Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

• 10 ay sonra ...
mail'ime gelen bir mesaj var size de geldi mi bilmiyorum:

EFSANE ANİME NARUTO TÜRKİYE’DE!......

Japon anime endüstrisinin dünyada fırtınalar koparan animesi “Naruto” sonunda Türkiye’de de lisanslandı.

Japonya’nın en önemli animasyon firmalarının Türkiye temsilcisi olan Super-J Eğitim Medya San. Ltd. Şti. tarafından lisanslanan Naruto, çok yakında önce TV ekranlarında, daha sonra manga ve DVD’leri ile Türk anime severler ile buluşacak.

TV Tokyo ile uzun dönemdir devam eden görüşmelerimiz geçtiğimiz hafta anlaşma ile sonuçlanmıştır. Buna göre çok yakında önce TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Naruto, devamında DVD’leri ve mangaları ile piyasada olacak. Türkiye’deki anime severler tarafından uzun zamandır beklenen Naruto’nun dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ses getireceğine eminiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
shippuuden olmayan naruto (ne demekse)

oturdum 100 bölüm çarçur ettim birkaç günde.
yaz 2004 civarına gelebilmişim anca.

daha çabuk biterdi belki ama çok yavaş çekiyor.

dizinin yarısı zaten flashbacklere ayrılmış durumda. 23 dakikalık dizinin 3 dakikası intro-outro, 10 dakikası flashback. geriye 10 dakika kalıyor zaten izlenecek.

ancak çok iyi bir komedi macera dizisiymiş. avatarın yokluğunda ilaç gibi oldu. hep eğleniyoruz hem savaşıyoruz felan böyle egzantrik bişi.

anbu-aone sublarını çok sevdim. adamlar fontları montları süper yapıyor. a-h ve s-o_sd kötü ve tatsız gibi geldi bana biraz. gerçi sağolsunlar ikisi de "üst açıklama" yazıları koymuşlar.
anbu-aone bulmak kasıyor, tek tek emule'den indirmem gerekicek.
acaba a-h mi gitsem torrent'te paket halinde bulunanlardan...

ayrıca orange range'in yeah yeah yeah şarkısını en çok beğendim şimdiye kadar (3rd outro oluyormuş herhalde)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

anbu-aone sublarını çok sevdim. adamlar fontları montları süper yapıyor. a-h ve s-o_sd kötü ve tatsız gibi geldi bana biraz. gerçi sağolsunlar ikisi de "üst açıklama" yazıları koymuşlar.
anbu-aone bulmak kasıyor, tek tek emule'den indirmem gerekicek.
acaba a-h mi gitsem torrent'te paket halinde bulunanlardan...

dattebayo sublarını denedin mi?

http://www.narutochaos.com/download/23

http://www.dattebayo.com/t/#Naruto
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...