Bayrog Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Beyler...Türk mürk kimseye acımayın KS yapanları, Küfredenleri, şikayet edin.Gereği yapılmazsa gereğinin yapılması için spam yapın.Fair-play(en uygun kelime bu geldi)anlayışı olan türkler olduğunu avrupa tanısın,bilsin,kavrasın.[signature][hline]Bayrog Level 1x Silkroad... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Jesica - Troy[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Seyyah - Xian lvl 25 archer xianda oynayan arkadaşlar pm atarkarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 MasterLich===>Troy archer cold(3gundur oynuyom daha)lvl17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Server : Aege Character List : 1) Diffy LvL24 - Archer/Cold ----> Şuan Kasılan/oynanan... 2) JimRaynor LvL27 Blade/Cold 3) DifferentOne LvL 24 Sword/lightining :rock: Tek Char kassaydım 50 idim :( [Bu mesaj DifferentOne tarafından 21 Aralık 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Nick:EomeR_Tr Server:Troy Clas:WArrior:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 isim: Diavolus server: Troy[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 nick: Krusty server: Troy[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Miralkolia - Aege takılıyoruz bi şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Laila - Troy bi bakayım dedim oyuna , bakış o bakış , zaman kaldıkca oynuyorum.Archerim yeni yeni level 15 oldu daha.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bold_PiloT53 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Lvl 32 bu aralar fazla kasmiyorum Bold_PiloT53[signature][hline]MZ:Malatya FK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imercan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 JUDGE, DooMSdaY, SuDDeN = TROY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bundan sonra Sacros adlı karakterimle devam edeceğim, Troydayım.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Knuckles_ Troy da oynuyorum. Yeni başladım sayılır =))[signature][hline]<#>Turn back time!!!<#> Knuckles_/Troy/Silkroad ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gaucho lvl 9(şuan) troydayım archer[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 full troy maşallah [Bu mesaj SadGamer tarafından 23 Aralık 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ColdStrike Troy[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 194k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : ColdStrike Lvl : 20 Class : Pacheon + Cold Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lively Xian[signature][hline]nick : lively server : Xian lvl : 30 Clan : yokdur Clas : Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fear_hunter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 fear_hunter troy eziklerden :D[signature][hline]beramus: lvl 61 hunter hunter_of_human silkroad:yeni başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pks1907 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Minervea-Troy-lvl22 Cold Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 .[signature][hline]S:Aege N: DontLoveMe J:Thief (lvl:2) L:24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Nick : Creus Server: Aege[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 PuDinG[signature][hline]Nick: PuDinG Server: Aege LV: 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 buraya post attmadigimi farkettim. adettir :) bkz: imza[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hmm çoğunluk aege de oynuyor galiba. xian' da lvl 20 char _Murtaza_ off sıfırdan başlamak çok fena bi oyuna. : )[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar