Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kangurumda geziyordum. Yılbaşı için içki fiyatlarına falan bakıyordum. Bir şey dikkatimi çekti ... Carlsberg boş şişe mi satıo adamlar? Edit: göremeyeceksiniz ben bi SS alıp yansıtiim ekrana =)[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 26 Aralık 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ucuzmuş ahaha. akıl fikir...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 alchemy şopta istediğin kadar boş şişe var tanesi 18 gp den diye bir espri yaparım herkes uzaklaşır topic ten :)[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg)
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet soğuttun bizi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bira yapacak adamlar belki ? ev birasi daha iyi geliodur belki adama =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 [signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Brüssttt desem başka yoruma gerek kalırmı?[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o.O...Ne Alaka Ya..![signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tek yön nedir ya dalgamı geçiyolar:P[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kazara kaçmıştır o :) şimdi yok...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 alıp içine dandik şey doldukmak için :D[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş.
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yada sayfayi tasarlayan arkadas biraz geikmis =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Razu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben seviyom bira siselerinide neden bos olanı alıyım doluyu alır içer sonra kullanırım C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 depozitolu fln? olmaz heral :P[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 acaba bos siseleri geri alma gibi bi faliyetleri falan mı var belki öyle bşydir bix yanlıs anlamısızdır :D[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki: beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 boş absolut smirnoff jb vs vs şişesi satsalar ya şişe arşivini genişletsek.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 150 kaat çok be 0_0[signature][hline]Order Within Chaos....
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahah harbi boş şişe yi kim ne yapsın ? bir düşünelim bakalım bu adamların boş şişe satma amacı nedir ? complo teorilerine başlamayında.(cumhuriyeti cökertme amacı güdüyorlar filan gibi)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 adam resmen markasini satma amaci guduo heralde baska ne mantik yurutule bilirki sus esyasi veyahut..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oha boş şişe :d kangurum sokaktan topladıı şişeleri bile paraya çevirmeye çalışıo hehe..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası
Öne çıkan mesajlar