Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tv makinası(yani zaga)

tellos

Öne çıkan mesajlar

eski format daha güzeldi sanki.. programın yarısı konuk çağırmakla geçiyor zaten, konukların yarısı ağzını bile açamadan geri gönderiliyor, programın yarısı ise şarkı ile geçiyor. çağırıyor adam bi ton şarkıcıyı, hayır bari düzgün kişiler çağırsa tamam ferhat güzel ne ya.... işallah okan durumun farkına varırda bişeyler yapar çünkü her hafta takib ediyorum zagayıda ediyordum tv makinasınıda ediyorum ama böyle giderse vakit kaybı olcak benim için çünkü ne olursa olsun okan bayülgeni izlemeden edemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
tv makinesi'nde izlediğim en iyi bölümdü şüphesiz.yarısı bitti diğer yarıya geçiyor şu an reklam ve kendimi attım.

metin uca'ya zaten büyük bir saygı ve sevgi besliyordum daha da arttı özellikle amele vadisi ile ilgili yaptığı yorumları yüzünden kat kat daha.

medya arkası harikaydı :)

müzeyyen senar yaşına rağmen harika söyledi.şimdi ki genç şarkıcılar gibi playback de değil bizzat kendi sesi ile şenlendirdi bizi.

şimdi ferhan şensoy,rasim öztekin falan gelecek çekim yapacaklarmış bekliyorum :) program sonunda gene yazarım
Sosyal ağlarda paylaş

evet çok harika programdı

ama şu okan'in son zamanlarda yaptığı programa yabancı çağırma olayı harbi cıvıgını çıkardı.çağırıyorsun ve konuşamıyorsun onlar süs olarak duruyor orada.mellissa p. ile baya konuşmuştu gerçi ama yani yapmaması gerekiyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...