Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN parti istanbul, adeks[2 aralık cuma]

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

g3nk squad olarak gerek dela nın gerek penthin yetersiz yakarışlarına rağmen beklenen performansı dota da gösteremedik . Dyna bizi dışladı kendine kitle yapıp oyun maçı oynadılar . Wish de onlarlaydı gördüm . Alexi'nin ben makine açtırdıktan 5 dakika sonra ''abi ben gidiyorum gece ararım'' demesiyle dela nın ekonomisine verdiğim zarar ironik bir şekil aldı .

Takımımızın en seksi oyuncusu elaidi a.k.a Angel_85 gecemize renk kattı . Her kill den sonra wooooohooooooooooo diye bağırışları mı diyelim yoksa oyuna başlamadan yaptığı sunucu reklamları mı . ''Serverımız seks ağırlıklı olacaktır'' . Elaidi yi çok seviyoruz siz de sevin . Tanımadığı insanlara çok kötü davranıyor :

-Beyfendi menü mü istiyorsunuz ekstra mı
-MENÜMÜ GETİRİN MENÜ İSTİYORUM

Şimdi evden çıkmam lazım saat 1.30 a kadar oradaydım ama yetti olanı biteni aktaracağım .[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

10 kişi falan avp oynadık, jedy oynamadık bak o kalmış. bi ara 3vs3 battle for middle earth yaptık, o çok zevkli oldu.

bu arada sly, sana bi ara elektro-şok verecektim medic ile befe'de, beni hunharca öldürdün :(. kınıyorum kın kın
[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 03 Aralık 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dotada tecrübem yok diye dişlandim..

*!mesh dota serveri açildigini görür ve bi hevesle dyna ya sorar*

-Yer var mi??

-Cıkss..

*!böhü* oynadım gerçi 4-5 kere, FT yi alip dota kascam.. bi daa ki lan party de bende dota da turnuvadayim.. çikmam ikna edemezsiniz hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 03 Aralık 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
Güzeldi baya, bi adam gece boyunca uyudu o cok bombaydi : )

DotA'da karsimiza daha kaliteli rakipler bekliyoruz o 6 kisilik imba oda olarak. Ayrica BF de sniper ile milleti hayata küstürdüm dasdas

AZUHUZAH PENTH ASUFHASFASFA adam uyukluyıodu arkamızda önünde ko açık level kastıgını sanıyo adam ölü vaziette resmen =))

Süferdi cidden baya eğlendim bf2 yaparken ve allies oynarken ama vakit hızlı geçti gibi, tekrarını bekliyoruz 4 gözle =) dota dota dota cık cık cık cık bilmiyoruz kardeşim dota sonnda örendimde sevmedım =)

amaaa şunu herkes anladıki mike her oyunda kral sfkj
[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!

[Bu mesaj Mike tarafından 03 Aralık 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bf'de, bi ara helikopterle sly-baps ile bir pike yapmışız köprüye doğru...

yok yani böyle bir olay, köprüdeki tank ve zırhlı araç patladı, üstelik boruların duvarların arasından milimetrik açıyla geçmeyi başarıp köprüye çarpmadık.

süperdi yani, bf2 de baya eğlendik.

ha, sonra gittik ağaca çarptık o ayrı konu. :p[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Othranx, 03 Aralık 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
walla alien versus predator 2 oynadık biz ama millet baydı bi süre sonra , ben epey eğlendim onda=)

Bol bol ezdin bizi eğlenirsin tabi :p
said:
Penthesilea, 03 Aralık 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
..DotA'da karsimiza daha kaliteli rakipler bekliyoruz o 6 kisilik imba oda olarak.

löl. Daha kaliteli derken? Bu ss'i delil olarak almıştım [spo1=ahanda.][/spo]
ps: Aralarında en başarılısı bathory'di. Goblin'le bir intahar komandosu misyonu üstlenip bol bol patlattı kendisini yanımızda ve gebertti bizi de :p Ayrıca ''filistinin içinden misin birader?? höööy! '' diye sorularımın hakkını fazlasıyla verdi oyunda. hahaha.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Sly-One, 03 Aralık 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
dotaya koyım demek istiyorum.
adamlar bütün gün dota oynadılar başka bişi oynayamadık adam gibi. biraz bf2 biraz quake biraz cs o kadar. onlar biraz yetti gibi de jedi academy oynayamadık bi topluca kıl oldum.

valla bütün oyunlardan bıktık hepsinide oynadık

quake 3 yoktu bizim orda çekene kadar uykumuz geldi sıkıldık başka oyun açtık

dota, cs , avp, bfield2 oynadık

dota öyle bir oyun ki hiç bilmeyenlere herşey zevkli gelirken iyi bilenlere bilmeyenlerle oynamak aşırı sıkıcı geliyor. mesela cs de iyi bilmeyende bir şekilde adam vurup işe yarar dotada o yok. bu nedenle birkaç oyun nooblarla atıp sonra pro game çevirdik. gerçi wissy ler pek pro sayılmaz ama haklarını yemeyelim 1 kere oyun aldılar :)

neyse o nedenle noobları bir servera toplayıp kapıştırdık daha iyi oldu. satmak dışlamak asla yok :)

olay mahalinden ayrıldıktan sonra taksime gittim ordan istiklalde tünele dogru gittim, eskiden compex in yapıldıgı yere gittim unutmuşum ordaki bina değişti artık fuar yapılmıyor pehey
aynen cıktım meydana sonra lütfü kırdar daydı ya dogru dedim tuttum sordum dükkanın birine, elmadağ istikametinde az yürü ilerde..

heh ilerlerken bi binada iskele var badana yapıyorlar yukarıda 2 tane işçi aşadada birtane, aşadaki fenalık geçirir gibi oldu yere falan oturdu kafasını tutuyor, baktım suratında az kan akmış herhalde kafasına bişi geldi ..

az ilerledim 50 metre uzaklaştım ki bunlar küfürleşmeye basladılar. döndüm bakıyorum aşadaki demir levhayı yukarı fırlattı yukarıdan sekti yerden sekti 10 metre önümdeki arabanın tampona çarpıp durdu. noluyoruz derken küfürleşmeler kavga falan.. :) zaten uyku sersemiyiz uzaklaştım hemen. yürü yürü bitmiyor 45 dk yürüdüm nihayet vardım. 2 laptop bakıp ordan bissürü yol yapıp sonunda eve geldim ama ne bacak ne baldır sanki futbol macı yapmısım gibi bünye iflas..

Neyse iyi oldu zevkliydi güldük eğlendik.. teşekkür ederiz[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dyna'nın aksine direkt eve gittim, direkt yatağın üstüne vurdum kendimi ve saat 8:30 da uyanabildim. Orda geçen 12 saate yakın sürenin 8 saati çok eğlendim. Diğer 4 saati yorgunluk ve grubun hafiften farklı konulara odaklanması yüzünden sıkıcı geçti. Ama dota'daki yorumlar, BF2'deki garip uçak uçuşları bol bol koparttı beni. Keşke yapsaydım dediğim şey oynadığımız oyunların replaylerini almaktı :/[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!

[Bu mesaj geffen tarafından 03 Aralık 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...