Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Filmi iyi izlersen zaten ilk seferlerindede hipogirifin idam edilmediğini anlarsın çünkü geçmişe dönüp orada kurtarıyorlar. Külübeden çıkmaları için taş atanda geçmişe dönen Hermione. Harry ile Sirius'un hayatını kurtaranda, Sirius'u kuleden çıkaranda geçmişe dönenler. Yani onlar geçmişe dönmeseler bu kadar olayın aynı seyirde gitmesinin imkanı olmazdı. Dumbledore olayların bu şekilde gelişeceğini bir biçimde tahmin ediyor büyük ihtimalle(kulubenin orada bakanı oyalamasına bakarak). Dumbledore güçlü biri olsada bakanlığın oy çokluğuyla verdiği bir idam kararını bozabileceğini sanmıyorum. Sonuçta idam edilen bir insan yada dengi akıllı bir canlı değil. O kadar uğraşmasına, risk almasına gerek yoktu.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 (:[signature][hline]aslında birşeyler yazıyordu burada, ama sıkıldım sildim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 msn'e koyarım o resmini:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Eshevar, 27 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: (: eheueh süper ya rly![signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar