ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 evet arkadaşlar güncel başlıklarda göze çarpan gerçekler .. açılacak konu kalmadığı için bazı patilerin eski konuları sardığı belirlenmiştir bunu bi trend haline dönüşmeden durdulması lazım !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 toplum içinde konuşulması etik olarak yanlış olan konuların threadlerinin açılması bence esas kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 blah blah shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 o zaman dom vampir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bence ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hepinis banlanııcaksssııınıssss!!! gm e peyç attım! gelen yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 gm bey topici rolladik bi res plz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ciddi bi konu lütfen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 elden beyne gidiyor pati yukarı doğru pompalanıyor. :S ulan hadi ben içtim siz naptınıs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 içtik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: evet arkadaşlar güncel başlıklarda göze çarpan gerçekler .. açılacak konu kalmadığı için bazı patilerin eski konuları sardığı belirlenmiştir bunu bi trend haline dönüşmeden durdulması lazım !! topiclerin uplanmasından rahatsızsanız, bakın şikayet diye bir düğme var. ahan da böyle birşey. ben eskiden beri topic uplarım. her post için yeni topic açmaktansa, eski topicleri uplamak daha hoşuma gidiyor. ama topicler uplandığında "koş hanım bone topic uplıyor" gibi saçma topicler açma yarışına girmeniz işi daha da komik hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bone lan, interneti bu kadar ciddiye almasana. bu arada emo ile alakasını da göremedim ben bu konun hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar