narin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Nasi bi karttir hakkinda bilgi sahibi olan var mi ? Yada laptop ekran kartlarini kiyaslayan bi site bilen ?[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 gayet iyi sistemde iyi ise şu aniçin tüm oyunları rahat oynarsın ama 2 sene sonra ne olur bilemem[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 iyi karttır ya su an butun oyunları oynuyabılırsın.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 aynı fiyattaki 6600gt, 6800le ya da x800gt ondan daha iyi kartlardır. Bulabilirsen bunkara yönlen.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet doğru aslında bende 6600 go 128mb war doom3 hl2 fear falan çok iyi çalıştırıyor tabi raminin min 1gb olması lazım[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben laptop larda x700 den daha iisini hiç duymadım.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ge force go 7800gtx 256mb war abi en iyisi :P[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 laptop için?[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende bunun 64 mb x600 ü var. valla benim desktoptaki ati radeon 9600 256mb kadar sağlam yani. zaten sordum orda da. sen zaten diosan ki oyun için. tamamdır yani hehe. her türlü oynarsın. :D. bu arada benim kart 2 yıla kadar hurda olur. laplopun ekran kartı deişiomu :S[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet laptop için nvidia.com dan bakabilrisn[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Aldım laptopu herkese teşekkür ederim.[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 6600, x700den daha ii bir kart ama her 2 karttada çok rahat oyun oynayabilirsin.[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ben bu laptopu 1300 $ + KDV : Sonamo 1.8 1 GB DDR2 533 bide 128 Ati radeon X700 80 gb harddisk Hp Pavillon işte . Bu fiyatlarda üstünde 6600 olan makine yok ki , bende üstüne çıkamadım ..[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 narin. cillop gibi makina rahat ol. edit: ancak ufak bi ek yapim. 1gb ram az be :D sen onu 1,5 veya 2 yap. o da oyun olayında baya etken. hatta herşeyde etken ya. ram demek rahatlık demek. ne kadar az ram o kadar çok cinnet demek :P [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 16 Aralık 2005 09:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 war abi casper la datron un war 1.86ghz 512 ddr2 533 128 mb nvidia grforce go 6600 pci x 16 7+1 ses kartı etheret bluetooth wireless dvd +- combo driver writer 15.4" kristal parlak ekran 80gb datron aero kn1[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 datron kötü[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 casper la hp bir mi ?[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bir kere hp nin laptop ları laptop değil 2.cisi datron ktü demiş arkadaş kullanmadan nerden biliyorsun hiç test ettin mi ben herbiirini test ettiğim için bu kadar kesin konuşuyorum aralarında en test sonuçlarını da datron verdiği için datronu aldım ha sony alacak param olsaydı almazmıydım alırdım tabilkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 datron fazla ısınıyor.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 dediğin neredeyse tüm laptop lar için çözüm olarakda coolermaster ın laptop soğutucusunu aldım 40 ytl ye ve eskiden 45 derece olan ekran kartı sıcaklıgı şimdi 30 derece oyun oynarken yani almamak için bir sebep değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Nie hp'nin laptopları laptop deilmiş ?[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben labtop icin en iyi ekran kartini alienware labtopta gordum 6800gt vardı ama 4500$+kdv civariydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 5-6 arkadaşımda var hepside pahalı ve kaliteli modeller lafta. ama hepsi 5-6 ay sonra bozuldu neredeyse çalışmaz hale geldi hele bi tanesi var bilgisayar internete bağlı bile değilken format atmak zorunda kaldı kaç kere falan yaramaz yani çok dandik bence o paraya o laptop yazık günah dell, sony , alienware , toshiba(buda çok iyi değil aslında) , datron gibi modeller warken hp ye hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Orta sınıf bir kart ama güzel pci express[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 casper var büyük harf olayına dikkat edelim ltf[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar