Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SEINFELD - SEINFELD - SEINFELD - Yeni yayin doneminde hafta ici her gun 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayatimda 3 kere izledim, birinde otelde patlamak uzere dusa girmeyi bekliyodum, digerinde maci bekliyorum, bir digerindede southpark yda simpsons bekliyodum hicbirinde sevmedim cok bayik geldi[hline]

yaw ben frasier le karistirdim seinfield guzel

[Bu mesaj Infeqted tarafından 19 August 2003 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
son zamanlarda aldığım en güzel haberlerden biri

YEEEEEAAAAAHHHH diyorum, bu sefer arşiv yapıcam, yarın gidip 20 adet vhs kaset alayım
hastır ama unuttum videomuz bozuk offffffffff ARGH[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
harika ya
nası heyecanlandım anlatamam o müzikle beraber fragmanı görünce
süper süper süper

ÖSS çalışmaya günde yarım saat arayı 8 de vericez demektir eauhea[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
çok merak ediyordum ama seyredememiştim, seyredeyim bari nasılmış.. frasier'e şöyle birkaç kere baktım pek açmadı, umarım onun gibi değildir..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
Veda bölümü oldu Seinfeld'in yeni bölümü çıkmayacak hatta böyle bir garip oldum veda bölümünde böyle geyik bir dizi için içim gitti koymuşlar fona da greenday'in I hope you had the time of your life'ı sarılıyolar neyin içim gitmişti ROFL :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Mesaj tarihi:
Şu anda 8 de ally mcbeal var o 1 saatlik seinfeld yarım saat kalan yarım saate ne gelecek acaba bi de çarşambaları ne yayınlanıcak just shoot me 'nin yerine bilen varmı
  • Yeni Oluştur...