Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

128 MB ATI MOBILITY RADEON X700 ekran karti hakkinda ..

narin

Öne çıkan mesajlar

bende bunun 64 mb x600 ü var. valla benim desktoptaki ati radeon 9600 256mb kadar sağlam yani. zaten sordum orda da. sen zaten diosan ki oyun için. tamamdır yani hehe. her türlü oynarsın. :D. bu arada benim kart 2 yıla kadar hurda olur. laplopun ekran kartı deişiomu :S[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu laptopu 1300 $ + KDV :
Sonamo 1.8
1 GB DDR2 533
bide 128 Ati radeon X700
80 gb harddisk
Hp Pavillon işte .
Bu fiyatlarda üstünde 6600 olan makine yok ki , bende üstüne çıkamadım ..[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Sosyal ağlarda paylaş

narin. cillop gibi makina rahat ol.
edit: ancak ufak bi ek yapim. 1gb ram az be :D sen onu 1,5 veya 2 yap. o da oyun olayında baya etken. hatta herşeyde etken ya. ram demek rahatlık demek. ne kadar az ram o kadar çok cinnet demek :P

[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)

[Bu mesaj muzcu tarafından 16 Aralık 2005 09:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere hp nin laptop ları laptop değil
2.cisi datron ktü demiş arkadaş kullanmadan nerden biliyorsun hiç test ettin mi ben herbiirini test ettiğim için bu kadar kesin konuşuyorum aralarında en test sonuçlarını da datron verdiği için datronu aldım ha sony alacak param olsaydı almazmıydım alırdım tabilkide
Sosyal ağlarda paylaş

5-6 arkadaşımda var hepside pahalı ve kaliteli modeller lafta.
ama hepsi 5-6 ay sonra bozuldu
neredeyse çalışmaz hale geldi hele bi tanesi var bilgisayar internete bağlı bile değilken format atmak zorunda kaldı kaç kere falan
yaramaz yani çok dandik bence o paraya o laptop yazık günah
dell, sony , alienware , toshiba(buda çok iyi değil aslında) , datron gibi modeller warken hp ye hiç gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...