Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen okuyup, millet olarak nereye doğru gittiğimizi görünüz..

zydar

Öne çıkan mesajlar

bak zopik
insanların mantığı kendine herkesin yürüttüğü mantık ayrıdır.ben istemiyorum burda sayfalarca konu uzasın bi taraf diğerine beynindekini kabul ettirsin.yani ben senin söyliyceğin herşeye cevap veririm o sorun değil.ama anlatmak istediğim şu ki uzatmayın böyle konuları.ha çok istriyosan mantık ve ahlak çercevesinde bu konu 300 posta da gider 500 e de.çünkü en ufak bir yanlış söz diğerine söz hakkı vericek.
ve benim bi üstteeki postumu okursan iyi olur. mantık diyoruz dimi.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

zaten karokol için demedim sadece
ben de senin postuna göre yorum yaptım.

vergi daireleri, valilikler öğlenleri hep tatil, dönüşümlü de deil.

eminiyet te güvenlik hariç dönüşüm olduğunu sanmıyorum; evrak işlemleri filan, çünkü orada sadece polisler çalışmaz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat edersen isviçrenin dağ köyünden bahsettim, amacım olayın güvenlik açısından olduğunu vurgulamaktı. karakollara özel konuştum yani.

yazıda geçen gibi topyekün namaz kılma şeysi biraz zor gözüküyor polis için.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Cuma namazını karakolda nasıl kılmışlar anlayamadım
Camiye bitişik olması lazım karakolun
Aralarında azıcık bir ara olsa bile olmaz o namaz diye biliyorum
Ayrıca polisler camiye gitmiyor da karakola mı geliyor namaz kılmak için ?? Hadi karakolda olanların orada kılmasını anlayabilirim ama dışarıdaki polisler niye gelsin? şaşal da hoşuma gitti. hehe.Fazla olmuş. Gerçek olamaz kanımca.[signature][hline]Ölüme nişanlıydım dünyaya geldiğimde....
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer inanmayan varsa kendi gözleriyle görebilirler arkadaşlar. Cumaya 2 gün var. toplaşıp gidilip görülebilir bu hadise. İStanbulda oturan arkadaşlar vardır.[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 28 Aralık 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
Eğer inanmayan varsa kendi gözleriyle görebilirler arkadaşlar. Cumaya 2 gün var. toplaşıp gidilip görülebilir bu hadise. İStanbulda oturan arkadaşlar vardır.

Hatta biri kameralı ve süresiz video çekme programlı cep telefonunu göğsüne asar. Objektif önüne bakacak şekilde. Kanıtlar basına verirriz ve gsl olur. Nası ama?? :)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

gayrettepe'deki müdürlük tek katlı, ufak bir mahalle karakolu gibi bir yer değil. içeride her an binlerce insan bulunur. kaç dakikada tahliye etmişler içerideki insanları?

müdürlükte birden fazla bina, ve herbirinin katları var. saat gelince herbir katın koridorlarında aynı şey olmuş, her koridorda random kapılardan hasırlar çıkıp her bir katta ayrı ayrı cemaatler oluşturulup herbirinin başına ayrı imam ve müezzinler konarak ayrı ayrı cemaat yapmak şeklinde mi gerçekleşmiş yoksa tüm katlardakiler ve binalardakiler bir tek büyük koridora mı toplanmış?

herkesi apar topar çıkarmak varken neden bayanların işlerini halledip geri kalan erkekleri kapı dışarı etmişler? namazdan önce bayanlara son bir iyilik yapıp sevap mı almak istemişler? yoksa bayanların daha çok şarlayabileceklerini düşünüp olayın medyaya kötü bir biçimde taşınacağından mı endişe etmişler?

bahçede pet şişelerle abdest aldıklarına göre sular mı kesikmiş?

kapıdaki kontrolde her zaman sıra olur. hele ki öğle saatlerinde epeyce kalabalıktır giriş. namaz süresince dışarıda birkaçbin kişilik bir sıramım oluşmasına göz mü yummuşlar yoksa gelenleri içeri alıp bahçede mi biriktirmişler?

herkes ne yapacağını gayet iyi bildiğine göre bir süredir olayın bu şekilde devam ettiğini rahatlıkla çıkarabiliriz. hiçbir gizlenme kaygısı yokken böylesine mantıksızca bir uygulama nasıl olmuş da medyaya hiç yansımamış? millet telefon ediyormuş aslında da medya mı satılmış?

en son ve en önemlisi:

tamamen herkesin girişine ve katılımına olanak sağlayacak biçimde topluma açık olmayan bir mekanda, orada mevcut bulunanlarla cemaat oluşturarak kılınacak bir cuma namazının geçerli olmayacağını oradakilere söyleyen olmamış mı?

[hline]

türkiye gerçekten kötü bir istikamete gidiyor olabilir. ama bu istikamete itilişin kimler tarafından yapıldığı çok tartışılır bir konudur. düşüncemiz ne olursa olsun biraz tarafsız bir gözle olayları değerlendirmek yerine, kendi düşüncelerimizi haklı çıkarabilecek yönde bir içerikteki duyduğumuz olayları hiçbir mantık süzgecinden geçirmeden, aslında bunların gerçekten olmuş olmasını istemek gibi bir bilinçaltı düşüncesiyle "vay anasını, şerefsizlere bak" diyerek olaylara yaklaşarak da türkiye'yi istedikleri yöne sürüklemek isteyenlerin ekmeğine en sevdikleri yağ-bal karışımını sürmüş oluyoruz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

şu topike post atanların , post içeriklerinden belli oluyor yaşları..

16-18 = burası türkiye burda herşey olabilir

18-21 = ya kanıt falan bişey var mı ? ben inanamadım böle bişeye

21-75 = böle bişeyin olması mantığa ve/veya din e aykırı

75-?? = benim torun burda dolaşıyordu bi bakıyım dedim...[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

Babamın arkadaşı görmüş te, öyleymiş böyleymiş. Bari hikaye uyduracaksanız doğru düzgün uydurun kardeşim.
Yok bayablat dışarı atılmış, Sonra Anonslar yapılmılş, ve gariban(!) isteksiz polisimiz namaz kılmaya zorlkanmış. Eğer bu vaka gerçekten olsaydı merak etmeyin, Kartel gazeteleri ve diğerleri olaya bodoslama atlarlardı.[signature][hline]Filozof pati,
Devrik Diktatör
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...