dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ben ki uzak doğu üretimi garip gözlü çizgilerden hiç hazzetmem ben bile eğlendim bunu seyrederken. gerisini sen düşün.. filler ları seyrettirmediler hiç. bilmiyorum onları.. bi de çekirdek gibin 20dk.. şıp diye bitiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ilk başlarda manga çok sıkıcı geliyor. bi kere renksiz, böyle kara kuru birşey. ki aksiyon olayı doğal olarak yok.. ama olayları hayal etmeye alışınca manga daha keyifli oluyor. nasıl kitaplardan kendi hayagücünü kattığın için filmlerden daha çok etkilenirsen öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ya izledikce bunaliyorum. 2 tane manga karesinden 1 bolum cekiyolar. 2. bolmun tek sevdigim yeri ilk sasukeyi gosterdikleri yerdi. Boyle devam ederse daha hikayenin gerikalanini anca 2008de ogreniceksiniz. manga okuyun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 naruto 50 lerdeyim, hangi bolumler filler , oralari hemen atlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 135 ten sonrası filler. naruto shippuden devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hatırladıgım kadaryla 135 den 220 ye kadar yane en son naruto - sasuke savası oluyodu . sn rahat ol daa war oralara :) yane söle söliyim bunlar görev yapmaya baslıyo o zmn filler dönemi işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 mail'ime gelen bir mesaj var size de geldi mi bilmiyorum: EFSANE ANİME NARUTO TÜRKİYE’DE!...... Japon anime endüstrisinin dünyada fırtınalar koparan animesi “Naruto” sonunda Türkiye’de de lisanslandı. Japonya’nın en önemli animasyon firmalarının Türkiye temsilcisi olan Super-J Eğitim Medya San. Ltd. Şti. tarafından lisanslanan Naruto, çok yakında önce TV ekranlarında, daha sonra manga ve DVD’leri ile Türk anime severler ile buluşacak. TV Tokyo ile uzun dönemdir devam eden görüşmelerimiz geçtiğimiz hafta anlaşma ile sonuçlanmıştır. Buna göre çok yakında önce TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Naruto, devamında DVD’leri ve mangaları ile piyasada olacak. Türkiye’deki anime severler tarafından uzun zamandır beklenen Naruto’nun dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ses getireceğine eminiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 haber gerçekse sonu pokemona benzemez inşallah,shinobiyim diye 7. kattan atlayan çocuklar,birbirlerine shuriken fırlatan gençler vs heh.bide seslendirme nasıl olur acaba oda önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 naruto shippugen de lisanslandımı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hah yalnız çocuklara yönelik verilirken sansürleyebilirler, ölüm kalım yerleri filan var hayli. şimdiki çocuklar çok şanssız be tv bakımından. biz onların yaşında cumartesi sabah kuşağında hentai izliyorduk teeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 türkçe dublaj oldugunda DATTEBAYOOOO olayı kalkmaz inşallah. adamlar nasıl çevirecekse bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Shippuuden Japonya dışında sadece Filipinlerde lisanslı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 cok fazla yerde lisanslı naruto, avrupada amerikada gosteriliyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Naruto evet, shippuden hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 atv kanald gıbı kanalların yayınlayacagını zannetmıyorum ya dıgıturk yayınlar yada mtvtr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Cartoon Network geliyor arkadaşlar Türkiye'ye. Bence onlar da yayınlayabilir. Edik: Duyduğuma göre biraz yandan yemiş version'u olcakmış ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 shippuuden olmayan naruto (ne demekse) oturdum 100 bölüm çarçur ettim birkaç günde. yaz 2004 civarına gelebilmişim anca. daha çabuk biterdi belki ama çok yavaş çekiyor. dizinin yarısı zaten flashbacklere ayrılmış durumda. 23 dakikalık dizinin 3 dakikası intro-outro, 10 dakikası flashback. geriye 10 dakika kalıyor zaten izlenecek. ancak çok iyi bir komedi macera dizisiymiş. avatarın yokluğunda ilaç gibi oldu. hep eğleniyoruz hem savaşıyoruz felan böyle egzantrik bişi. anbu-aone sublarını çok sevdim. adamlar fontları montları süper yapıyor. a-h ve s-o_sd kötü ve tatsız gibi geldi bana biraz. gerçi sağolsunlar ikisi de "üst açıklama" yazıları koymuşlar. anbu-aone bulmak kasıyor, tek tek emule'den indirmem gerekicek. acaba a-h mi gitsem torrent'te paket halinde bulunanlardan... ayrıca orange range'in yeah yeah yeah şarkısını en çok beğendim şimdiye kadar (3rd outro oluyormuş herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben bu naruto yu bir türlü sevemedim 23 dk lık her bölümün 15 dk si flashback be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bone said: anbu-aone sublarını çok sevdim. adamlar fontları montları süper yapıyor. a-h ve s-o_sd kötü ve tatsız gibi geldi bana biraz. gerçi sağolsunlar ikisi de "üst açıklama" yazıları koymuşlar. anbu-aone bulmak kasıyor, tek tek emule'den indirmem gerekicek. acaba a-h mi gitsem torrent'te paket halinde bulunanlardan... dattebayo sublarını denedin mi? http://www.narutochaos.com/download/23 http://www.dattebayo.com/t/#Naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 emule'den felan çekebiliyor muyuz onları? başında [dattebayo] mu yazıyor? üyelik şartı olan sitelerle uğraşmak istemiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 aone filan varken şeytan görsün dattebayo'yu, sen e-mule kas bone en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 dattebayonun site üyelik istemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 soft sub yapan grup varmı? Eski bölümler de olsa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 realitylapse.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 soft sub ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar