kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bi kere şansımızı denedik olmadı öss de bi kere daha deneyelim belki tutar felan kendinize iyi bakasınız ara sıra uğrar okurum mesajlarınızı :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 seni gidi oss magduru seni :p hadi kendine iyi bak[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Seneye yaparsın dert etme kolay gelsin.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 herkes birer birer gidiyo...yokluğa alışamıycaz..öss den sonra görüşürüz[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 her sene böyle derler de kimsenin gittiği olmaz, uğurlamıyorum o nedenle.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Hedef büyük.Çalışmak gerek...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 se dayanamassın olm gerı gelırsın. :)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Moralini bozmak istemem ama ilkinde başarısız olan bidahakinde de pek başarılı olamaz genelde :([hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 aksine basari orani 2. sene girislerde cok daha fazladir sen bakma o soylentilere moralide bozma gorelim seni yanliz kazandiktan sonra ki kazanirsin bilirim :) benim gibi yapipta okulundan atilma :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 çok çalış,oku adam ol,kolay gelsin:)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hadi güle güle. başarılar. umarım istediğin yere girersin.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 artık hergün biri ayrılıyor yavaş yavaş... başarılar kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: GICIK2, 20 August 2003 15:12 tarihinde demiş ki: Moralini bozmak istemem ama ilkinde başarısız olan bidahakinde de pek başarılı olamaz genelde :([hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Yanlis.. Kardesim ilkinde hedehodo üni.sinde jeolojiyi 0.5 puanla kacirdi,ikinci deneyisinde ytu elektrik muh.'ligini kazandi. Olay bakis acina bagli."Bu sefer yapacam" dediysen,isin %85'i bitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: MeSh, 20 August 2003 16:24 tarihinde demiş ki: gereksiz quote kullanmayın, kullandırmayın! /ema Yani 2 kere girsem daha mı iyi biryere girerim??[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. [Bu mesaj Emaleth tarafından 20 August 2003 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 başarılar kermit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hyr 2. girişinde bu işin ciddiyetini anlıyorsun (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Gerçek hayatında ve Öss de başarılar dilerim... Bence sen hiç girme bu sene forumlara derse ver kendini....[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Kontrolsüz güç güç değildir.. ( Abi tam bunu yazıodum arkada televizyondan o reklam başladı inanmıyorum yaa :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ehuehu demiştim sizlere artık herkezin gidiş mesajlarını duymaya başlarız :( bye bye..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bye bye yesıl kardes[hline]Hissedemiyorum... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 başarılar sana en güzelinden :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bkz: şekil 1 a *! Phalanx ı gösterir, takdir eder*[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 olurm u lan etraf adma dolu ilk sene kazanamamaış sonra kazanıo yaş oalyıan bakarsan 19 yaşında gircem ben sınawa nolcak boşuna mı giriorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 otur otur sıkılıyo insan yeter bi 5 dk nete girelim :) sağolun yinede sizede başarılar[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 baska topicle etrafı kirletmemek icin bende burda söliim dedim bende resmen yarından itibaren net alemine yaklasık olarak 10 ay veda ediyorum.. ama şu zaman geçip işlerim düzgün devam ederse WoW dan Swg ye hatta the last mage den dedektif fırtınaya kadar her oyunda sizi rahatsız edip, bulusma aktivitelerin hatta ev basmalarına katılabilirim :P Herkes kendine iyi baksın.. temmuzda istanbula taşınıcam, ev basmalarında ciddiyim:P unutmadan; Work SUX! edit: vörk saksın (!) eksik :) [Bu mesaj Angelica tarafından 21 August 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar