Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümsüz aşk var mıdır biri bana yanıt verebilir mi lütfen?

DesertRose

Öne çıkan mesajlar

Bir ilişki başlar sonu gelir,diğeri başlar sonu gelir.Her gelen gidene rahmet okutur.Pişmanlıklar..pişmanlıklar ..pişmanlıklar..Anlamıyorum ki ben aşk var mıdır yok mudur?Ya da aşk her geçen gün içindeki umudu yitirip ardından nötr kalmak mıdır?[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak"
Sosyal ağlarda paylaş

ask biter ama sevgi kalir o 80 yasinda olupta hala cok mutlu olan teyze ve amcalar artik kari koca deilde dost gibiler sanki ama birbirini cok cok seven dostlar...
oyle teyze ve amcalar görünce mutlu olup Allah herkese nasip etsin derim çok severim öyle teyze amcalari...
tamam cok alakasiz seyler hakkinda konustum susuyorum...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

en doğru kişiyi bile bulsan ı-ıh
ölümsüz aşk filan yoktur.
hoşlanırsın,
seversin,
aşık olursun,
aşk biter sevmeye devam edersin,
sevgide biter saygı kalır..

yani önemli olan aşk meşk değil. önce karşılıklı saygı...
eğer bir ilişkide taraflar birbirine şakasına "lan" gibi kelimeler kullanıyorsa o ilişkiye kafam girsin.

dip : "lan" gibi örnekleri çoğaltacaktım ama gece gece aklıma gelmedi. siz ne demek istediğimi anlayın...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük!
Sosyal ağlarda paylaş

allahaşkına şu yaşınıza kadar kaç kez aşık oldunuz?en uzun ilişkiniz ne kadar sürdü?kaç defa "aşk şuna, şu da öbürüne" dönüştü?hala anlayamıyorum nası bu kadar kesin genellemeler yapılabiliyo, "aşk yok, zaten ölüyo hede hödö" şeklinde..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...