-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadaşlar ya ben bu bağlantı ücreti ödemeden üyelik döneminde üye olmustum ve ilk ay beleş davası fln vardı. Son günden 1 gün önce adsl bağlanmıştı bana ilk ay iyi güzel para ödemedim..256 sınırsız bu arada..Sonra o aralar da 256 lar 512 fln oldu bişiler oldu bana noldu bilmiom bi fatura geldi 71 milyon.. aylık ücret 4x.. kıst aylık ücret die bişi var bi de ondan girdi biraz para bu ne anlamadım bi fikir verin yoksa kafa kol gidiyom telekoma..[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yetkili telekom uzmanlarımız bu soruya cevap verecektir. :// sen bi git telekoma sor :-?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 şimdi aylık downloadını, şuyunu buyunu yazmamışsın. kotalı mısın kotasız mısın? neyin son günü? biz medyum muyuz? aylık ücretin 4 katı nasıl 71 ytl ediyor? faturada ne yazıyor? telekoma kafa sokmadan önce daha çok bilgi lütfen.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 adam oraya 256 sınırsızım diye yazmış :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: -Neiloth-, 26 Aralık 2005 18:22 tarihinde demiş ki: 256 sınırsız bu arada..ücret 4x... 4x dedigim son rakamından emin olmadıgım için x kullandım normalde 49 gelmesi lazımda 40 la 45 arasında bi aylık ücret + kıst ücret die bişi geldi.. Anlamak isteyen anlıyo sanırım senin niyetin başka.[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kist ücret ya telekomun fatura kesme günleri farklı o aradaki farkı ödüosun. ilk ay kistli gelir genelde, sonra bi daha gelmez[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 acıdımı ? acı varmı acı efenim.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 noldu ne acısı :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Evet takmış.. =)[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kafalar tlekoma gerçi benim tek şikayetim hız/fiyat oranı ama olsun:D[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar