Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah annemin cep telefonunun baya makul olmayan bi saatte çalmasıyla uyandım,arayan iş için o sırada şehir dışında olan babamdı,evi satcaklarıdı,müşteri bulmsulardı,ama adam dün gece babamı arayıp yarına işlemlere başlamamız lazım kredim kabul edildi demiş babama,ama babamda vekalet yokmus,sabah benim o vekaleti bursaya getirmemi söylemek için aramış annemi,şimdi,ben,dershaneye gitmek için uyandığım bir ügnde,kalkıp bursaya gitcem,evet,bursaya,neden?babam bursaya omlet yapamya giderken yanında yumurta götrmeyi unuttuğu için,asıl kötüsü,mp3 çalarımın şarjı ve şarj aleti yok,daha kitap almam lazım,ne bu ya.küfür etsem.küfür!

üüüüüüüüüüüüüüüüüf[signature][hline]bencede.
Mesaj tarihi:
Eh olur heralde,olsun zaten hayatın tadı tuzu :P
ama insanın sinirlerini bozuyor bu,baya bozdu benimkilerei,mp3 calarda usbden sarj olyo su an :)

bu arada evim istanbulda,eheh.istanbulda onu belirmtemiştim galiba

kestane şekeri isteyen?[signature][hline]bencede.
Mesaj tarihi:
eheheh cidden kotu yaa[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
fatura yatiracagim zaman bana bole bi uyku bole bi kendini bilmezlik bi adamsendecilik gelio.. ona benzer bir durum[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
Bursa yinede yakın.
Ben sabahın köründe kaldırılıp babamın diyarbakır a çağırdığını bilirim. =) bu babalar arada bi okkalı küfür hak ediyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
  • Yeni Oluştur...