loop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bununla ilgili acilan konu olmamasi mumkun degil biliyorum ama aramada bulamadim. (aramaya inanan birisiyim) . Ben su an yeni indiriyorum , oynayan varmi? Güzel zevkli bir oyuna benziyor. Full Pvp..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Çok ping sorunu yaşayacaksın...[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 rakion da fazla yaşamıycak çünkü rakion game and game us içinde yani kuzey amerikaya alındı serverları koreden :P oyun zevkliydi bende yükledim ama daha oynayamadım şimdi goonzu oynuyordum ehehe birazdan gelirim bende oyun downloadı 1 gb bişidi sanırsam[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 İngiltere serverinden oynuyor millet ve ping sorunu yok gibi...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 İngiltere serverında oynamaya çalıştım. Millet "lütfen oyundan çık, lag yapıyorsun" diye yalvarıyordu. Bende sildim =)[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben bi ara oyadım okadar iyi bişey diil 1 haftada sıkar..[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Evet uzun süre götürecek bir oyun değil, orası kesin. Ama bir kaç hafta eğlendirir beni tahminim...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya benim anlamadığım ne biliyormusunuz, 256k adsl var, adamlar ping in çok fazla diyip oyuna almıyorlar. Zamanında starcraft oynarkende aynı sorunu yaşıyordum. 256k harbidende bu tip oyunlar için yetmiyormu yoksa telekom bizi yiyormu 256 bağladık size diye....[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yetmiyor minimun 512 rahat oyun için :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Evet rakiona başladığımdan beri bunu düşünüyorum. Ben zamanında sınırsız almıştım, şimdi iptal edip sınırlı 512 almak ta hiç işime gelmez..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 yeniden yükledim oyunu, var mı oynamak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 pingle baglanti hzinin cok buyuk bi alakasi yok acikcasi pingi daha cok sizin internet saglaicinizin yurt disi cikislari ve routerlari deistiriyo ha hic mi yarari yok war tabe amaoyunlar icin 256 kb host olmayacaksaniz gayet yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 level dergisinde veriyordu bu ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar