Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl unutulur...

duman192

Öne çıkan mesajlar

Harbiden hayır. Belki yörünge hızı daha düşük olan ve daha yavaş dönen bir gezegene gidersen olabilir dicem ama işe yarayacağından ya da fark edilebilir bir etki yaratacağından emin değilim :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

Neden ayrıldığınızı düşün, nelerin yolunda gidip gitmediğini düşün. Ayrıca ayrılmakla en iyi kararı verdiğine kendini inandır...

İşe yarıyor mu? Bilmiyorum...

Ben bi unutuyorum, bi hatırlıyorum, unutuyorum, hatırlıyorum. Yalama oldum...

Şaka bi yana, yeni insanlarla tanışmak senin daima yararına... O yüzden sabah evden çıkarken ayak barnaklarının arasına barfüm sür, künyeni tak, garış toplumun içine. : )

Sonra arkana bi bakıcaksın ki geride bıraktığın sadece güzel anılardan ibaret bir sevgili.[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

sadece zaman bol zaman.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RabbiT, 24 Aralık 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
Yeni bir sevgili ile veya PS3 ile..

yeni bir sewgili yada knight online ( knight online la başına daha çok sorun açılır bu yüzdn unutursun:D)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:60
Server:Ares
Karakter:Ezik mage:D
Irk:Human
Sosyal ağlarda paylaş

yenisini bularak...

ama ayrıldığının ilk gecesi btn gece içcen, ağlıcan.. ertesi gün uyanıcan..artık ne yaparsan=) tabii kimden ayrıldığn daa önemli..bzn ağlamaya gerek hiç yoktur heralde.
[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..

[Bu mesaj MaUWw tarafından 24 Aralık 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duman192, 24 Aralık 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
ayrıldığınız sevgiliyi unutma yolları?
cok kolay unutursun unutmak istiyosan ona geri donusu olmayan bi laf sole mesela si....git gibi...[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere...

[Bu mesaj LucifeL tarafından 25 Aralık 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...