Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Yapmaya Çalışıyor Bu Kız...

CagRi

Öne çıkan mesajlar

Ben bi kızı seviyordum birlikte olmaya basladık 2 hafta sora ayrıldık 6 ay gecti ve bu sure içinde telefonunu hiç acmamıstı gecende bi mesaj gönderdim.Seni hala seviyorum diye sonra kız telefonunu acık tutmaya basladı 2 gun actı tabi ben mesaj atıyorum ona bi kac daa mesaj attım bi gun telefonunu kapattı sizce bu kız ne yapmaya calısıyor ve ben ne yapmalıyım hala seviyorum ama...[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....
Sosyal ağlarda paylaş

kesinnnnlikle bir daha mesaj çekme... sakın ha!! eer çok takarsan saplantı falan olur.. sonra xaafın olur.. o da bunu farkederse senin.... öle yanii aman diyim bırak o kızı.. yenisini bul..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 25 Aralık 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
Telefonu açık bırakmış kız sadece. Bundan anlam çıkarman biraz tehlikeli olabilir.

+!!!

Artık senin rahatsız etmeyeceğini, aramayacağını sanıp aylardan sonra telefonu açmıştır.

Attığın mesajlara karşılık vermediyse artık mesaj göndermeyi bırak. Bence ortada anlam çıkarılacak birşey yok. Ama hala içinde bir umut varsa onunla yüzyüze konuşup hislerini söylemen gerekir.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi o kız bana karsı bişeyler hissetmio oyle mi şimdi telini kapattı ama gidip yuzyuze konusamam gelmez bulsamda gelmez cunku ona ayrılırken cok kotu laflar ettim yaptım gelmez gelmeeezzzzzz[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CagRi, 27 Aralık 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
şimdi o kız bana karsı bişeyler hissetmio oyle mi şimdi telini kapattı ama gidip yuzyuze konusamam gelmez bulsamda gelmez cunku ona ayrılırken cok kotu laflar ettim yaptım gelmez gelmeeezzzzzz

Bence daha fazla üzme, rahatsız etme kızı. Senin yüzünden telefonu açamaz olmuş. Bu iş çoktan bitmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CagRi, 27 Aralık 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
şimdi o kız bana karsı bişeyler hissetmio oyle mi şimdi telini kapattı ama gidip yuzyuze konusamam gelmez bulsamda gelmez cunku ona ayrılırken cok kotu laflar ettim yaptım gelmez gelmeeezzzzzz

Haketmişsin o zaman sürünmeyi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer normal telefonuysa açık olan hakkaten çok komik olmuş manalar çıkarman. Ben de eskiden ikinizin bir hattı vardı öle ucuz konuşmak için normalde kullanmadıınız onu tekrar açmış sandım başta. E kendi normal hattını açtıysa eee?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...