dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kaynak milliyet kaynak ankarahaber kaynak haberturk haberlerde izledim az once, Melih Gökçek Ankara'daki genelevi kapatma kararı almıs, 300 kadar kadın calişiyorumus, haftada 2 defa saglik kontrolüne gidiliyorlarmıs ve evleri tapuluymus.(yani kapatma kararı alinsa da yıkım verilemezmiş) gerekce olarak da "Zaten fuhuş sokakta yapılıyor. Ankara sokaklarında dört bin hayat kadını var" demiş. Kanal D'de izledim ben, konu mecliste konusulurken "gülünerek" tartısıldıgı soylendi ve o kadınların hiç birinin de gülecek hali olmadıgını.(bu kısmı sinirimi bozu) kendi düşüncem, para ile cinsel ilişkiyi onaylamasam da kafamda, madem var boyle bişey, kapatılmaması lazım. Daha sıkı kontrol edilebilir, zaten saglik kontrolleri sik sik yapiliyormus. Sonucta sagliksız koşullarda olup da birilerine hastalik bulaşacagına veya bu kadınların hayatı tehlikeye girecegine boyle olması daha dogru gibi geldi.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 allahı akıl fikir versin o adama.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı [Bu mesaj Fistan tarafından 26 Aralık 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Allah kabul etsin[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 akp işte[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 O genelevin bütün müşterilerinin, geceleyin evine girmesi dileğiyle melih bap.[signature][hline]The Blood is Love.
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 zıvanadan çıkan takozlar saldırsın kızlarımıza hayırlıs olsun.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
fastreloaded Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abaza arkadaşlar melihe saldırır artık
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hehe :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yorumu kararından dahada çok ilginç...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Taşlarlar melihi[signature][hline]Order Within Chaos....
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Adam haklı görünürde olan birşeyi göstermek millete garip geliyor tabi. Rekabet kurulu gibin. Herkes eşit olsun fuhuşta tekelleşmeye hayır! Ayrıca bu Melih Gökçek bu gazla Genelevleri özelleştirtir. [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 26 Aralık 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Gerçektende gerzekçe bir fikir. Hastalıkların onlarca kat hızlı yayılmasından, taciz-tecavüz oranının artmasından ve gayri resmi genelevlerin açılmasından başka hiç bir şeye yaramayacaktır bu![signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Böyle aptal bir mantalite olur mu? Sokakta fuhuş sağlıksız ve tehlikeli bir olay, genelev gibi devlet kontrolünde ve güvenli bir kurumu kapatırlarsa o 4000 hayat kadını 10000'e çıkar çok kısa sürede.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 eyvah kaçın tayyip geliyo!!! yakında evlilik dışı ilişkinin önüne geçmek için kondomuda kaldırsa ya düz mantıkla muhauhauh[signature][hline]Boo, are you happy now?
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: wildpervert, 26 Aralık 2005 20:08 tarihinde demiş ki: eyvah kaçın tayyip geliyo!!! yakında evlilik dışı ilişkinin önüne geçmek için kondomuda kaldırsa ya düz mantıkla muhauhauh Yok artık!:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yapamazlar öyle şey..Sonuçta devletin sermayesi iyi ciro yapıyordur =)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Emin çölaşan hep i. melih gökçek yazar. ahuh.Haklı tabi adam.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 niye kapar evi evden toplu para alıcağına Her yapılan işlemden prim alır mis gibi. devletime bak be eheuhe[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: InneR_ChaoS, 26 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: Taşlarlar melihi +1 :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yaslardayım.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Buzx, 26 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki: Emin çölaşan hep i. melih gökçek yazar. ahuh.Haklı tabi adam. i. melih gökçek olayının nedeni,İ.melih gköcek'in Atatürk orman çiftliğinin tabelasını durup duruken "A.O.Ç" diye deiştirmesindendir. İ.melih gökçek işte.
kanix Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 intiharlardayım f@l@n b@b[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ne cok genelev müsterisi varmıs patide :)[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla...
Öne çıkan mesajlar