Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 spellbook dağıtsalar belki gazeteler başlık atardı. "şok şok brit'de warriorlar eziliyor, magelere full spellbook!!"[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: ShadowFury, 26 Aralık 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Kur'an dağıtılsa da bişiy olmuyo ki... Devlet desteğiyle yapılırsa sorun olur da bireysel çalışmalar sorun olmaz... Asıl o İncil dağıtanlar gündeme gelince bayağı diklendi gerizekalı yobaz kesim. Misyonerler hedehödöler geldi din elden gidio diye zırladılar birazcık, baktılar millet bunlara arka taraflarıyla gülüyo, sustular:D Dağıtsınlar. İncilde dağıtsınlar Kur'an da dağıtsınlar Tevrat ta dağıtsınlar Satanic Holy Bible da dağıtsınlar... Nası olsa Türk milletinin %80 inde okuma alışkanlığı yok. O kitaplarda bi kenarda kalcak yani:D :D buda güzel bi yaklaşım[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Fistan, 26 Aralık 2005 23:07 tarihinde demiş ki: spellbook dağıtsalar belki gazeteler başlık atardı. "şok şok brit'de warriorlar eziliyor, magelere full spellbook!!" Ben asıl bu yoruma koptum:D *iptal*[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 26 Aralık 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
scheize Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kuran dağıtılması durumunda devlet elden gitti diye bağırırsın çünkü Kuran'da yazan şey ile bizim kullandığımız hukuk sistemi veya yönetim sistemi uyuşmuyor. Hristiyanlığın devlete veya hukuka karıştığı yokki.[signature][hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
sir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: malik, 26 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 26 Aralık 2005 22:55 tarihinde demiş ki: bizim devlet bi satanizme karşı gerisi kebap kurban kesimi kedi olan bi inancı mantıklı sayıp sapık yetişrtirmeninde bi alemi yok dimi:) paticikteyiz ayıptır günahtır:) eheh haydaa kurban kesmekse mesele ha kedi kesmişin ha koyun ben bi fark göremiyorum?hatta kedi derileri de thy'ye bağışlanabilir bakarsın işe yarar..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Fistan, 26 Aralık 2005 23:07 tarihinde demiş ki: spellbook dağıtsalar belki gazeteler başlık atardı. "şok şok brit'de warriorlar eziliyor, magelere full spellbook!!" PUHAHAHAHA
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 din yayılmaz,içte yaşanır..ha ben yaşayamadım bir şey o ayrı..[signature][hline]Order Within Chaos....
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hayır nası oluyoda 2 haftada bi aynı topiklere aynı yorumları yazabiliyosunuz hiç mi üşenmiyosunuz ya[signature][hline]Boo, are you happy now?
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bence bizim ülkemizde yani müslüman bir ülkede müslümanlara incil dağıtarak dinlerini değiştirmek istetmeleri yanlış bişey. Kuranı kerim dağıtsalarda hiç yanlış anlaşılmaz. Saygıyla anlatılmalıdır.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Zep Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kuran dağıtsalar akp ülkeyi irtaicaya götürüyo olur harbiden ne yaman çelişki annamadım gitti[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 orda Kuran dagıtsalardı dagatanlar bana göre kesin dayak yer ya da en azından tepki cekerdi.Aaa kutsal kitabı siz nasıl boyle ,abdestsiz , şunsuz bunsuz elden ele dolaştırıyorsunuz diye.kafirler felanda filanda .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yok artık lebron james hatta ali sami[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 paradox..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Türk halkı olarak, kendi dininden korkan bir ulusuz; ne yazık!!![signature][hline]Hatalıysam 155 [Bu mesaj Keyzar tarafından 27 Aralık 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lol ya adam allah dovmesi yaptırmış diye vurdular herifi. gazetelerde baya konu olmuştu bir ara. Kuran dagıtımı da büyük ihtimal tepki cekerdi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 İncil dağıtlması veya Kur-an dağılması laiklik ne alakası var? Öncelikle Laikliği iyi bilmek lazım laik nedir ne değildir ? Laiklik devlet din işlerinin ayrılmasıdır en basit açıklamasıyla onun haricinde yeşil sermayemiş yok efendim birbirlerini destekleyen ufak gayri müslüm topluluklarmış bunların laiklikle alakası yok eğer bu adamlar dinle ülkeyi yönetmeye çalışırsa tamam haklısında böyle birşey söz konusu olamaz TSK varken.
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya zorlmayın kafanızı böle seylerle Hepssi aynı tanri[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
JsH Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: tunch, 26 Aralık 2005 22:30 tarihinde demiş ki: pazar günü istiklalde çamur deryası içinde dolaşırken 5-10 kişi , ellerinde incillerle dolaşıyor ve insanlara gayet nazikçe bunları dağıtıyolardı. bi an için düşündüm , orda incil değilde kur'an dağıtılsa ertesi gün bütün gazetelerimizde laiklik , terör , irtica gibi haberler görürdük. ama bu olaydan istikalden o anda geçen insanlar dışında kimse haberdar değil. insanların dinlerini yayması , özgürce yaşamaları en doğal hakları. ama biraz çite standart var gibi... Aynen bende böyle düşünüyorum, ne kadar kabul etmek istemesemde. siz nasıl bakıyorsunuz olaya? ben daha sonra bu konu hakkında yorum yapmayı düşünüyorum... [signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN---
armra Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet ya adamların kurbanları da kedi ne var bunda ? devleti ne ilgilendirir ki satanizme karşı oluyo ? ayrıca kuran dağıtmazlar okuyan direkt dinden çıkıyo :D ben hep öyle gördüm!
Persky Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Pek nazikçe dağıttıkları söylenemez. Neyse konusmıyım. Sonuçta oda Allah'ın bir kitabı ama hristiyanlar 10203123 kere değiştirmişler bu zamana kadar neyse.
sir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Keyzar, 26 Aralık 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Türk halkı olarak, kendi dininden korkan bir ulusuz; ne yazık!!! hele bi dur!ulus neden dinden korksun?ulusun dini nedir?türk halkı ulus mudur?müslümanlık türk olmanın şartlarından mıdır? said: Kraaz, 26 Aralık 2005 23:46 tarihinde demiş ki: lol ya adam allah dovmesi yaptırmış diye vurdular herifi. gazetelerde baya konu olmuştu bir ara. Kuran dagıtımı da büyük ihtimal tepki cekerdi. alakaya maydanoz?allah dövmesi yapanı zaten aşırı dinci adamlar öldürdü kafir misin lan sen diye..kur'an dağıtımı niye tepki çeksin?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kuran dağıtılıyor diyorm onuda takan yok :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o dağıtma muhabbetti evlere fln gelirdi ben küçükken hatırlıyodum ya ama böyle istiklalde veya şehrin ortasında dağıtıldıgını hiç görmedim olsada en azından bu incil dagıtma muhabbetinden daha fazla tepki çekeceğide garanti[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
armra Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 benim icq'da bi fistandantellitus vardı o bakımdan ben seni okuyom fistan'ım
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kesinlikle tepki cekerdi.memleketi seriatcilar basti diyerekten yaygaraya verirlerdi..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Öne çıkan mesajlar