Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle ögretmenler oldukca isimiz zor

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3708139.asp?m=1&gid=69

Basögretmenin ülkesinde böyle ögretmenler var iste.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Aralık 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öğretmenimiz daha doğrusu öğretmen kılıklı şahsiyet atamızın resmini yere atıp çiğlemekle aslında namus denen olguyu ve kendi namusunu yere atıp çiğnediğinin farkında olamamış yazık ki ne yazık. Böyle eğitimcilere ve akli dengesi bozuk olduğunu söyledikleri halde böyle eğitimcileri başa getirenlerede yazık.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

oha demek istiyorum
işi "akli dengesi bozuk" diye örtbas etmeye çalışmışlar bide. madem bozuk akli dengesi ne işi var okulda öğretmen olarak?
madem bu çeşit yönetmeliğe uygunsuz davranışları var (derse türbanla girmek, törenlere türbanla katılmak vs.) neden gereği yapılmamış?
savcının res'en incelemeye almış olması tek avuntum, birileri hala birşeyleri savunmaya gayret ediyor en azından.
res'en "kendi insiyatifiyle" gibi bişey demek, kanuni olarak uygun durumlarda hakim, savcı vb. bazı şeyleri kendi insiyatifiyle dikkate alabiliyor, bazen bu olmayabiliyor. hani kelime yabancı gelirse yardımcı olsun diye dipnotçuk şeyedeyim dedim.[signature][hline]beş hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

MECLİSE SORU ÖNERGESİ

CHP Denizli Milletvekili Mustafa Gazalcı da Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in yanıtlaması istemiyle verdiği yazılı soru önergesiyle olayı TBMM’ye taşıdı. Gazalcı, Fadime Demirtaş hakkında daha önce benzer olaylardan soruşturma açılıp açılmadığını, bu soruşturma kapsamında ne gibi işlem yapıldığını sordu. Gazalcı ayrıca, 3 Kasım 2002 tarihinden bugüne kadar ülke genelinde hakkında türbanla derse girdiği ve Atatürk’e, laik cumhuriyete hakaretten dolayı kaç yönetici ve öğretmen hakkında soruşturma açıldığını, soruşturmaların nasıl sonuçlandığını ve Çelik’in göreve geldiği günden bu yana laiklik ve Öğretim Birliği’nin eğitimde titizlikle uygulanması için genelge yayımlayıp, yayımlamadığının yanıtını istedi.

güzel olmuş[signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

İlkokulda yapmış.Veletler saldırsaymış ben saldırırdım valla.
Ortaokulda lisede yapsaydı kadın linç olurdu.

küfür edicemde üste yazı yazmışlar.İnsanlığımdan çıkmıyım =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim okulumda hoca kalkıcak böle yapıcak önce giderim tabloyu kaldırır bi yere asarım sonra resmin çerçevesini çıkarır kadının bi tarafına sokarım yada o çerçeveyle döverdim ..................... karı[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız ciddi bir eksiklik var bence; ifadeye göre okul müdürü daha önce türbanı nedeniyle kendisiyle tartışmış, efendim defalarca 10 Kasım törenlerine öğrencilerin katılımına izin vermediğine şahitlik edebiliyor, üstüne sınıftaki Atatürk resmini bodruma kaldırttığını biliyor. Eh be güzel kardeşim, sen ne iş yapıyorsun orada diye sormazlar mı peki adama?

Bence okul müdürü hakkında da soruşturma açılmalı, hatta okuldaki diğer öğretmenler de uyarı almalı. En hafifinden suça göz yummadır bu, affedilmemesi gerekir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 28 Aralık 2005 15:07 tarihinde demiş ki:
Bence okul müdürü hakkında da soruşturma açılmalı, hatta okuldaki diğer öğretmenler de uyarı almalı. En hafifinden suça göz yummadır bu, affedilmemesi gerekir diye düşünüyorum.

+1[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

Garbage =o= FM@ wj Zergling
Sosyal ağlarda paylaş

elinizden geleni ardınıza koymayın ama bizde buradayız ve burada olduğumuz sürece o resim orada kalacak ne sen ne bi başkası o resmi çıkaramaz

özürleride kabahatlerinden büyük akli dengesi yerinde değilmiş illa savunacaklar ya bunu isteyenler peki bu kendini bilmez nasıl öğretmen olmuş![signature][hline]lucifertr 61
irony 61
lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:)
karakter 61
atlantigue 61
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olay adamların ne kadar azdıklarını gösteriyor beyler,artık aziz atamızın fotosuna bile tahammülleri yok....[signature][hline]''Even if the sun has to burn me away as it burned my boots, even if i become no more than an insubstantial smoke in the chill of a mountain breeze, i will retain my principles and dignity, those elements that made my life worthwhile."
Drizzt Do'urden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...