ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ost sındekı Shınkaı adlı parca da sımdıye kadar dınledıgım en ıyı anıme muzıgıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 +1 Başlarken çalan şarkı müthiş. Süper. Ben o ek bölümü 10-11 arası diye biliyodum. Neyse bazı şeyler biraz abartı gibi ama güzel, ben beğendim.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Generic şarkıyı dinlerken direk Orta çağ, bir Barok kilisesinde dolaşır gibi hissediyorum[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 nyu ? etkileyici bir anime. tek seferde izlenmesi tavsiye edilir =) bide izleyen bi arkadaşın yorumu var komigime gitti baya yazim =) "ne bu mina koyim kcezmi, korkcazmı karıdan anlamadım gitti.." eheh işte özet bu diyimde dövün beni =p [signature][hline]Fevaxium level 53 nightelf rogue of Wicked Priests [Bu mesaj tunca tarafından 29 Temmuz 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: tunca, 29 Temmuz 2005 03:47 tarihinde demiş ki: nyu ? etkileyici bir anime. tek seferde izlenmesi tavsiye edilir =) bide izleyen bi arkadaşın yorumu var komigime gitti baya yazim =) "ne bu mina koyim kcezmi, korkcazmı karıdan anlamadım gitti.." eheh işte özet bu diyimde dövün beni =p +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yeniden izleyincve insan anlıyor. Sadece kabullenmeler üzerine kurulmuş bir anime. Larakterlerin hiçbiri mantıklı davranmıyor. Ahanda boynuzlu kız gördüm hemde çıplak eve götürelim hemen besleyelim bunu biz.... Neyse kendi senesindeki iyi animelerden biriydi ama kimse klasiklere sokmaya kalkmasın..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Klasik değil ama izlenmelik. Hatta 2. defa izlenebiliyor =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Evet ya, bu kadar gore'a ne gerek var.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi olmamış beni sarmadı böyle bir anime izleyeceğime "ichi the killer" izlerim yani..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya draması güzel. Ama gore fazla. Gore yapacaklarına o zamanı "neden bu kızı hemen koruma ihtiyacı duydular" gibi nedenlere zaman ayırsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Jesusthered nic li arkadaş altyazıları çevirmeye başlamış anime fin e göre.. http://www.divxplanet.net/altyazi.php?aid=7377 bu adresten ilk 2 bölümü indirebilirsiniz.. umarım yarım kalmayan bir proje olur..[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Neyi indireccceğimi şaşırdım gerçekten çok güzel bir seriye benziyor . İndireceğim ..[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hayır "güzel ama şurası olmamış" demenizin mantığını da anlamış değilim. güzel olmadığını kabul etseniz çelişkili olmayacak yazılarınız.. :-)[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bende ıcımden bırı topıgı uplamıs sam ne zaman gelıcek dıodum :)[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 İyi de bir şey her zaman güzel veya kötü değildir. Hiç bir şeyin siyah veya beyaz olmadığı gibi... Pek çok açıdan güzel olan bir şeyin hoşunuza gitmeyen kötü olmuş yönlerini söylememnin neresi yanlış bunu da ben anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 dediğin doğru lakin o kötü olan yönlerine bakınca görüyoruz ki kötü denen özellikleri bir hikayeyi başarılı ya da başarısız kılan etkenler. "tümüyle saçmasapan hikaye ama güzel bir anime" deyince bu önermenin kendi içinde çelişmemesi için başka özelliklerin önplana çıkması lazım. bu özellikler de (bu anime'e bakınca olsa olsa gore olur ya da korku etkeni olur) kimse tarafından önplanda tutulmayınca anlıyoruz ki ileri derecede kötü bir anime.. show tv'de sabaha karşı 3-4 gibi gösterirler ya "jason piknikte" kıvamında filmler, onun gibi birşey bu..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Eh çok fazla tartışmaya girmeye niyetim yok. Ben sadece insanlara bu animenin ilk bölümünü seyretmelerini tavsiye ediyorum. Sonrasında beğenenler sonuna kadar gideceklerdir ve beğenenler veya nefret edenler arasındaki yerini alacaklardır www.animanga.gen.tr deki incelemede şunları yazmışım ve hala daha bu sözlerimin arkasındayım. Bu tartışmanın başındaki EL ı karalama kampanyasına katılmadığımı da söylemelyim. Özellikle hikayesinin absürd derecede anlamsız olduğu yorumuna. Hiaye ve kurgusunda sorunlar olduğu açık. Bence herkez seyretsin ve kendi kararını kendi versin. "Sevdiğim animelerden biridir Elfen Lied... Özellikle de müthiş açılış müziği ve sömürü (exploitation) tarzı hikayesi ile... Ancak yer yer hikayedeki, yer yer de kurgudaki hatalardan ötürü eksiksiz ve tam bir anime olduğunu söyleyemem. Ecchi- korku tipi bazı kişilere itici gelse de ben bunun böyle olduğunu düşünmüyorum. Aşırı şiddet içeren sahneleri nedeniyle herkezin rahatlıkla seyredebileceği bir anime olduğunu söylemem zor. Yine anime bitişi itibari ile izleyiciyi tatmin etmekten son derece uzak belki bir 2. sezon veya film iyi olabilir. Ancak ortalamanın üstünde bir anime ve hiç olmazsa denemek amacı ile bir iki bölüm seyredilmesinde yarar görüyorum. Eğer beğenirseniz zaten devamı çok kolay gelecektir. Animasyon:8.0, Ses:9.0, Hikaye:8.0, Karakter:8.0,Değer:7.0, Eğlence:9.0, Ortalama 8.2" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Sam, 11 Aralık 2005 04:54 tarihinde demiş ki: show tv'de sabaha karşı 3-4 gibi gösterirler ya "jason piknikte" kıvamında filmler, onun gibi birşey bu.. Yok canım, daha neler...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 lol sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: tsukikage, 11 Aralık 2005 10:27 tarihinde demiş ki: Eh çok fazla tartışmaya girmeye niyetim yok. Ben sadece insanlara bu animenin ilk bölümünü seyretmelerini tavsiye ediyorum. Sonrasında beğenenler sonuna kadar gideceklerdir ve beğenenler veya nefret edenler arasındaki yerini alacaklardır www.animanga.gen.tr deki incelemede şunları yazmışım ve hala daha bu sözlerimin arkasındayım. Bu tartışmanın başındaki EL ı karalama kampanyasına katılmadığımı da söylemelyim. Özellikle hikayesinin absürd derecede anlamsız olduğu yorumuna. Hiaye ve kurgusunda sorunlar olduğu açık. Bence herkez seyretsin ve kendi kararını kendi versin. "Sevdiğim animelerden biridir Elfen Lied... Özellikle de müthiş açılış müziği ve sömürü (exploitation) tarzı hikayesi ile... Ancak yer yer hikayedeki, yer yer de kurgudaki hatalardan ötürü eksiksiz ve tam bir anime olduğunu söyleyemem. Ecchi- korku tipi bazı kişilere itici gelse de ben bunun böyle olduğunu düşünmüyorum. Aşırı şiddet içeren sahneleri nedeniyle herkezin rahatlıkla seyredebileceği bir anime olduğunu söylemem zor. Yine anime bitişi itibari ile izleyiciyi tatmin etmekten son derece uzak belki bir 2. sezon veya film iyi olabilir. Ancak ortalamanın üstünde bir anime ve hiç olmazsa denemek amacı ile bir iki bölüm seyredilmesinde yarar görüyorum. Eğer beğenirseniz zaten devamı çok kolay gelecektir. Animasyon:8.0, Ses:9.0, Hikaye:8.0, Karakter:8.0,Değer:7.0, Eğlence:9.0, Ortalama 8.2" bakıyorum yazına, sadece ilk cümlede övgü var, gerisi eleştiri lakin buna rağmen mantıksız derecede yüksek skorlar vermişsin. açılış müziğiyle 8.2 ortalama veriyorsan bir yapıma o inceleme biraz değerini kaybeder.. :) kymo gayet başarısız bulduğum gibi şişirilmesi nedeniyle de aynı şiddette eleştiriyorum. anime'ler arasında elfen lied neyse hollywood yapımları arasında da "jason sünnet düğününde" o olur. mantığı ve hikayeyi bir kenara bıraktım, bari stil olur, korku olur. ona da hayhay derim. o da yok. nasıl olduysa ucuz korku/hentai kıvamında bir anime'i böyle göklere çıkardılar. gore'u kenara koy, beyblade gibi birşey kalıyor ortada..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 samin nefretinin kaynaginin onemli bi kismi da animeyi begenip savunanlar oldugundan, cok objektif olduguna inanmasam da elestirilerine katiliyorum. gene de ilk bolumu falan izlenir, girisindeki muzige hayran kalinir sonra da kaldirilip bi kenara konulabilir.[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 indiriim hemn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Sam, 12 Aralık 2005 04:51 tarihinde demiş ki: kymo gayet başarısız bulduğum gibi şişirilmesi nedeniyle de aynı şiddette eleştiriyorum. anime'ler arasında elfen lied neyse hollywood yapımları arasında da "jason sünnet düğününde" o olur. mantığı ve hikayeyi bir kenara bıraktım, bari stil olur, korku olur. ona da hayhay derim. o da yok. nasıl olduysa ucuz korku/hentai kıvamında bir anime'i böyle göklere çıkardılar. gore'u kenara koy, beyblade gibi birşey kalıyor ortada.. Bence gereğinden fazlaca küçük görüyorsun E.L.'i... Bunun dışında tabi şahsi fikrindir, "sevmiyorum ulan" desen de bize ne, sevmiyorsan güzel değildir ama şahsi kanaatimdir ki kesinlikle "sabah 3 4 -Jason'ın düğünü- formatlı yapımlar" formatında değerlendirilmemeli. Yani doğru dürüst anime izlemeyen kişiler bile (eski nişanlım sadece Naruto, Bastard, Mononoke Hime, Steamboy ve Spirited Away izlemişken Elfen'e başladı, hatun dumur oldu. Hala bile dilinden düşürmez o ne güzel seriydi diye) ilk denemelerinde sevebiliyorlarken, bu kadar aşağılamak bence ağır kaçıyor. Bende çok severim Elfen'i, hikayesi bir ton eksik ve abartılarla dolu olmasına rağmen ne zaman görsem izlerim.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ben seviyorum, bence vasatın üstünde bir anime, izlemeye değer.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sam üzgünüm ama sanırım anlama kısmında bazı sorunların var... (bu lafı animenin hikayesi ile ilgili yaptığın yorumlarla ilgili olarak da söylüyorum) Eğer incelemede ne dediğime bakarsan "Özellikle de müthiş açılış müziği ve sömürü (exploitation) tarzı hikayesi ile..." Müthiş lafı hem müzik hem de hikayesi içindi. Ayrıca ben hiç bir kısmına kötü/iğrenç değil eksik ve sorunlu dedim ki bu da verdiğim "mantıksız" notu açıklıyor olmalı. Senin aksine ben mükemmeli aramıyorum. bazı şeyleri eksiklerine rağmen seviyorum. (örneğin delice aşık olduğum KOR oldukça arabeskdir) Elfen Lied'dan neden bu kadar hararetli bir şekilde nefret ettiğini bilmiyorum sonuçta hızlı hızlı geçerek izlemişsin. Son olarak -ki bu benim bu başlıktaki son yorumumdur-, senin sevmediğin bir şeyi başka birisinin sevmiş olması neden bu kadar garibine gidiyor. Onu da anlamış değilim. Bu konuda daha fazla tartışmak istemiyorum. Son sözüm Ben elfen lied ı seviyorum Hah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar