mayfer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 opera ile firefox arasinda gidip duruyorum... karar veremedim bi turlu. ikisinin de birbirinden guzel ozellikleri var yav. bi de arada ikisinin birden acamadigi siteler olunca IE kullanmak gerekiyo (araya da sıkıştırayım hemen, linux'a wine ile IE kuruluyo), resmen 3 browser birden kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 firefox'un IE-Tab özelliği güzel o konuda. Ayrı browser açma derdi yok. Ama linux altında çalışır mı orasını bilemem tabiki. wine ile kurabiliyorsan çalışma ihtimali yok değil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: Yaa arkadaşlar sözünüzü dinledim operayı tekrar bi deneyim dedim son sürümünü, yahu dandik ötesi bişe... Daha linklerin üstüne gelince bütün linklerin altını çiziyor bizim akıllımız, mause cursor pointer olmuyor kolay kolay. Bırakın opera olmasın yahu... Zaten sayfalarda dizayn tasarlarken bir IE ve FF ikisine de uysun diye cebelleşiyorum, bide Opera kullanırsa millet onun için hem IE hem FF kadar çaba daha harcamam gerekir çünkü dandik ötesi bir html algılayışı var ya da algılayış özürlü. FF tek geçerim. Herşeyden güzel. Ama çok eklenti yükleyince kasılıyor, ctrl+t yapınca bile yeni tab açarken boş tab kasıyor ki dual core 2.6 işlemci var :) Opera'nın html algılayışında ne var ki? Ben 1 haftadır bir arkadaşa web sitesi tasarlıyorum. Linux altında tasarladığım için ve wine kurup ie ile deneyemeyecek kadar tembel olduğum için opera ve firefox ile deniyorum siteyi. Firefox ile opera çok ufak font boyutu farkı dışında tamamen aynı gösteriyor siteyi. Sorunu çıkartan IE. Bir çok şey için kodu IE'ye özel değiştirmek gerekiyor dediğin gibi. Doctype kullanmıyor falan olabilir misin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Bilmem, ben ilk burada denedim ve üstteki linklere mause'u götürünce baktım bütün linklerin altını çizdi, en alttaki extremetracking logosuna tıklamaya götürdüm mause'yi imleç pointer yani el olmadı, bende bunları görür görmez "bırak beee" dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bir web sitesini açtığında browser'lardan birisinde bozuk çıkıyorsa, bu browser'ın problemli olduğunu göstermez. crossplatform'da çalışmasına dikkat etmeyen web master'ın hatasıdır temelde. öyle ya da böyle, maalesef browser'lar aynı standartları %100 paylaşmıyor. mesela verdiğin örnekte menü linklerinin hepsini tek bir tagı içine almış ve underline vermişler. haliyle opera'da sapıtmış. biri ie'de sapıtır, biri opera'da, biri firefox'ta... bu yüzden hepsinden nefret edesim gelir yer yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Ractamainus tebrik ederim doğru söylemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 OPeranın sayfada kelime search özelliğini firefox gibi yapmak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 said: bir web sitesini açtığında browser'lardan birisinde bozuk çıkıyorsa, bu browser'ın problemli olduğunu göstermez. crossplatform'da çalışmasına dikkat etmeyen web master'ın hatasıdır temelde. öyle ya da böyle, maalesef browser'lar aynı standartları %100 paylaşmıyor. mesela verdiğin örnekte menü linklerinin hepsini tek bir tagı içine almış ve underline vermişler. haliyle opera'da sapıtmış. biri ie'de sapıtır, biri opera'da, biri firefox'ta... bu yüzden hepsinden nefret edesim gelir yer yer.. Ben zaten opera bozuk demiyorum, operanın algılayışı da farklı demek istiyorum. Ki zaten siteler ilk olarak ie ondan sonra da ff baz alınarak yapılıyor. tasarlanırken operada da test edilen site bence çok nadirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 opera firefox neymiş beaa Safari varkene =) pek alıştım pek sındım gerçi aynı .okun laciverdi ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Tabii ki Opera (ulaan)...lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 fenerbahçe vs. galatasaray gibi olmuş muhabbet =) ne bu fanatiklik? bence ie önünde saygıyla eğilin. long live ie! hail xmlhttprequest... =P şaka bir yana da... browser, interneti nasıl kullandığımızla çok ilgili bir şey. bence hepsinin yerine göre avantajı var. kişisel olarak 3 browser'ı da kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar