Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşık oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya dersanede bi kıza aşık oldum ama ve lakin kız beni ark olarak görüyo kanka gibi hissediyo sevgisi var ama istediim gibi diil:( napıcam??

[Bu mesaj Sk8erBoi tarafından 25 Aralık 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tavsiye almak içindir..
ayar vermeyin hemen[signature][hline]bence.

rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Mesaj tarihi:
söle
bozşun
sil gitsin hayatından
budur:)[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Mesaj tarihi:
git sole[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
O olmuyorsada çok fazla kasma bence belkide dogru insan o değildir ,doğru insan elbet birgün karşına çıkar merak etme...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
"Ben seni arkadaş olarak görüyorum" muhabbeti yalandır, bu lafın Türkçe'si "Seni postalayacağım ama "Hadi yallah" demek de istemiyorum"dur.[signature][hline]Tomoe

[Bu mesaj Spidee tarafından 25 Aralık 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
git söle ne yapcan baska[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....
Mesaj tarihi:
Kıza evdeki kırık deck koleksiyonu göstermeye çağır ve kapıyı kilitle arkadan eve gittiğinizde,şarkı aç I will always love felam ve kıza ap açık söle,kız kaçamayacaktır ''Ama nasıl yani olmaz böyle şey''diye,seni kabullenecek ve sevgili olacaksınız eminim....=P[signature][hline]()_()
('o' )
<== Be Horrible! Like Me!
Mesaj tarihi:
İlk adımı sen at[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
bu dersane aşkları seni çok ii anlıorum ama söliim gidip açılman lazım yoksa bi sonuç alamazsın.seviosan git direk söle eğer sevmiosan sadece hoşlantı falansa emin olana kadar bekle derim ben!!;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
  • Yeni Oluştur...