Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dişi regli oluyor onun pisliğini temizlemek zor oluyor fark etmediğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz24 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Teşekkürler.. Kısırlaştırmak mantıklı ama hayvana eziyet olur. Ben de hiç sevmem eziyeti, mutlu olsun dişi olsun en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kısırlaştırma mı eziyet oluyor hayvana ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz24 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Evet top gibi kilo alıyolar. Keyifsiz oluyolar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 köpek için bişey diyemicem ama kedi için asıl kısırlaştırmayınca eziyet. hele ki dışarı falan çıkaramıyorsan benim gibi. kilo konusunda dikkat etmen gerekebiliyor verdiğin mama açısından falan o konu da haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 erkk köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz24 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bu arada 0-3 aylık dişi beagle arıyorum zaten önceki yazdıklarımdan anlamışınızdır..İlgilenenlere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Dişi. Bakım olarakta, eğitim kolaylığı olarakta ehr zamna daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Dynun said: erkek al ihtiyaçlarınızı giderirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz24 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 İhtiyaçlarınızı giderirsiniz ne demek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dişi al 6 aylıkken kısırlaştır mamasına dikakt eder düzgün ge,zdirirsen kilo alma gibi bir sorunu olmuyor.. 4 yıllık köpek sahibiyim (aslında benim hatunun köpekler de) 3 taneydi biri 17 yapında rahmetli oldu geçtiğimiz sonbahar diğerleri 10 ve 7 yaşlarınd en büyük hariç diğer ikisi kısırlaştırıldı onlarsdan gayrı âdet sorunu yaşamadık kilo alma hantallaşma da olmadı hem göbeğini severken eliniz bir şeylere takılmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Jahrein said: Sanırım forumda yenisin. Rule Nr. 1: kermiti asla ciddiye alma. işin gücün yok sabah akşam benimi stalklıyosun? angutluk varmı sende biraz. beni stalklıycana önce sen suratından kıbrıs almancı kırması ifadeni değiştir sonra gel. ben sana laf sokarım etkisi uzun sürüyo kendine gelemiyosun. ama sen bana ne kadarda çabalasan nafile evladım. dingil dingil herkesin agrosunu çekmeye kasıcana adam efendi ol bu kadar sevilmeyen iğrenilen bi tip olmaktan çık bence hıyar herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 kermit said: beni stalklıycana önce sen suratından kıbrıs almancı kırması ifadeni değiştir sonra gel. aww,cheap shot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 patipette olduğüumuz için kırma dedim saf nesil beklemek yanlış olurdu çünki. forumda kıbrıslıda var almancıda var ama ben böyle bi nesil ilk defa gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ahahahah gökalp kıbrıslı alamancı ezmiş. konuyu bilmiyorum ama yahreyn hem kıbrıslı hem almancı hem de meriç olduğu için ve gökalp de bunların hiçbiri olmadığı için yahreyn kesin haksızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hımm ciddeye alalım o zaman. yeni bir üyenin sitede bir titr sahibi birine sorduğu bu soruya cevap verilsin, geride kalmasın. Deniz24 said: İhtiyaçlarınızı giderirsiniz ne demek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Jahrein said: Takip ettigim bir kaç bölüm var patipet de bunlardan biri. Burda yeni işte güzel yapıyosun bence başka türlü çare bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar