Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar yagarmı ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar war mı benım gıbı olan... pencereye kosuorum ve kar war mı dıe yok dıe yıkılıorum resmen...tatilll olsnnn bohuhuhuh.... war mı bi bilgi istanbulda hava cok soguk yagar mı szice[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
hhahahah zavallı liseliler! =)

yahu ne beklerdim zamanında be hele bide sınav haftası olur şu aralar çalışmadığım sınav varsa

sabah kalktığımda yağmışsa "ohhh be" diyerek gene yatardım
yağmamışsa
"ohhhşşş sıçtık!" der napıcamı düşünürdüm.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
gecen gun bızım cografyacı bıze gereklı acıklamayı yapmıstı havada bulut olmuyo olmayıcna karbondioksit gazı serbest kalıyo yanı sıcagı ıcerde tutmuyo asırı derecede soguk oluyo öleymiş walla aşırı ayaz oluyo fln ama kar yok :D[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur.
Mesaj tarihi:
said:
Nostredamus, 25 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
ah bide izmirde yağsa

izmirliler çok görmemiş kar konusunda .. üniden arkadaşlar deli danalar gibi böğürerek eğleniyorlar.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
bende yeterince inanabilirsem bi hafta kaldı finallere, çalışıcam ve GEÇİCEM HEPSİNDEN(dif hariç tabi onu baştan bıraktım). en az hepsinden 60 çakıcam heeeyt[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
Aynen sınav haftası. Pazartesi yok ama bende " kar yağsın sınavlar patlasın " gibi bir istekde yok. Tamamen sınavların gelmesine bozum olmuş ve çalışmayan insan modeliyim.[signature][hline]The Blood is Love.
Mesaj tarihi:
valla izmir'e kar yağdığını görmüştüm bi kere (4 yıl önce miydi neydi?) o yüzden umudumu hiçbi zaman kaybetmiyorum, zaten hava da gittikçe soğuyo.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
hahaha :D sonuna kadar dua ediyorum bende izmir için, fethiyeden bi arkadaşım vardı geçen yıl yurtta. dışarda kar yağmaya başladı azcık metrodan çıkıyoduk o arada
adam manyaklar gibi sevindi zıplamaya başladı 1.90 adam, insanlar bakıyo noluyo lan diye. güzeldi işte öle paylaşim dedim :D[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
bursada her kar yağınca tatil olur
yalnızca 1 gün tatil olmaz böle tatil tatil tatil DEĞİL tatil tatil şeklinde olur ve o gün herkes delirir. her yıl yapıyoalr b unu boktan bi günü tatil degil diyolar bok gibi kalıyoz kaya kaya okula gidiyoz peeeh anılarım depreşti[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 26 Aralık 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
valla izmir'e kar yağdığını görmüştüm bi kere (4 yıl önce miydi neydi?) o yüzden umudumu hiçbi zaman kaybetmiyorum, zaten hava da gittikçe soğuyo.

al benden de o akdar 2 gün önce cuma günü mü neydi .bi ara kar yağıyor gibiydi. ne sevinmiştim sorna direk yağmura dönüştü :)[signature][hline]Imposible Is Nothing...

Palantis Mod
Mesaj tarihi:
yaa , istanbulda liseler tatil oluyor üni.ler tatil olmuyor uyuzz oluyoruuum!!![signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Mesaj tarihi:
ya kar yağsın güzel de ankaranın ki kıl oluyo. bi yağıyo ertesi sabah -10 derece kar durduğu yerde cam gibi buz oluyo o da bi haftada zor eriyo bugün eridiydi ne güzel şimdi az bişi bi daha yağdı. şimdi de tam kar havası var.
izmirli görmemiş ark bende de çok vardı geçen sene yolu temizlemişler ne güzel bunlar yoldan çıkıp karın üstünde yürüyolardı :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
  • Yeni Oluştur...