n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Accimi satmıştım ve bidaha oynamicamı idda etmiştim ve aksini söyleyen bir arkadaşa (MadMaxsimuss sanırım) sert bi dille eleştriye tutmuştum.Yeni Acc aldım :) daha sonra içim elvermedi özür dilemek istedim o arkadaştan...Sert çıkışım herkezin önünde olduğu için özel msj dan deil burdan yazmayı uygun buldum ayrıca moderatorlerımızdende özür :) Umarım kendimi tutup hayatımı sorumluluklarımı bozmadan oynarım... Teşekkürler[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ahaha bırakamazsınnn[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 wow insanı hipnoz ederek bırakmamasını saglıo super bi teori dimi kesin bence oyle renkler falan sesler hipnoz a sokuo seni bi dahada bırakamıosun oyunu ben de denedim bırakmayı 1 gun sonra gene oynuyo olarak buldum kendimi =)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 rofl . hipnozu flan bilmem ama wow kesinlikle bir tur uyusturucu . boyle oyun gormedim su ana kadarki mmo tecrubelerime karsin muthis bir oyun . bir gun online olmazsam cldriorm .[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben de sipariş ettiğim wow niye gelmedi diye düşünüyodum. Belki de gümrüğe takılmıştır ne de olsa uyuşturucu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: ben de sipariş ettiğim wow niye gelmedi diye düşünüyodum. Belki de gümrüğe takılmıştır ne de olsa uyuşturucu:P ehuehuehe bagimlilik yapan madde almiolar ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Örnek ve etkileyici bir davranış. Tebrikler ve yeniden hoşgeldin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 haha güzel topic =] Welcome back ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya ben pek anlamam bu wowlardan mowlardan ama kendinizi kaptıracak kadar ne var bu oyunların içinde?Yani ailenizi,işinizi,kız ark.larınızı fln beşinci plana atmanızı sağlayan ne bu oyunlarda?Bi adam görmüştüm Ultima oynarken dövmüşlerdi bunu oyunda adam bayıldı resmen kolonya fln getirdiler..Ya yanlış anlamayın sadece merak ediyorum.Bi de Koreli vardı galiba pc başında ölen..[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Twisty, 25 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki: wow insanı hipnoz ederek bırakmamasını saglıo super bi teori dimi kesin bence oyle renkler falan sesler hipnoz a sokuo seni bi dahada bırakamıosun oyunu ben de denedim bırakmayı 1 gun sonra gene oynuyo olarak buldum kendimi =) bu iradeye bayıldım :) n3mrut affetmişem ben seni :P hoşgelmişsen tekrardan.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kendim için konuşuyorum ; Zayıf iradeli bi adamım,oyunda bulunan bir an önce gelişme ve başarı hırsından dolayı böle olmakta.Herşey günü birlik oluyor yani "şunuda yapim" diyorsun "bunuda yapim" diyorsun derken gün bitmiş.Ertesi gün "aa şu kalmış,hıı buda var" derken o günde bitior kabaca böle :)[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu sadece iradesi zayıf olanları m etkiliyo yoksa bu online oyunlarda bağımlılık yapan yasadışı şeyler mi var?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :P[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 herkes bu oyunlara önce bir merakla başlar ama er ya da geç bir tanesi sizi ağına düşürür... benim için de bu macera 2001 eylülünde başlıyor ve o zamandan beri de online oyun oynuyorum... ultima online dark age of camelot star wars galaxies city of heroes derken world of warcraft... ve gerçekten en çok tutanı da world of warcraft oldu... hoş gerçi nebulada geçirdiğim 2001 eylul 2003 temmuz dönemi arasını hiçbir oyuna değişmem... nebuladaki oynadığım zamanlarda aldğım zevki daha hiçbir oyun veremedi bana... ama şu an artık çok değişti orası ve eski çekiciliğini kaybetti gene de nebulanın yeri ayrıdır... kısaca bu oyunlar o ya da bu şekilde bağlıyor sizi... bence bunda alternatif bir hayat biçimi arayışlarının da etkisi var çunku bu oyunların her biri ayrı ayrı yaşam biçimleri sunuyor insana, bence bütün bu bağlılığın en büyük nedenlerinden biri bu[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 şapka çıkarıp ayakta alıkıslıyorum bu davranısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya ben hep derim. bırakamazsınız. hergün msn de, veya forumlarda en az 1 kişi bırakıom oyunu dio :D bakıom gene başlamış :D n3mrut, welcome back...[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hehehe bırakamazsın şaka bir yana bu tarz oyunlardan keyif alıyorsan hakkaten kalan şeylerin pek bir önemi kalmıyor :D . Herşey sanal hiçbiri aslında yok ama aldığın keyif gerçek ve olayda burda bitiyor .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hoşgeldin.... aramıza * Yer açar..*[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 onemli deil nemrut Hepsi döner dönücek.... MUAHAHAHAH :D bu oyundan kurtulamıcaz[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hoşgeldin tekrar.. :) çıldırvsçıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Küçük aralar veriliyo yaw ama bırakılmıyo ben de 2 kere 1 er aylık aralar verdim şimdi 30 unda köpek mod a geçip gözlerimden kan gelene kadar oynucam :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal http://www.guildhajnal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 "biz seni affettik ama sen kendini affedebilecekmisin?" ile "hor görülmen lazım" mesajları arasında tercih yapamadım buraya yazmak için. S.B.A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hehe bende accı satmıstım dün şifresini verdi sattıgım arkadas yardım ediyorum pek zaman ayıramıyor kasmaya bi eski charıma giriyim dedim cok özlemiş valla guildimi arkadaslarımı oyunu bende bugün yarın yeni bi acc alıcam :) dönüşü yok bu oyunun valla[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu arada ismimi duzgun yaz bi kişi duzgun yazmıyo yaws.. :([signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 mADmaXimus[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar