Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herseyin sonu


Draven

Öne çıkan mesajlar

En son verilen proje 'destruction' uzerindeydi, hepimiz once bir siir bulup sonra o siirden eserlenen birsey yapicaktik. Bende boyle klise birsey yapmak istedim (siir god speed you black emperor'un bir sarkisinin basinda var). Zaten herzaman icimde olan bir apocalypse sevdasini tatmin etmek isterdim bir sekilde ama olmadi sanki. Adamin vuducu perspektife gore biraz garip gozukuyor, bide dedigim gibi boyle super bir fikir yok ortada, neyse yeterince yerden yere vurdum sizde bir bakin. Yorum falan herkes dalsin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gayet iyi ,
aslında yani o patlamaya istinaden şoyle patlama dalgasının etkisi ile eriyen yanan korlaşan vücüt parcaları filan olsa , bir başka şekil olmaz mı idi ?
sordum sadece.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

illustrasyon super olmus. odev falanmiydi bu? odevse nerede okuyorsun?[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok guzel[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla begenmeniz cok hosuma gitti dogrusu bukadar beklemiyordum, sag eli cok yumusak gozukuyordu, ne yapsam olmadi, ustune daha cok gidince daha berbat oldu bende neyapicagimi bilemeden boyle biraktim.

kraaz: aslinda guzel fikir ama aklimdan gecmedi degil, adamin derisini boyle eriyen peynir gibi yapicaktim, aralarda kemik falan gozukuyor ama cizimde cok iyi olmadigim icin sinirlari pek zorlamiyorum, gerci sahsi birsey olsa direk yapardim ama okul projesi oldugu icin riziko alamiyorum genelde.

horace: haklisin bende oyle dusundum ama ogretmene anlattinca dedi cizgi film gibi gozukmemesi lazim boyle ciddi bir konunun [!] dedigi icin bende onu dinlemek zorunda kaldim. ama oyle birsey yapmak istiyorum, illustratora daha cok alistim pen toolla birseyler yapicam yakinda ama nezaman firsat olucak bakalim.

urza: evet odevdi londrada middlesex universitesinde okuyorum, genelde boyle sahsen enteresan konular vermiyor, ama mesela simdi ugrastigimiz sey istedigimiz bir kitabi secip o kitabi promo. eden bir tasarim yapicaz. bende call of cthulhu'ya atladim direk, ahtopot anatomisi falan deliriyorum son gunlerde ehe, bitince koyarim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...