Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bye bye

kermit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi kere şansımızı denedik olmadı öss de
bi kere daha deneyelim belki tutar felan
kendinize iyi bakasınız ara sıra uğrar okurum mesajlarınızı :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
herkes birer birer gidiyo...yokluğa alışamıycaz..öss den sonra görüşürüz[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
her sene böyle derler de kimsenin gittiği olmaz, uğurlamıyorum o nedenle.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
Moralini bozmak istemem ama ilkinde başarısız olan bidahakinde de pek başarılı olamaz genelde :([hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna.
Mesaj tarihi:
aksine basari orani 2. sene girislerde cok daha fazladir sen bakma o soylentilere moralide bozma gorelim seni yanliz kazandiktan sonra ki kazanirsin bilirim :) benim gibi yapipta okulundan atilma :)[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
hadi güle güle. başarılar. umarım istediğin yere girersin.[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
said:
GICIK2, 20 August 2003 15:12 tarihinde demiş ki:
Moralini bozmak istemem ama ilkinde başarısız olan bidahakinde de pek başarılı olamaz genelde :([hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Yanlis.. Kardesim ilkinde hedehodo üni.sinde jeolojiyi 0.5 puanla kacirdi,ikinci deneyisinde ytu elektrik muh.'ligini kazandi.

Olay bakis acina bagli."Bu sefer yapacam" dediysen,isin %85'i bitmistir.
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 20 August 2003 16:24 tarihinde demiş ki:
gereksiz quote kullanmayın, kullandırmayın! /ema

Yani 2 kere girsem daha mı iyi biryere girerim??[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

[Bu mesaj Emaleth tarafından 20 August 2003 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
başarılar sana en güzelinden :)[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Mesaj tarihi:
otur otur sıkılıyo insan
yeter bi 5 dk nete girelim :)
sağolun yinede sizede başarılar[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
baska topicle etrafı kirletmemek icin bende burda söliim dedim
bende resmen yarından itibaren net alemine yaklasık olarak 10 ay veda ediyorum..
ama şu zaman geçip işlerim düzgün devam ederse WoW dan Swg ye hatta the last mage den dedektif fırtınaya kadar her oyunda sizi rahatsız edip, bulusma aktivitelerin hatta ev basmalarına katılabilirim :P
Herkes kendine iyi baksın..
temmuzda istanbula taşınıcam, ev basmalarında ciddiyim:P

unutmadan;
Work SUX!

edit: vörk saksın (!) eksik :)

[Bu mesaj Angelica tarafından 21 August 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...