DesertRose Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bir ilişki başlar sonu gelir,diğeri başlar sonu gelir.Her gelen gidene rahmet okutur.Pişmanlıklar..pişmanlıklar ..pişmanlıklar..Anlamıyorum ki ben aşk var mıdır yok mudur?Ya da aşk her geçen gün içindeki umudu yitirip ardından nötr kalmak mıdır?[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aşk vardır... Ölümsüz aşk yoktur... Sevgi ölümsüz olabilir, ama olmayabilir de...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ASLA yoktur, ama ölümsüz sevgi vardır, layık olanı ve layık olmayı bulabilirsen...[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aşkına layık olanı bulursan elbet ölümsüzleşir ama dogru kişi çok önemliç.[signature][hline][b]cats rulz =) kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime; titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime. titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yok öyle bir şey. Kandırmışlar sizi.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Fransuxa, 03 Kasım 2005 00:40 tarihinde demiş ki: aşkına layık olanı bulursan elbet ölümsüzleşir ama dogru kişi çok önemliç. Sen ona bakma Ancak sevgi ölümsüzdür...[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eğer ölümsüzse el birliğiyle öldürelim derim[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ask biter ama sevgi kalir o 80 yasinda olupta hala cok mutlu olan teyze ve amcalar artik kari koca deilde dost gibiler sanki ama birbirini cok cok seven dostlar... oyle teyze ve amcalar görünce mutlu olup Allah herkese nasip etsin derim çok severim öyle teyze amcalari... tamam cok alakasiz seyler hakkinda konustum susuyorum...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Neden sevgiyi öldürüyoruz aşkı öldürüyoruz şimdi?Zaten sevgiyi öldüre öldüre psikopat olduk.Hoş var mı yok mu o bile meçhul ya..[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ölümsüz insan varsa ölümsüz aşk da vardır :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Helal olsun sir, hakkaten iyi laftı :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aşk diye bişey yoktur ki, ölümsüz aşk diye bişey olsun....[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 peki[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: sir, 03 Kasım 2005 00:50 tarihinde demiş ki: ölümsüz insan varsa ölümsüz aşk da vardır :) +1 ama olsa keske[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tabiki yok[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kimse bir gerçeğe aşık olmaz..Aşık olduğunu sandığın kişi senin hayalinin bir ürünüdür..Onu sen yüceltirsin aynı ilişkinin sonunda cehennemin 7 kat altına göndereceğin gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 vardir ama dogru kisiyi buldugunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: ruby, 03 Kasım 2005 03:16 tarihinde demiş ki: vardir ama dogru kisiyi buldugunda. Doğru kişiyi bulduktan sonra niye olmasın...[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 en doğru kişiyi bile bulsan ı-ıh ölümsüz aşk filan yoktur. hoşlanırsın, seversin, aşık olursun, aşk biter sevmeye devam edersin, sevgide biter saygı kalır.. yani önemli olan aşk meşk değil. önce karşılıklı saygı... eğer bir ilişkide taraflar birbirine şakasına "lan" gibi kelimeler kullanıyorsa o ilişkiye kafam girsin. dip : "lan" gibi örnekleri çoğaltacaktım ama gece gece aklıma gelmedi. siz ne demek istediğimi anlayın...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 allahaşkına şu yaşınıza kadar kaç kez aşık oldunuz?en uzun ilişkiniz ne kadar sürdü?kaç defa "aşk şuna, şu da öbürüne" dönüştü?hala anlayamıyorum nası bu kadar kesin genellemeler yapılabiliyo, "aşk yok, zaten ölüyo hede hödö" şeklinde..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Peki aşk ölür diyosunuz..O ölene kadar değerini bilmeyen siz iseniz cezasını da siz çekersiniz.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -The Shadow Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 dimi...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Olsa biz bilmezdik, bilsekte onu ba$kalarına anlatamazdık.[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aşk? neyse ne,23 yaşıma kadar uzak dursun benden..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ehuehe bende ilk başta 23 yaşıma kadar uzak dursun diodum. Sonra 25 dedim, 27 oldu, şimdi 30 diyorum :lol:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar