Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Attan indiği gibi stealth olan rogue ve NE ler

porsuk

Öne çıkan mesajlar

Abi yani zaten çok hızlı reflekslerin oluyo oyunu oynarken mesela bende stealth 6 da. Yukardan mouse la mount işaretine sağ tıklarken bi yandan da sol elimde 6 tuşuna basıyorum yani kolay bi olay add on fln olduğunu sanmıyorum :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion

= Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal

http://www.guildhajnal.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dEaThMooN, 24 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
Abi yani zaten çok hızlı reflekslerin oluyo oyunu oynarken mesela bende stealth 6 da. Yukardan mouse la mount işaretine sağ tıklarken bi yandan da sol elimde 6 tuşuna basıyorum yani kolay bi olay add on fln olduğunu sanmıyorum :)

yok bunu araştırdım abi buldum ama bişiler yazıyosun activ oluyo ama ne yazılacağını bulamadım dismount:/ac: gibi bişiler[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir

[Bu mesaj porsuk tarafından 24 Aralık 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CapriceXante, 25 Aralık 2005 11:29 tarihinde demiş ki:
Maşşalah NE warr bile stealt duruyor oldugu yerde

Ne warriorların stealth ken charhe laması acayip güzel oluyo karsısındaki ha noluyo lan demeye kalmadan 1k sını goturuyo[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki:
Ne giriyon lan charımla...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 25 Aralık 2005 13:23 tarihinde demiş ki:
said:

Ne warriorların stealth ken charhe laması acayip güzel oluyo karsısındaki ha noluyo lan demeye kalmadan 1k sını goturuyo

Senin başına gelince bakalım hoşuna gidecekmi ?
Yada bi rogla kapışıyorsun ama megersem arkasında shadow da bekleyen NE priest çıkınca yüzünün alacagı şekli merak ediyorum açıkcası..
Bunu bir marifetmiş gibi anlatma bana[signature][hline]Xante , May the spirits be with you
Guild Hajnal
Sosyal ağlarda paylaş

abi ona bakarsan biz alan etkili stun yapıyoruz[allahtan tauren rogue yok ultra uber stunrogue olurdu=)] undeadlerde de bonus trinket var.[will of the forsaken]
gnomelardada var aynı nane,[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CapriceXante, 25 Aralık 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
said:
said:

Ne warriorların stealth ken charhe laması acayip güzel oluyo karsısındaki ha noluyo lan demeye kalmadan 1k sını goturuyo

Yada bi rogla kapışıyorsun ama megersem arkasında shadow da bekleyen NE priest çıkınca yüzünün alacagı şekli merak ediyorum açıkcası..
Bunu bir marifetmiş gibi anlatma bana

ilk once sakin ol ve oyun icin yasadıgın seyler yüzünden burda aglama ırk ozelligi sen ne kadar aglasanda degismez ayrıca benim ole bir imkanım yok ally tarafındayım sen düsüneceksin ve üslübuna dikkat edeceksin[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki:
Ne giriyon lan charımla...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 25 Aralık 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
said:
said:
said:

ilk once sakin ol ve oyun icin yasadıgın seyler yüzünden burda aglama ırk ozelligi sen ne kadar aglasanda degismez ayrıca benim ole bir imkanım yok ally tarafındayım sen düsüneceksin ve üslübuna dikkat edeceksin

Valla ya gereksiz sinir yapmayın...[signature][hline]WoW EU - Burning Legion

= Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal

http://www.guildhajnal.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
said:

En güzeli flag başında bekliyen yagız human delikanlısını kıstırmışın yardırıyorsun bi bakiyorsun ölmüşsün aciyorsun log u bakiyorsun
Unknown enti. aimed shot crits you for 2300
unknown enti. multi shot crits you 1500
Hunteradamıyarar's auto shot hits you 456
youre dead[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ad3m, 25 Aralık 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
Ama SM içinde Aimed shot atan abuse eder :D

Niye ki? Adamın olayı o zaten, yoksa niye NE olsun ki hunter adam? =]

Ben dwarf fanıyım, bütün charlarım DW, haliyle main char hunterım da öyle, ama NEin hunter için tek artısı aimed shota faydalı olacak sm zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 26 Aralık 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
İşin saçmalığı SM gündüz aktif olmamalı bence aynı wc deli gibi yanlışmı düşünüyorum?

-1
saçmalık olarak değil oyunun dinamiği olarak düşünmek lazım.
Eğer saçma diyosan;
oyunda 1000000000000000 lerce şey var saçma olan[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...