Head Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bilmiyorum,biz de iki bölüm vardı. birisi ilköğretimler,diğeri kolej. kolejler ortaokulda hazırlık okuyanlara verilen addı.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now.
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: wildpervert, 26 Aralık 2005 03:43 tarihinde demiş ki: çok fena ya :/ bende çok duygulandım ve üzüldüm açıkçası[signature][hline]www.otostopcu.org
khalad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben bunların hepsini yaşadım annemin ögretmenlik yaptıgı bir okulda aynen bunlara benzer olaylar yaşanıyordu sürekli gerçekten bir ülke içinde birbirinden bu kadar uzak olan ve birbirinden bu kadar ayrı insan toplulukları var bir kesimine bakıyorsun aşırı modern bir kısımına bakıyorsun durum böyle...avrupabirliği denen saçmalığa girmek yerine toplumumuzdaki bu tür kötü durumların üzerine eğilmek lazım bence ama kimse bunlara dikkat etmiyor,gördükleri bildikleri yaşadıkları şeyleri gözardı ediyorlar.Peki neden? çünkü bu aşıretler bilmemnelerden oy almak pahasına bunların yaşamlarına karışmıyorlar bu kesime sadece oy gözü ile bakıyorlar bunları kullanılabilicek canlılar olarak görüyorlar.Bunlar sadece nefes alan,boşuna oksijen tüketen,nüfus fazlalığı yapan insan olarak görüşüyor ülkemizde. Yazık ülkemizde başbakanlar,bakanlar büyük vaatlerle başa geliyorlar ama o vaatleri işin başına geçince birden unutuyorlar,adım adım geçtikleri merdivenlerin alt basamaklarında kalan insanlara bakmak yerine yukardakilere bakıyorlar,halbuki onları bu duruma getirenler o bakmadıkları kişiler yazık ...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben de aynı ikilemi özel okuldan atılıp,devlet okuluna gidince yaşamıştım..Bi de iktidar olayına gelince bi arkadaş demişti köyün birinde ağa demiş üzerinde ampul olan yere basın damgayı diye bütün köy tabi basmış..İşte böyle iktidara geldi o bıyıklı...[signature][hline]Order Within Chaos....
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Tek bir çözüm var... Bunu hikayeleştirerek anlatırsak daha akılda kalıcı olucaktır.. Yer=Eskişehir Askeri Hava Alanı Saat = 03:30 Soğuk ve karlı rüzgarın birleşimi olan ayazın tokadı suratlara inerken canavar düdüğünü andıran büyük bir gürültü ile hangarlar açıldı.Elindeki simsiyah kara kaplı bir dosya ile sımsıkı giyinmiş yemyeşil hakiler icinde iki kişi sert bir tonda içerideki iki pilot a gözlerini dikip konuşmaya başladılar.. ''Bazı zamanlar olur ki kanser olan bünye eğerki değerli ise o bünyedeki kanser ve o kanserle savaşan dahi olsa ikiside kesilir atılır.Diyeceğim şudur ki;Bu amaç kutsal bir görevdir ve bu kutsal görev sizindir şimdi.Bulanık bölge olarak adlandırılan bölgedeki çizelgeye uyarak senaryo yu uygulayacaksınız..Evet Aslanlar Kazanız mübarek olsun.'' Haki kıyafetliler hangarın kapılarını iyice açtığında iki büyük demir yumruk misali uçaklar yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı.Telsizlerde o saatte şu yankılandı. ''Allahın gazabı bir uçuş icin hazır.''Akabinde bir ses daha yankılandı. ''Allahın gazabı iki uçuş icin hazır.'' Yer =Bulanık Kent.. Saat=03 50 Eski püskü köhne evleri tutan torbacıların uzun kuyruklar oluşturduğu ve pejmurde elbiseler icinde polis emeklilerin oynaştığı kız cocuklarının doldurdugu yalan kahkahalarla bulanık kent yine kendi güzergahında güne devam ediyordu.Bunların yanı sıra simit tezgahını uyku mahmurluğu ile kücük elleri ile hazırlayan ve tutan bir kücük cocuk sokaktan aşağı doğru iniyordu.Büyük bir gürültü ile sarsılan önce zoraki duran camekanlar oldu ardından büyük bir ifritin haykırışı gibi inledi ortalık..Etrafta en ufak taş üstünde taş kalmamıştı...Sabah ulaşan yardım ekipleri ve gazate muhabirlerinin tek ulaştığı haber.. ''Yunan Savaş ucaklarının yanlış bir ''Forth Line daki hatalarindan dolayı ucaklarının düşürüldüğü haberi yankılanıyordu.'' Çözüm umarım anlaşılmıştır..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Total Destruction huh?[signature][hline]Order Within Chaos....
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: elaidizm, 26 Aralık 2005 11:22 tarihinde demiş ki: Bir de emperyalizmle alakasını anlatırsan çok rica edicem sevinirim. tarihi bilgiye değilde, mantığa dayanarak söyledim. Gerek kürt gerek diğer azınlıklar üzerinde amerikanın etkisi ve yurt üzerinde oynanan bilimum oyunlardan kaynaklı milli bir bütünlük olamaması, herhangi iyimser amaca yönelik çalışmalarda negatif faktör olan kültürel kimlik kaybı ve gençlerin bilinçsizliği. Kısaca kültürel ve milli benliğin kaybı(emperyalist etki). Tamamen kişisel bir görüş, teori...[signature][hline]darkening
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 üzücü yapılacak bişi yok.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu öğretmene en iyi cevabımı forward gönderenlere reply all diyerek gönderdiğim mailde yazdım. siz düşünün artık!!11[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı [Bu mesaj Fistan tarafından 26 Aralık 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abi gözümden yaş geldi ya :(.Ama biyeri anlamadım.Kadının mektubu öğretmenler gününde okunuyoda ne alaka ?[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Biliyor musunuz,sinifta gezinerek ders anlatirken Atatürk'ün gözleriyle karsilasmamaya çalisiyorum, kafami kaldirip resmine bakamiyorum. olayın koptuğu nokta. içim kötü oldu Ensest ilişki ve 100 kontör olayına yorum yapmaya utanıyorum.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 okudum hepsini bi kotu oldum :([signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 okudum ama bunun gibi şeyleri okumak istemiyorum hüzünlenmek türklükten birazdaha nefret etmek istemiyorum...[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Head, 26 Aralık 2005 12:46 tarihinde demiş ki: ne trend olmuş türklere bok atmak. ayriyetten yazan olayların bazıları benim şahit olduklarım. okulda bir kız vardı da 1 hafta gelmedi okula,sonradan öğrendik ki bir minibüs şöförüyle diyarbakır'a kaçmış. kolej'de okuyorduk hatta yani,biraz absürd bir durum sanki. ortadogu koleji? bende orda okuyodum hatta o kacan kizi taniyodum hatta abimle ayni siniftaydi edit: ve hatta kizla ayni servisteydik ve hatta evlerimiz cok yakindi ve ve ve hatta kardesini de taniyodum oda bizim yan siniftaydi.[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 26 Aralık 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yanlis oldu bi dakka [Bu mesaj Anelor tarafından 26 Aralık 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Baş ve orta kısımları bilindik olsada, son kısmı gerçekten etkileyiciydi. Sinir bozucu aynı zamanda.[signature][hline]The Blood is Love.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 İğrenç bir durum yaaa... Öğretmenlik gibi soylu bir mesleği taşıyan bir insanın bu kadar zor duruma düşmesi çok kötü bir durum olsa gerek...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 her okulda benzeri çoğu olay ne yazık ki yaşanmaktadır artık okullara öğrenme amaçlı giden kişiler azaldı sadece diploma için veya aile baskısıyla gittikleri için böyle kavga ve abuk subuk davranışlar olması da bi yerde doğal... ama sanırım gün geçtikçe olaylar çığrından çıkıyor ve sonunda aileler çocuklarını okula göndermekten çekinicek, korkacaklar... bazı durumlarda da aileler suçlu bu da yadsınamaz
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bir çok okulda var bu olaylar.[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bıkıp usanmadan okudum..ama sanırım türkiyenın coğu yerınde böyle..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..
Öne çıkan mesajlar