Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rakion Online

loop

Öne çıkan mesajlar

Bununla ilgili acilan konu olmamasi mumkun degil biliyorum ama aramada bulamadim. (aramaya inanan birisiyim) . Ben su an yeni indiriyorum , oynayan varmi? Güzel zevkli bir oyuna benziyor. Full Pvp..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Sosyal ağlarda paylaş

rakion da fazla yaşamıycak çünkü rakion game and game us içinde yani kuzey amerikaya alındı serverları koreden :P oyun zevkliydi bende yükledim ama daha oynayamadım şimdi goonzu oynuyordum ehehe birazdan gelirim bende oyun downloadı 1 gb bişidi sanırsam[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim anlamadığım ne biliyormusunuz, 256k adsl var, adamlar ping in çok fazla diyip oyuna almıyorlar. Zamanında starcraft oynarkende aynı sorunu yaşıyordum. 256k harbidende bu tip oyunlar için yetmiyormu yoksa telekom bizi yiyormu 256 bağladık size diye....[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
need one, wish I had one
Sosyal ağlarda paylaş

Evet rakiona başladığımdan beri bunu düşünüyorum. Ben zamanında sınırsız almıştım, şimdi iptal edip sınırlı 512 almak ta hiç işime gelmez..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
need one, wish I had one
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...