Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben hepsini tam izleyeceğim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu gece biraz vasattı kanımca...ama ferhat güzelkoparttı beni.bu arada anima ne kadar iyi bit gruptur fleetwood mac'e benzetti okan bayulgen onları ama bence daha zıyada mars volta dınlemısler bıraz..çok iiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ferhat the beautiful efsane ya hahah, bu kadar salak olabilir bi adam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tüü anima mı çıktı, kaçırdık desene.. "beybi dedim, kiss dedim" heheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 baby i kiss you internet mahiri hatırlattı bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 abi ferhat güzel harbi kral adam ya'' seni opebilirmiyim bebek '' =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bende gerçekten seviyorum okan'ı bu seneki program başta biraz fason görünüyordu fakat sonradan güzel çıktı. şuan zaga gibi kaçırmadan izliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 arkadaslar adamın gunanı almısız ya. o opmemis. opulmus. acıkladı ya=) kafadan tutma olayıda ortada sehpaya takılıp dusmiyim diye tutmus. hmm inandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 program çok karışık veya okan iyi yönetemiyo dengeli ve doyurucu konuşmalar olamıyo mesela ben 1 saat seray sever çelik esprileri yerine animanın güzel solistini dinlemeyi tercih ederdim.saçma konuklarla saçma sohbetler dönüyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 evet mutlaka dalga geçilecek bi manken gibi bir canlı formu olmalı ki izlemesi keyifli olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yalnız abi seray sever bogaziçi ekonomiyi bitirmiş yaff yuhhh aptal şarışın falan ama biraz mööö herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 artık izlemiyorum. mal mal insanları çağırıp yere göğe sığdırmıyor okan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 eski format daha güzeldi sanki.. programın yarısı konuk çağırmakla geçiyor zaten, konukların yarısı ağzını bile açamadan geri gönderiliyor, programın yarısı ise şarkı ile geçiyor. çağırıyor adam bi ton şarkıcıyı, hayır bari düzgün kişiler çağırsa tamam ferhat güzel ne ya.... işallah okan durumun farkına varırda bişeyler yapar çünkü her hafta takib ediyorum zagayıda ediyordum tv makinasınıda ediyorum ama böyle giderse vakit kaybı olcak benim için çünkü ne olursa olsun okan bayülgeni izlemeden edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 tv makinesi'nde izlediğim en iyi bölümdü şüphesiz.yarısı bitti diğer yarıya geçiyor şu an reklam ve kendimi attım. metin uca'ya zaten büyük bir saygı ve sevgi besliyordum daha da arttı özellikle amele vadisi ile ilgili yaptığı yorumları yüzünden kat kat daha. medya arkası harikaydı :) müzeyyen senar yaşına rağmen harika söyledi.şimdi ki genç şarkıcılar gibi playback de değil bizzat kendi sesi ile şenlendirdi bizi. şimdi ferhan şensoy,rasim öztekin falan gelecek çekim yapacaklarmış bekliyorum :) program sonunda gene yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 evet çok harika programdı ama şu okan'in son zamanlarda yaptığı programa yabancı çağırma olayı harbi cıvıgını çıkardı.çağırıyorsun ve konuşamıyorsun onlar süs olarak duruyor orada.mellissa p. ile baya konuşmuştu gerçi ama yani yapmaması gerekiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Bence de en iyi bolumuydu, kacirmadigim icin cok $ansli hissediyorum kendimi. Metin uca ve Muzeyyen Senar! harikaydi ya her$ey, ozellikle metin uca`nin cevaplari. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 heahae cidden müzeyyen senar'in performans'a karşı tepkisi harikaydı :d hesapladık tahminen o kadın 87-90 yaş arasında :) o yaşta o kadar dinç ve herşeyden çok elliyle elma bölüyor var mı dahası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar