Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Diger bir degişle 8.Henry tarihte sevdigim krallardan biridir..Aşkı için çogu seyi göze alan..Dininden bile cıkarılmasına ragmen hiç umursamadan sevgisini koruyan bir kralmış..Herzaman sevdigim bir kral olarak kalıcak.. Siz ne düşünürsünüz bu konu hakkında okudunuzmu hakkında birşeyler veya eklemek istedikleriniz varmı ?[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] [Bu mesaj Eternal tarafından 22 August 2003 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 BU konu bence coğunluğa FRANSIZ hiç yokdan bana öle:lol:[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... [Bu mesaj PiLgriM tarafından 22 August 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Bana deil ben okulda gördüm bunların ne kadar aşk meşk duskunu olduklarını filmi vardı adını hatırlarsam yazarım[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Lol ben okulda VIII.Henry'nin aşk ve vs hikayelerini niye öğrenemiyom bende myle öğretmen isterüm,bizim tarihçi anca osamnlı osamnlı peh peh peh:)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Fransızca dersinde görmüştüm[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 essek herifin tekiydi. ask mesk degildi derdi, veliaht istiyodu. evlendikleri cocuk yapamayinca bosayip yenisiyle evleniyodu icab ederse kelle vurduruyodu. fakat onun uckur mucadelesi neticesinde ingiltere roma kilisesinden ayrildi, reformlar icin yol acilmis oldu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 bu da nasıl şanstır ya. bir suru karı (dicem ayıp olcak) bır suru cocuk hepsı kız.. yuh ulan[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 basta fransa ve diger katoliklerin destegini almak icin protestanlara laf atti. hatta hepimizin tanidigi dusunur (adam dusunurdu dimi, yanlis hatirliyo olabilirim) thomas mooreyi ekonomi bakani (o zamanin) yapti. ingilterede ekonomi bakani "chancellor" oluyor, yani bir nevi vezir. fakat sonra unity nin belirttigi sebepten karisindan bosanmak istedi. katoliklige uymuyodu. o yuzden protestanliga benzeyen anglikan kilisesini kurdu. kendisini de basina getirtti. thomas moore "yaptigin yanlis" dedi. onun da kafasini goturdu. halbuki thomas moore katolikleri arkadan vurmanin yanlis oldugunu belirtiyordu sadece, ayrica onu vezir yapmak icin cok israr etmisti henry. tabii yaptigi bu olay sonunda ingiltere herkesi gecti ama o ayri. adam onu dusunmuyodu yani :) kral olmus insan aski dusunemez. aynen zengin olmus bir insanin yoksullara yardim etmesinin tek sebebinin reklam oldugu gibi. tabii III. selim gibi durumlar da var ama asiri nadir cikar onun gibiler.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: Jadelith, 22 August 2003 16:15 tarihinde demiş ki: basta fransa ve diger katoliklerin destegini almak icin protestanlara laf atti. hatta hepimizin tanidigi dusunur (adam dusunurdu dimi, yanlis hatirliyo olabilirim) thomas mooreyi ekonomi bakani (o zamanin) yapti. ingilterede ekonomi bakani "chancellor" oluyor, yani bir nevi vezir. fakat sonra unity nin belirttigi sebepten karisindan bosanmak istedi. katoliklige uymuyodu. o yuzden protestanliga benzeyen anglikan kilisesini kurdu. kendisini de basina getirtti. thomas moore "yaptigin yanlis" dedi. onun da kafasini goturdu. halbuki thomas moore katolikleri arkadan vurmanin yanlis oldugunu belirtiyordu sadece, ayrica onu vezir yapmak icin cok israr etmisti henry. tabii yaptigi bu olay sonunda ingiltere herkesi gecti ama o ayri. adam onu dusunmuyodu yani :) kral olmus insan aski dusunemez. aynen zengin olmus bir insanin yoksullara yardim etmesinin tek sebebinin reklam oldugu gibi. tabii III. selim gibi durumlar da var ama asiri nadir cikar onun gibiler.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. yok tomas cok cakaldi. henri kiliseyle ilgili fermani cikardigi zaman onde gelen kisilerin imzalarini istedi. bu cakal imzalamadi. ayni kanunda karsi gelenlerin krala ihanetle yargilanacagi hukmu de vardi. tomas avukat oldugu icin ne imzaladi, ne konustu, yani karsi geldi. bisuru yargic sorguc ugrasip durdular adamin agzindan karsiyim dedirttirmek icin, adam susma hakkini kullandi. yillarca basedemediler. en sonunda bi essogluessege yalanci sahitlik yaptirdilar allahin iki paralik itine, sonra mahkum ettiler. tomas da mahkum edilince bulbul gibi sakidi soylemek isteyip de soyleyemediklerini.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 okuldaki tarih kitaplarını unity yazsın, bir vatan evladı çıkıp "ben tarih dersi sevmem" derse ben de minigun kilisesi kurayım.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 nerdeee[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com [Bu mesaj unity100 tarafından 23 August 2003 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar