HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kalbi atın bakiyim. intihar edicem kalpsizlikten , millet bol buldu kalp alıyo ooh.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: pogodi, 28 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki: dırdırcı redogskinin ısrarı üzerine; bide dırdırcı olduk:D[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 napim ya artık her yerde sapık var[signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahaha iyi bi savunma yöntemi , takdir ettim. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 İnsanların şurda alt tarafı bi kalp sembolü için , daha doğrusu sırf dikkat çekmek ve çevreye "karizma yapmak" için yalan söyleyip yetkililerden yardım isteyip kalp koydurması da ayrı bir ilginçlikmiş.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yok artık, sapiklardan korunmak için kalp almak.. suyundan da..[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: pogodi, 28 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: napim ya artık her yerde sapık var zuhahahahh hadı ya bız neden gormedık!!!!! yapma Allah aşkına yaa!!!!![signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 doriyecigim , benimle cigar misin?!? ehmm sey kalp icin yani...[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Dragonmax, 28 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki: Mille, kardeş, bence aklını başına al ve bir an önce yapıcı adımlar at.. kız arkadaşınla bu olayları konuş.. ilk tepkisi "sennn nasıl bnm msnimee girersiinn hüeee" olacaktır.. neden, yalanları öretmek için üste çıkacaktır. (bu arada yanlış anlamazsan şu sözü de söyleyeyim, iki köpek havlarken hangisi daha gür havlarsa öteki susar..) neyse bu arada sen onun sevgilisisin, sözlenmeyi fln düşünmüssün.. bi kere eer hayatında sen varsan, onun eski sevgilisi olamaz!! msn de eski sevgilisi hala kayıtlı nası ya!!!! oha derim başka bişi de diemm.. eee msn de var da ne konuşuolar senin haberin olmadan? sence ne konuşuolar yani bi düşün? gerek varmı eski sevgilisinin msn listesinde olmasına.. artı sana yalan söylemesi felaket bişey.. sevgili dediin (er çok çok ciddiyse) bi kere herşeyin demektir.. sana yalan sölemez sen de ona sölmesi.. birbirinize her konuda destek olursunuz.. bunula birlikte sen onun arkadaşlarına karışamazsın mantıını katti suretle reddediyorum.. er sözlencek kadar çok seviyor ve cidi düşünüosan karışırısın.. hangi kadın kocsı ahmetle görüşme konuşma istemiyorum dediimi hade ordan şeklinde davranabilir.. pardon yani söz demişsin.. eğlencesine bi ilişkiden bahsetmemişsin.. kimse kusura bakmasın ama ciddi bir ilişkide iki tarafında sorumlulukları vardır bu bir gerçek.. sen erkeksin.. (dayt maçoyun hüle tavırları değil bu, yanlış anlamayın) o senn sevgilin.. hayatında tek erkek olmalı.. eer ilişki içinde eski sevgilisi veya senn istemediin sevmediin bi erkk daha varsa ne anladım ben bundan ya.. bu benm kız arkadşım.. ben onun istemedii bişeyi yapmam.. bana ayşe ile çok samimi olma rahatsız oluorum derse onun istedii şekilde davraırım.. demekki bu hareketimden musuz oluomuşş.. ve ben de ahmetle göürme konuşma o lçocuktan hoşlanmıorum, tavırları hoşuma gitmiyo sana bakışı snele konuşması falan dicem ve sevgilim beni sallamicak.. cık cık cık.. kız arkadaşına anlat herşeyi.. cevaplarını al dimle ama yalan dolan döndürmrsine müsade etme.. sakin ve serinkanlı konuş.. eer ters durumları varsa peki hoşçakal sen yoluna ben yoluma de.. arkana bile bakma.. aşkta gurur olmaz diyen yalan sölemiş.. herşeyden önce erkeklik gururu diye bir şey var.. bunu ezdirirsen, sonu fena haberin olsun.. Nası diyim bunları yüzyüze konuşurken hep susuyo bişi demiyo o bana dedi ben konuşmuyorum oun konuşma dedikleriyle[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tabi tabi haklısın rewendor biz de senin gibi ayrıntıları bilip bilmeden konuşalım, herkesi genellememize sokalım[signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 cıkarım vanil kuzum, galbimin yegane sahibi![signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: pogodi, 28 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: napim ya artık her yerde sapık var *!gülerek "pogodi down" der*[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kalp olayını uzatmayın.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yol wer kardeşim oyuncak mı bu ? yol ver yalanlarla uğraşma kafan rahat olsun yol ver[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bilip bilmeden konuşacak bir şey yok. Sapık varsa şikayet edersin banlerler. Adminlere o konuda sonuna kadar güvenebilirsin. Kaldı ki bak yukarıda pek çok diğer bayan üyemiz de bu konunun o kadar sorun olmadığını görmüş söylemiş. Haa ayrıca bilip bilmesem de ortada kesin bir şey var, yasak bir şey yapmışsınız. Hadi kız ya da erkek arkadaşını sırf kalp gösterip hava atmak için üye yapıp sonra bi daha uğratmayanları gördük, daha sonra fake accountlar alıp kalp isteyenleri gördük. Şimdi de tanıdıklarıyla fake kalp alanlar görüyoruz. Bakalım daha neler görecez...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: dory, 28 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: cıkarım vanil kuzum, galbimin yegane sahibi! yasasinn!!! cok mesudum. aman tanrim. *! gözyaslarina hakim olamaz* ama bisim kalpimss pempe olsn anajim di mi ihihihihihh :))))9 yani anlamiyorum.. sanki pm ile tecavüz edecekler . alttarafi laf atar iki kendini bilmez , slm nbr asl ehüe der . bunla bas etmek o kadar mi zor ? cevap vermezsin olur , biter. =)[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sapık olayı halledildi ztn.başkaları rhatsız olmamış olablr ama bn rahatsz oldm.yasak oldundan fln da haberim yoktu[signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Fistan, 28 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki: kalp olayını uzatmayın. +1[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ewt hulayn(elim alıştı lan yazıp duruom) adamın konusunu patlattınız:D[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar