Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar Sanırım Biraz Haklılar :p

crysania

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar belki bunu bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama bn yine de burda bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.Arkadaşımın göndermiş olduğu maili sizlerle paylaşayımm ddm ;)Umarım sonuna kadar okursunuz :p

KADINLAR AHH. KADINLAR INANILMAZLAR.....

Kadinlarin gidip kendilerine erkek (koca) seçebilecekleri bir erkek dükkani (magazasi) açilmistir. Magaza 5 katlidir ve her kat çikildikça, erkeklerin nitelikleri de yükselmektedir.
Magazada sadece tek bir kural geçerlidir: herhangi bir katin kapisindan içeri giren kadin, o kattan alis-veris etmek zorundadir ve eger bir üst kata çikmak isterse, tekrar asagi katlara inemez.Bir gün bir grup kiz arkadas, kendilerine erkek seçmek için magazaya gider.
Ve....
1. Kat'in kapisinda sunlar yazilidir: "Bu kattaki erkeklerin çalisacak bir isleri var ve çocuklari da severler". Kizlar yazilanlari okur ve şöyle derler: "Eh, hiç yoktan iyidir ama bir de üst kata bakalim".
2. Kat'in kapisinda yazilanlar: "Buradaki erkeklerin iyi bir isleri var,çocuklari severler ve son derece yakisiklidirlar." Kizlar: "Hmmm,hiç fena degil ama acaba bir üst katta ne var ?" 3. KAT : "Buradaki erkeklerin çok iyi birer isleri var, çocuklari
severler, son derece yakisiklidirlar ve ev islerine de yardim ederler". Kizlar: "Aman Tanrim, çok etkileyici ama yukarida baska katlar da var."
4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri çok iyi, çocuklari çok severler, gayet yakisikli olup, ev islerine yardim ederler ve ayrica son derece romantiktirler". Kizlar çiglik atmaya baslarlar:
"Inanilmaz, bir üst katta bizi neyin bekledigini bir dusunun!" Ve bir kat daha çikarlar...
5. Kat'in kapisinda sunlar yazmaktadir:
"Bu kat bostur ve sadece,kadinlari memnun etmenin mümkün olmadigini kanitlamak için konmustur" ."Çikis soldadir; Umariz inerken merdivenlerden yuvarlanirsiniz...."

:D:D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 5.kata işsiz,güçsüz,maganda tipler konsa sonra kızlar "ııııy diip" aşağıdakilerden alalım bari diyip hepsinden satın alındığını geç kaldıklarını görseler ve o magandalara kalsalar =].Daha hoş olurdu herhald[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

koptum yaa güzelmiş baya :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

ya kızlar haklı dememiştim sanırım biraz imla hatası yapmışım başlıkta "kızlar,sanırım haklılar biras" olucaktı yani bunu yazan bi erkek ve bizde ki bu durumu gözlemleyip bana aktaran arkadaşın yani erkeklerin haklı oldugunu ifade etmek istemiştim.[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 26 Aralık 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
Bence 5.kata işsiz,güçsüz,maganda tipler konsa sonra kızlar "ııııy diip" aşağıdakilerden alalım bari diyip hepsinden satın alındığını geç kaldıklarını görseler ve o magandalara kalsalar =].Daha hoş olurdu herhald

arkadaş sen kızlara baya bi düşmansın galiba ayrıca kızlar sadece bi tek erkekle yetinebiliolar ama erkekler maşallah çok eşliliğe meraklı :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crysania, 26 Aralık 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
said:
BulletRide, 26 Aralık 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
Bence 5.kata işsiz,güçsüz,maganda tipler konsa sonra kızlar "ııııy diip" aşağıdakilerden alalım bari diyip hepsinden satın alındığını geç kaldıklarını görseler ve o magandalara kalsalar =].Daha hoş olurdu herhald

arkadaş sen kızlara baya bi düşmansın galiba ayrıca kızlar sadece bi tek erkekle yetinebiliolar ama erkekler maşallah çok eşliliğe meraklı :D

Ya evet,kızlar tek erkeğin iliğini kemiğini,malını ve parasını kurutuncaya kadar yetiniyorlar.

boşandıgım eski karımdan biliyorum.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi üsttekini, yazdım yazmasına da şimdi tutup beni de kadın düşmanı yapmayın şu an ki kız arkadaşım gayet iyi :) onu da belirteyim,onu orda yazmamın sebebi genelleme yapılmış olduğu içindir.Unutmayın, herkes farklıdır.bütün erkekler boyle veya kadınlar şöyle demek yanlış tabi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 26 Aralık 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...