Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Genelevi kapatılıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kaynak milliyet

kaynak ankarahaber

kaynak haberturk

haberlerde izledim az once, Melih Gökçek Ankara'daki genelevi kapatma kararı almıs, 300 kadar kadın calişiyorumus, haftada 2 defa saglik kontrolüne gidiliyorlarmıs ve evleri tapuluymus.(yani kapatma kararı alinsa da yıkım verilemezmiş) gerekce olarak da "Zaten fuhuş sokakta yapılıyor. Ankara sokaklarında dört bin hayat kadını var" demiş. Kanal D'de izledim ben, konu mecliste konusulurken "gülünerek" tartısıldıgı soylendi ve o kadınların hiç birinin de gülecek hali olmadıgını.(bu kısmı sinirimi bozu)

kendi düşüncem, para ile cinsel ilişkiyi onaylamasam da kafamda, madem var boyle bişey, kapatılmaması lazım. Daha sıkı kontrol edilebilir, zaten saglik kontrolleri sik sik yapiliyormus. Sonucta sagliksız koşullarda olup da birilerine hastalik bulaşacagına veya bu kadınların hayatı tehlikeye girecegine boyle olması daha dogru gibi geldi.[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Mesaj tarihi:
Allah kabul etsin[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
akp işte[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Mesaj tarihi:
zıvanadan çıkan takozlar saldırsın kızlarımıza

hayırlıs olsun.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Yorumu kararından dahada çok ilginç...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Adam haklı görünürde olan birşeyi göstermek millete garip geliyor tabi.
Rekabet kurulu gibin. Herkes eşit olsun fuhuşta tekelleşmeye hayır!

Ayrıca bu Melih Gökçek bu gazla Genelevleri özelleştirtir.

[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu

[Bu mesaj bLackcha0s tarafından 26 Aralık 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Böyle aptal bir mantalite olur mu? Sokakta fuhuş sağlıksız ve tehlikeli bir olay, genelev gibi devlet kontrolünde ve güvenli bir kurumu kapatırlarsa o 4000 hayat kadını 10000'e çıkar çok kısa sürede.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 26 Aralık 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
eyvah kaçın tayyip geliyo!!! yakında evlilik dışı ilişkinin önüne geçmek için kondomuda kaldırsa ya düz mantıkla muhauhauh

Yok artık!:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
niye kapar evi
evden toplu para alıcağına
Her yapılan işlemden prim alır mis gibi.

devletime bak be eheuhe[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
said:
Buzx, 26 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
Emin çölaşan hep i. melih gökçek yazar.
ahuh.Haklı tabi adam.

i. melih gökçek olayının nedeni,İ.melih gköcek'in Atatürk orman çiftliğinin tabelasını durup duruken "A.O.Ç" diye deiştirmesindendir.

İ.melih gökçek işte.
  • Yeni Oluştur...