Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazin Sonum ( Komedimtrak )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yakinda ondanda bikarsin sonra turkulere gecersin onuda yiyip bitirdikten sonra gelirsin metale onude yiyip bitirirken bide bakmissin ki satanistsin ahua.. para harcicak daha iyi amaclar ve yerler bul =). kotuna ayakkabina veyahut herneyineyse; bi camur obegi gelse yuzunun aldigi halleri gormek isterdim lol..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
yanlız o saydıklarımı giyiyorum cidden ama arabayı salladım bi de bunları giyenler sadece o öküz kısım değil ayrıca..Ben modayı seviyorum sadece..Telefona da 5 kuruş vermem pc ye de 6 senelik pc kullaniom

URUN KAHPEYE![signature][hline]Order Within Chaos....
Mesaj tarihi:
inner beni gecememissin.. 99 senesinde aldim pc yi yani.. hesaplarima gore yanilmiosam.. 7. yilina girio makina =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
empati yeteğinimin sınırlarını aştı bu olay. 2kya telefon¿ hazin son¿ ağlamak¿[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 27 Aralık 2005 02:28 tarihinde demiş ki:
getireyim sana gürcüstanda 1,300$

Salla yaw sana 1 kere güvendik yedin ortalıgı...[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
dolmuşta unuttuğunu düşün? :)[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
said:
kickass, 27 Aralık 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
dolmuşta unuttuğunu düşün? :)

abi o zmn ev ve arabada almayalım... Ev aldın yangın çıktıgını düşün... Araba aldın takla attıgını düşün... Gerçi % ye vurunca tabiiki tel kaybolma oranı çok yüksekte ... Sonucta dikkatli olmak lazım tabiiki :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
3310umu dolmuşta eşortmandan düşürüp unutmuştum taksi değilki çok kötü simkart fln acayip koymuştu :((( ordan biliyorum ev yangını için tedbirli olursun içimizden kacının evi yandı ?

ayrıca arabada kaza geçirir bunun önüne geçilmezde.

ben sadece düşünmesini söledim yani insanlık hali dangınlıkla unutursun.

sen dolmuştan inerken hep oturduğun yere bakmanın nasıl bişi olduğunu biliyor musun :))))[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
Ne yalan söyliyim çok üzüldüm beni benden aldı bu hayat hikayesi
artık yaşama daha farklı bakıcam.

bu hikayeden önemli dersler çıkarmak gerekiyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 26 Aralık 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
vah vah

tüh! ahbe abi nasıl üzüldüm ki vah vah(2x double hatta 3x triple etkisi ile)[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
  • Yeni Oluştur...