InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 e bende N90 war babam zengin olm[signature][hline]Order Within Chaos....
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 zuppesin yane ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o biçim[signature][hline]Order Within Chaos....
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kicinda ne marka kot var ? ustune ne gabbana var ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 diesel kot,armani jeans kazak,lacoste siyah ayakkabı war altımda da toyota supra war[signature][hline]Order Within Chaos....
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yakinda satanist olursun sen[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yok clubberlik ii[signature][hline]Order Within Chaos....
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yakinda ondanda bikarsin sonra turkulere gecersin onuda yiyip bitirdikten sonra gelirsin metale onude yiyip bitirirken bide bakmissin ki satanistsin ahua.. para harcicak daha iyi amaclar ve yerler bul =). kotuna ayakkabina veyahut herneyineyse; bi camur obegi gelse yuzunun aldigi halleri gormek isterdim lol..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cep telefonuna öküz veren fıstıktır sadece bu..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you...
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oha be arkadaş illa smiley mi koycaz breh?!? şurda bi tiyatro yaptırmadın bi de iyice kustun nefretini üstüme bakıyorum[signature][hline]Order Within Chaos....
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 farkindaim merak etme.hafif sinir var aradan cikartaim dedim idare et =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yanlız o saydıklarımı giyiyorum cidden ama arabayı salladım bi de bunları giyenler sadece o öküz kısım değil ayrıca..Ben modayı seviyorum sadece..Telefona da 5 kuruş vermem pc ye de 6 senelik pc kullaniom URUN KAHPEYE![signature][hline]Order Within Chaos....
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 inner beni gecememissin.. 99 senesinde aldim pc yi yani.. hesaplarima gore yanilmiosam.. 7. yilina girio makina =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 empati yeteğinimin sınırlarını aştı bu olay. 2kya telefon¿ hazin son¿ ağlamak¿[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 getireyim sana gürcüstanda 1,300$[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: sheref, 27 Aralık 2005 02:28 tarihinde demiş ki: getireyim sana gürcüstanda 1,300$ Salla yaw sana 1 kere güvendik yedin ortalıgı...[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 dolmuşta unuttuğunu düşün? :)[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: kickass, 27 Aralık 2005 16:21 tarihinde demiş ki: dolmuşta unuttuğunu düşün? :) abi o zmn ev ve arabada almayalım... Ev aldın yangın çıktıgını düşün... Araba aldın takla attıgını düşün... Gerçi % ye vurunca tabiiki tel kaybolma oranı çok yüksekte ... Sonucta dikkatli olmak lazım tabiiki :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
horten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bence hayırlı olmuş 2 milyar kardasın.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Vah vah vah.çok büyük üzüntü olmuştur senin için.Şahandaki jeepiyle yaşayan adamın dramına benzemiş seninki..
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 3310umu dolmuşta eşortmandan düşürüp unutmuştum taksi değilki çok kötü simkart fln acayip koymuştu :((( ordan biliyorum ev yangını için tedbirli olursun içimizden kacının evi yandı ? ayrıca arabada kaza geçirir bunun önüne geçilmezde. ben sadece düşünmesini söledim yani insanlık hali dangınlıkla unutursun. sen dolmuştan inerken hep oturduğun yere bakmanın nasıl bişi olduğunu biliyor musun :))))[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ne yalan söyliyim çok üzüldüm beni benden aldı bu hayat hikayesi artık yaşama daha farklı bakıcam. bu hikayeden önemli dersler çıkarmak gerekiyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: BulletRide, 26 Aralık 2005 20:48 tarihinde demiş ki: vah vah tüh! ahbe abi nasıl üzüldüm ki vah vah(2x double hatta 3x triple etkisi ile)[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet bir deli taş atmış misali sanırım[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya git allah askina 2 milyara bi leptop aldirirm :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Öne çıkan mesajlar