arina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 HAMİLE OLDUĞUNU ANLAMADAN 7 AY BASKETBOL OYNADI 23 yaşında bir Brezilyalı kadın basketbolcu, hamile kaldığını anlamadan 7 ay boyunca takımıyla turnuvalara katıldı. Silvia Cristina Gustavo Rocha isimli genç sporcu, hamile olduğunu,7 aylık prematüre bebeğini dünyaya getirmeden sadece 3 gün önce, karnında bir ağrı hissedince göründüğü doktordan öğrendi. Bebeğine Louis Ferdinand adını koyan genç anne, duygularını, ''Hamile kaldığımı hiç düşünmemiştim. Sadece biraz kilo aldığımı düşünüyordum'' diye dile getirdi. CİNSELLİK HIRSIZI Gabon'un iktisadi başkenti Port-Gentil'de iki kişi, yanlarından geçerek kendilerine hafifçe dokunan ve ellerini sıkan esrarengiz bir adamın, cinsel güçlerini çaldığını söylediler. Yann isimli 21 yaşındaki ''kurban'', ''Bir adam bana hafifçe dokunarak geçti. O anda vücuduma daha önce hiç hissetmediğim bir negatif enerji yayıldı. Cinsel organım küçüldü. Bir bebeğin cinsel organı gibi oldu'' dedi. Jean-Pierre isimli 33 yaşındaki diğer ''kurban'' ise ''Bir adamla el sıkıştım, sonra vücudumu korkunç bir ürperti kapladı. Çok korktum. O andan sonra cinsel gücüm hızla azaldı'' dedi.İki adam, cinsel güçlerinin tekrar yerine gelmesi için durmaksızın dua ettiklerini ifade ettiler. AMELİYAT EDİLEN HASTAYA YUMRUK Japonya'nın Shiga kentindeki üniversite hastanesinde lokal anestezi altında ameliyat edilen bir hasta, kıpırdayarak ameliyatı aksatınca, ameliyatı yapan pratisyen doktordan sıkı bir yumruk yedi. Ameliyat edilirken rahatsız olup ameliyatın durdurulmasını isteyen ve huzursuzca kıpırdayan hasta, doktorun, ''Kıpırdama ve çeneni kapat'' uyarısı eşliğinde gelen sert yumruğu karşısında neye uğradığını şaşırdı. Yumruk sonrası ameliyat yarıda kesildi. Hastane yönetimi tarafından kendisinden ve ailesinden defalarca özür dilenen hasta 5 gün rapor aldı. BLAIR'İN KOZMETİK GİDERLERİ, İNGİLİZ KADINLARININ 2 KATI İngiltere Başbakanı Tony Blair'in, olduğundan genç ve dinç görünmesinin nedeni ortaya çıktı: Başbakanın güzellik ürünlerine harcadığı paranın, bir İngiliz kadının ortalama kozmetik giderinin neredeyse iki katı olduğu açıklandı. Blair'in son altı yılda 2000 sterline yakın kozmetik harcaması yaptığı, buna karşılık, İngiliz kadınlarının güzellik ürünlerine yıllık 200 sterlin civarında harcadığı belirtildi. Geçen mayıs ayında yüzü alışılmadık biçimde bronz görünen Blair, nisan ayında evinin bahçesinde güneşlendiğini, yüzünün bu şekilde yandığını söylemişti. İngiltere, yazları bile güneşe hasret olmasıyla biliniyor. TELEFON MEMURESİNİN SESİNE AŞIK OLUP POLİS İMDAT'I DEFALARCA ARAYAN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Almanya'nın Düsseldorf kentinde 45 yaşında bir erkek, gece boyunca ''Polis İmdat''ın 110 numaralı telefonunu defalarca aradı. Bu kişinin durmadan değişik telefon kulübelerinden numarayı aramasının nedeni sonra belli oldu: telefon memuresinin sesine aşık olmuştu. ''Polis İmdat''lık bir durumu olmadığı anlaşılan kişi, verdiği ifadesinde, memurenin ''karşı konulamaz'' sesine aşık olduğunu söyledi. MİNİ BARLI VE DVD ÇALARLI CENAZE ARABASI Avustralya'da bir cenaze levazımatçısı, ''müşterilerine'', mini barlı ve DVD çalarlı cenaze arabası hizmeti sundu.Girişimci, yakınlarını son yolculuğuna uğurlayanların, mezarlık yolunda ''sıkılmamaları'' için 10 kişilik aracı bu şekilde donattığını açıkladı. Girişimci, mini barlı ve DVD çalarlı araca daha çok Vietnamlı, Çinli ve İtalyan ailelerin rağbet ettiğini de belirtti. BİR YILDIR YIKANMAYAN KOCASINDAN BOŞANMAK İSTEDİ İran'da Mina adında bir kadın, 8 yıllık kocasından, bir yıl boyunca yıkanmadığı ve pis koktuğu için boşanmak için mahkemeye başvurdu. 36 yaşındaki kadın mahkemede, kocasının kokusundan sadece kendisinin değil, çocuklarının ve iş arkadaşlarının da şikayetçi olduğunu, hepsinin ondan iğrendiğini söyledi. Kocasının kendisine, sudan nefret ettiğini, o nedenle banyo yapmayı reddettiğini söylediğini ifade eden kadın, kendisinin ise günde 3 kere banyo yaptığını ve her 5 dakikada bir ellerini yıkadığını belirtti. İNTERNETTE AŞIK OLDULAR, İLK BULUŞMALARINDA BİRDE BAKTILAR Kİ KARŞILARINDA ESKİ KARISI, ESKİ KOCASI Ürdün'de, internette sohbet ederek birbirlerine aşık olan bir kadın ve bir erkek, ilk buluşmalarında, ''ruh ikizleri'' olarak gördükleri kişinin ayrıldıkları eşleri olduğunu görünce şaşkına döndü. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmış olan ve takma isimlerle siber dünyada kendine eş arayan kadın ve erkek, ilk buluşmalarında karşılarında birbirlerini görünce hayal kırıklığına uğradı. İnternet dünyasının ''sanal'' bir aşkı daha böylece başlamadan bitmiş oldu.(kaynak:net haber) :-otuhaflar gerçektende=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ilginç..[signature][hline]Order Within Chaos....
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: arina, 25 Aralık 2005 12:46 tarihinde demiş ki: CİNSELLİK HIRSIZI Gabon'un iktisadi başkenti Port-Gentil'de iki kişi, yanlarından geçerek kendilerine hafifçe dokunan ve ellerini sıkan esrarengiz bir adamın, cinsel güçlerini çaldığını söylediler. Yann isimli 21 yaşındaki ''kurban'', ''Bir adam bana hafifçe dokunarak geçti. O anda vücuduma daha önce hiç hissetmediğim bir negatif enerji yayıldı. Cinsel organım küçüldü. Bir bebeğin cinsel organı gibi oldu'' dedi. Jean-Pierre isimli 33 yaşındaki diğer ''kurban'' ise ''Bir adamla el sıkıştım, sonra vücudumu korkunç bir ürperti kapladı. Çok korktum. O andan sonra cinsel gücüm hızla azaldı'' dedi.İki adam, cinsel güçlerinin tekrar yerine gelmesi için durmaksızın dua ettiklerini ifade ettiler. Haddi be... kılıf uydurmanın bu kadarı...[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ötmüyo,hayat yok demiyo da...ahahah[signature][hline]Order Within Chaos....
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Kanada Paraya ihtiyacı olduğu için annesine ait bir kamerayı arkadaşına 100 sterline satan Ontario'lu genç kız hayatında olup olabileceği en pişman günlerini yaşıyor.Kameranın kaybolduğunu bile fark etmeyen anne,erkek arkadaşından seks görüntülerinin elden ele gezdiğini öğrenince şoke oldu.19 yaşındaki genç kız kamerayı sattığında annesinin seks seansını içeren kasetin içinde olduğunu bilmiyordu... Anne olay üzerine polisi aradı ve kız hırsızlık suçuyla yargılanmak üzere tutuklandı...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ilk haber çok saçma geldi bana ya. 7 aylık bebe farkedilmez mi Kaldı ki kadın kendisi 2 aylıkken anlayabilir bence[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
fiona Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya nası anlaşılmaz bence olmaz öle şey eğer olduysa kadın baya genişmiş hani..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kamera mevzusu ilginçmiş pls[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bir olayda ben anlatiyim,arkadaş anlatmıştı gerçekmi değilmi bilmem. Kadının biri kurbağa doğurmuş.Gölde yüzerken kadının va**nasına kurbağa larvası girmiş.Kadın hastanede kurbağa doğurmuş. :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oha :D[signature][hline]1905
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Daha ilginç şeyler olabilirdi gibi geldi bana.[signature][hline]The Blood is Love.
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Başbakanımız İzmir'e GAVUR dedi......[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....''
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 O tuhaf değilki... Artık RTE 'ın gaflarına(!) alıştık...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 2005 in en bomba olayı banu alkan-murat taşdemir aşkı:D[signature][hline]1905
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sonuncu aşk olayı çok hoş. Ben olsam tekrar birleşirdim hehe :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
zonic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 akşam akşam cok güldüm saolun ya :D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sonuncusu güsel gerçektende...[signature][hline]www.otostopcu.org
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Oha yau. Hamile oldugunu anlayamıyo ? İlginç :/[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 2000 sterlin 200 ün 2 katımıdır?[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
arina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Dragonmax, 25 Aralık 2005 20:20 tarihinde demiş ki: 2000 sterlin 200 ün 2 katımıdır? cidden ya +1[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: A-R-E-S, 25 Aralık 2005 16:03 tarihinde demiş ki: Başbakanımız İzmir'e GAVUR dedi...... aha o bişeymi bizim müdüre 23.12.05 tarihindeki torende yeni yılımızı kutladı.(Ne alakaysa :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: nileppezdel, 25 Aralık 2005 19:25 tarihinde demiş ki: Sonuncu aşk olayı çok hoş. Ben olsam tekrar birleşirdim hehe :-) hoş mu? internetten sevgili bulmaya yeltenicek kadar çaresiz bence ikisi de.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Öne çıkan mesajlar