Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 En çabuk gaza gelen benim, bayram sabahı sabrinayı izliodum, daha dizi bile bitmeden oturup nikimi sabrina yaptım.Gitti tabi güzelim "SweetShadow".[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 en gereksiz topiclere en gereksiz postlarıda atan benimdir herhalde :) hatta en anlaşılamayan ve en türkçesi kötüyede adayım[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Silkroad Online Nick :Gaucho Job :Archer lvl : 16 Server:Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacemaker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 patiye kayıt yaptığım gün en beceriksiz üye seçildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 2 tane jumbo boy piza yiyip 5 lt kola içip üstüne 1 er kilodan oluşan kazandibi ve dondurma 2 lisini yiyebilirorm[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yiyemezsin.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Potansiyel olarak tek rakibim şimdilik kaıt üzerinde BeIlow gözüksede gelecekte patinin en uzunlarından biriyim...(eheh bi gün estetik sanayisi boyuda uzatıcak)(estetik sanayi,cerrahi değil)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar... -Bizim imamın duaları critical çakar... Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Rush var sanırsam en uzun..fizban vardı bide...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 acık havada,kahvaltıda;bir oturuşta 2 ekmek yiyebiliyorum doyduğumu anlamadan(ama sevdiğim öğünler olucak)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ne olursa olsun estetik sanayisi her şeyi çözer...Kaç m olursa olsun arada...Ehm o kadar fazla mı uzunlar...(du bakam ilk olaral bu rekordan çaktım şimdiden)...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar... -Bizim imamın duaları critical çakar... Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Lexius, 27 Aralık 2005 16:16 tarihinde demiş ki: 2 tane jumbo boy piza yiyip 5 lt kola içip üstüne 1 er kilodan oluşan kazandibi ve dondurma 2 lisini yiyebilirorm sana Cola'nın yararları maili gelmedi galiba? tabi ordaki 5 lt se ?[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Fistan, 27 Aralık 2005 16:13 tarihinde demiş ki: orda burda evde sokakta o zmn burdan yola çıkarak senın internette takıldıgın zamnalarda türkiyede ev ve sokak yoktu :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: BabacumMostors, 27 Aralık 2005 15:16 tarihinde demiş ki: pipim 5.5 kilo. pipini terazi üstüne koyup resmini çektir yoksa inanmam lol[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 resimli tutorial isteriz pipi ölçmek için![signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pipimizi ilk önce okşuyoruz. Kıvama geldikten sonra yavaş yavaş(hızlı hızlı değil) tartının baş kısmından sol kısmına doğru sırt üstü yatırıyoruz. E siz duşşahlarıda saycaksanız o zaman yüzüste dayayıp(bu durumda siz 180derece ters durmuş oluyorsunuz) duşşahları tepe takla kaldırıyoruz alttan. Resimli koymak isterimde neyse[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 5 kilo etmezde 2 kilo eder :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bi günde 4 sınaw yaptı ve yaşıorm..kimya.mat.felsee ve fizik[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sizdeymiş saflık. Günde 2'den fazla sınav olmaz gidip şikayet etseydiniz diğer 2sini aktarırlardı. Evet sizleri en saf insnlar olarak rekorlar kitabına alıyoruz[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: BabacumMostors, 27 Aralık 2005 15:16 tarihinde demiş ki: pipim 5.5 kilo. hahah daha ne deseniz boş artık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pipm 6 kilo![signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 2 haftadır haafta sonları haric hiç dısarı cıkmıorum[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: SoulCube, 27 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: e ben gunde 3 saat uyuyorum :P beni tanıyan bilir bole konustgum varsa haziranda gunde 2 saat veya hic uyumuyodum yane egale ettim :D yine hafta sonları 2-4 saat arası degisebiliyor[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 3 yıldır uyumuyorum. (max günde 2-3 saat). ayakta uyuyorum tabi bazen. veya otururken fln. gözlerim de kanlı sürekli ^^[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 2,5 gün hiç uyumadığımı hatırlıyorum.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Big King XXL menü (dublex seçim) + 9'lu Chicken Tenders + 2 adet Mega Patates + 2 sarımsaklı mayonez Yemişimdir; mutluyumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ama ben ciddiyim haziranda uyumuyodum 2 saat oda ihtiyac uo yu macroya bırak sora kalk reg al yine macroya bırak git tv izle :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar