Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A'dan Z'ye Seri Katiller Ansiklopedisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi aralar da amerikada sniper ci diye bi herif çıkmıştı zevk için yoldan geçenleri filan vuruyodu.Medyada adamla ilgili çok şey çıkıyodu ozmanlar hatta birisi bu beceriksizin teki hareketli cisimleri vuramaz demişti o da ertesi gün bi kamyon şöfürünü vurmuştu yolda seyir halindeyken..Yakalandı sonra çocuğuda yardım ediomus buna çevreyi filan gözlüyomus..[signature][hline]Life... is like a box of chocolates.
Mesaj tarihi:
kitabı 1 arkadaştan almıştım, yeni basım ama piyasada fazla yok.ama büyük şehirde rahat bulursuz bence...[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 23 Aralık 2005 23:30 tarihinde demiş ki:
okuyalım. bu adamlara hayran olalım. idolümüz olsunlar.
geriye silah, bıçak teminine bakar iş. tel de olur boğmak için.

sen bu kafa ile kitap okumazsın.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
said:
only_devil, 26 Aralık 2005 10:11 tarihinde demiş ki:
kitabı 1 arkadaştan almıştım, yeni basım ama piyasada fazla yok.ama büyük şehirde rahat bulursuz bence...

kıtabın adi neydi . yanı ne iicem kıtabciya gidip abi katıl kıtabi varmi diicem . biraz yardımcı olurmusn[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Mesaj tarihi:
"A'dan Z'ye Seri Katiller Ansiklopedisi" desen varsa verirler herhalde.Ben kitabı almak istiyorum da şimdi bulamıyorum.yaz tatilinden önce vardı şimdi yok:([signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...
Mesaj tarihi:
-Afedersiniz, acaba "A dan Z'ye Seri Katiller Ansiklopedisi" varmıydı?
-T-t-t... tabi... Şey hemen geliyorum...
*yusuf yusuf*

İMDAAK

Ben böyle kitap istiyemem yaa korkarlar:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 26 Aralık 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
Yakalanan her katil bence aptal katildir dahası yok.

yakalanmayanlarda birgün yakalanacak ya da yakalanmayacak aptal insanlar diyebilirmiyiz?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Mesaj tarihi:
katiller aptal pis kaka diye bişey yok çok zekisi de var, işi hesaplar yaparak yapanı da var , psikopata bağlıyıp öldüreni ve salaklıkla saflık karışımdan yapanı da var (bkz. bizim halktaki kırolar)

Ben katil olursam bi gün hesaplayarak yaparım, işi sağlama alırım ve yakalanma riskini %10'a indirene kadar olabilecek şeyleri, olanakları hesaplarım :D

Bende de gerçekten küçüklüğümde gördüğüm rüyalardan kalma bişey var , 3 yaşımdayken çok ağır bi 18+ psikopat film izlemişim ve 10 yıldır etkisi altındayım.O günlerde rüyamda etten oluşan canlılar parçalıyodum.Bir zevk oluştu içimde, parçalamak biraz zevk veriyo ve zevk verdikçe hızlanasım geliyo , tıpkı seksteki gibi.
*!Çaktırmamalarını ve polise söylememelerini söyler*[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me
Im BaCK
Mesaj tarihi:
hesap yapmak sacmalık bene her seyi akışına bırakıcaksın . olaylar oyle daha eglencelı daha zevklı olur...[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Mesaj tarihi:
Psikoloji sınavımda çıkmıştı bir gazete küpuru, eleman 5 kişiyi boğarak öldürüyor ve kafalarına çivi çakıyor, bir polisi de tarıyor. Yakalanınca ifadesini alıyorlar, diyor ki "Amerika'ya savaş tekniklerini ben öğrettim, Türkiye'yi yıldız haritaları üzerinden yönetiyorum, krallığıma karşı gelen cezasını çekecektir. Çivi görünce dayanamıyorum, hele bir de çekiç varsa işim iyice kolaylaşıyor."
Gel de bu adama teşhis koy şimdi.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
Ya delinin biri, yada acaip zeki:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
ya diyorum hem manyak hem 1 o kadar zekiler...ya adam gibi seri katilse!!! yakalanmaz zaten.yakalanan da özenti herhalde:P.....1 tane aile vardı(mış pardon...) 1800'lerde 1 mağarada yaşıyorlardı.yoldan eçen tüm yolcuları parçalayıp yiyorlardı.1 anne-babadan oluşan aile uzun 1 süre sonra resmen kabile olmuş.şüphe çeken yolcu kaybolmaları sonunda o zamanlar olayların olup bittiği yerin kralı olan adam ordu yollamış(cidden).anca kontrol altına almışlar.ve kemiklerden falan orda 1000lerce kişi öldürüldüğü tahmin ediliyomuş...seri olmak böyle 1 şeymiş...[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...
  • Yeni Oluştur...