DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Sabah annemin cep telefonunun baya makul olmayan bi saatte çalmasıyla uyandım,arayan iş için o sırada şehir dışında olan babamdı,evi satcaklarıdı,müşteri bulmsulardı,ama adam dün gece babamı arayıp yarına işlemlere başlamamız lazım kredim kabul edildi demiş babama,ama babamda vekalet yokmus,sabah benim o vekaleti bursaya getirmemi söylemek için aramış annemi,şimdi,ben,dershaneye gitmek için uyandığım bir ügnde,kalkıp bursaya gitcem,evet,bursaya,neden?babam bursaya omlet yapamya giderken yanında yumurta götrmeyi unuttuğu için,asıl kötüsü,mp3 çalarımın şarjı ve şarj aleti yok,daha kitap almam lazım,ne bu ya.küfür etsem.küfür! üüüüüüüüüüüüüüüüüf[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 olur oyle ara sira plan disi olaylar... Git bursaya eve gelince derin bir nefes alip tekrar hayatina kaldigin yerden devam edersin[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Eh olur heralde,olsun zaten hayatın tadı tuzu :P ama insanın sinirlerini bozuyor bu,baya bozdu benimkilerei,mp3 calarda usbden sarj olyo su an :) bu arada evim istanbulda,eheh.istanbulda onu belirmtemiştim galiba kestane şekeri isteyen?[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yanina guzel bir kitap al... su gibi akip gecer zaman otobuste.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yolda kitap okumaktan güzeli mi var beaaa perşembe gecesi antalya istanbul yolunda siyah kan, dün gece de hacı murat bitti ehueheu[signature][hline]böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kotu bi durum tabi.. ama gecer =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 eheheh cidden kotu yaa[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Tühh.! =)[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 fatura yatiracagim zaman bana bole bi uyku bole bi kendini bilmezlik bi adamsendecilik gelio.. ona benzer bir durum[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 iskender getir[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 iskender öküz gibi pahali sen gel kendin al adama bak =D[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 heheeee...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geç görmüşüm kestane isterim layn :P[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bursa yinede yakın. Ben sabahın köründe kaldırılıp babamın diyarbakır a çağırdığını bilirim. =) bu babalar arada bi okkalı küfür hak ediyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ava gitmiştik 6-7km yürüdük köyden.hass ateş yok, haddii kibrit almaya geri :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @fistan hhehe kotu ya untkanlık[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar