Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kartal ne yapar..

caucasus

Öne çıkan mesajlar

bu sidik yarışı niye anlamıyorum salakmısınız.

bunu söylettiniz.Takım kavgasına giren kişiler bana göre salaktır.

Spor kardeşliktir.Spor dostluktur her şeyden önce.Tatlı bir rekabet,tatlı bir çekişmedir.En azından eskiden tüm dünya'da böyleydi.

Türkiye'de ve Dünya'nın bir çok yerinde spor sadece parası olana çalışıyor artık.

Futbol Ligimiz artık şopar oldu Basketbol'la ilgilenen Futbol'a göre az olduğu için orada da şike vs. yok bu beni sevindiriyor.Takımlar arasında sorun yokken hiyar taraftarlar yüzünden olan bu kavga niye...

Konuya gelince;
Beşiktaş alır sonuçta Efes'i ,Ülker'i yenen üstün BJK çıkıyor karşılarına.BJK,Telekom,Efes bunlardan biri bence bu sene şampiyon.Ülker çok dağınık sanmıyorum toplanabilsin...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

akatlar kültür merkezi diyorlar , akatlar pislik merkezi daha uygun.
maç boyunca ana avrat küfürler 1 dk susmadılar , nasıl izin veriliyor bu kadarına hayret ediyorum.
futboldan sonra basketbolunda içine ettiler , kalitelerini bir kez daha belli ederek.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

abi basket maçına gidip futbol taraftarını alırsan böyle olur.

Bunu neden dedim.taraftar taraftırdır ama türkiye'de futbol taraftarı insan değildir bir kere.

En azından bir spor musabakasında karşı takıma veya başka bir şeye küfür edecek kadar düşük seviye bir taraftar kitlesi.Bu tüm takımlar için geçerli malesef.

---

Bu arada helal olsun Beşiktaş'ıma :) Kerem Tunçeri maçın yıldızı Murat Kosova'nın da dediği gibi :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
redbmx, 28 Aralık 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
said:
Bonjo, 28 Aralık 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
akatlar kültür merkezi diyorlar , akatlar pislik merkezi daha uygun.
maç boyunca ana avrat küfürler 1 dk susmadılar , nasıl izin veriliyor bu kadarına hayret ediyorum.
futboldan sonra basketbolunda içine ettiler , kalitelerini bir kez daha belli ederek.

çok paramız var herkese fark attık tesisleşmede lideriz diyorsunuz ama bir salonunuz bile yok. abdi ipekçide sürünüyorsunuz.sizde salon yapın semtinize kıskanmayın hadi bakim.

redmax bu tesis olayı değil taraftarın hayvanlığı.

Ben Beşiktaş'lıyım ve diyiyorum.Orada küfredenlere ben insan demem.Ve bana göre bu tür spor musabakalarında küfredenlere ,olay çıkartanlara ,sidik yarıştıranlara insan demem...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bi demişsiniz ki sanki sadece beşiktaşlılar ediyor.

Fenerliside gslısıda karşıyakalısıda bandırmalısıda beşiktaşlısıda aynı halt.
Bende hiç memnun değilim.

Oraya gelenlerin kafasında baskette feneri yenmek yok!

Feneri yenip futbol tartışmalarına taşımak var.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 28 Aralık 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
öyle bi demişsiniz ki sanki sadece beşiktaşlılar ediyor.

Fenerliside gslısıda karşıyakalısıda bandırmalısıda beşiktaşlısıda aynı halt.
Bende hiç memnun değilim.

Oraya gelenlerin kafasında baskette feneri yenmek yok!

Feneri yenip futbol tartışmalarına taşımak var.

diğer konuda bunu demiştim zaten çok haklısın abi

Ne zaman aşacağız acaba bunları.Ne zaman adam gibi takım tutacağız.Ne zaman kişiler arası sidik yarışı bitecek bilemiyorum ama kötü...

Chelsea - Manchester United maçı.İki rakip takım şampiyonluğa oynuyor resmen düşmanlar.Bizim Fener-GS gibi işte.Ama taraftarlar birlikte oturuyor, maç seyrediyor ve birbirlerine küfretmiyor.Maç çıkışında olay çıkartmıyorlar.

Çünkü adamlar sporun ne için yapıldığını kavrayabiliyor.Bİzimkiler sadece sidik yarışı.Başka olayı yok[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben basketbolu stres atmak için izliorm bu yüzden her ülkeden her maçı elimden geldiğince takip ederim ama 2 senedir bir bjkli olarak basket maçı izlerken futbol izlerken olduğu gibi stres yükleniorm.içimdeki o inönüye girdiğimde dışarı çıkarttığm canavarı hissediorm.dışarıdan salonumuz mükemmel görünebilir ama normal bir maçta edilen küfürler kadar diil 10 katı falan küfür edilio.basket konsantrasyon ister taraftar da bence rakibin konsantrasyonunu bozmak için wardır.ama küfürle diil.dün gece yenilseydik ne olacaktı? hemen söliyeyim taraftar sahaya incekti,hakemlere saldırı bile olcaktı,hatta aydın örs bile dövülebilirdi.imkansız bunlar olmaz demeyin geçen sene bayan basket maçını hatırlayın bjkliler fb li kızlara neler yapmıştı.ben artık spordan çok soğudum özellikle barçanın r.madridi madridde yendikten sonra taraftarların ronaldinhoyu ayakta alkışlamasından sonra...bu kadar olmasa da rakip taraftarlar arasında küçük şakalaşmaları bile ne zaman görebiliriz sizce? bence çok zor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...