Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölemiyorum..

ennis

Öne çıkan mesajlar

Bizimle alakası yok olayın.
Bu kişinin ilk etapta yakınları tarafından (ailesi, yakın dostları vs.) ilgi görmesi, ikinci etapta da profesyonel yardım alması gerekmektedir. Bu kişinin ilgi çekme amaçlayıcı girişimini bile Paticik gibi tanışmadığı insanlarla dolu bir internet sitesinde yapması, onun etrafındaki insanlar tarafından ne kadar görmezden gelindiğinin kanıtıdır.
Ha Dela'nın dalga geçmesi yardımcı olmuş mu konuya? Olmamış ama bir şey fark ettireceği yok, hatta Dela'nın yaklaşımının konuya en ufak bir etkisi bile olmayacaktır diyebilirim gönül ferahlığıyla.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 24 Aralık 2005 03:08 tarihinde demiş ki:
heaaa
belki allaha inanmiyordur arkadas ?
e bu mantiga göre o zaman yat kalk allah'a dua et canini alsin diye.

allaha inanmıyosa niye dua etsinki :?
testere 1-2 yi ardarda izle düzelirsin.son olarak arkadaşın sorunları var bellliki ama böyle ortamlara fazla ağır konular bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

Dalga geçiyor demedim asla zaten arkadaşlar! Eminim ki o adam gerçekten de ölmek istediğine inanıyordur. Olay şu ki, bu başarısız intihar girişimlerinin arkasında yatan olay aslında bilinçaltının ilgi çekme istemesidir. Yani bir noktada kendi zihni kendine oyun oynuyor da diyebiliriz. Tekrar ediyorum, bu adam dalga falan geçmiyor, eminim ki gerçekten de intihar etmek istediğini düşünüyordur, ancak bilinçaltında farklı istekler yatmaktadır.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redogski, 24 Aralık 2005 03:13 tarihinde demiş ki:
said:
vaniLLe, 24 Aralık 2005 03:08 tarihinde demiş ki:
heaaa
belki allaha inanmiyordur arkadas ?
e bu mantiga göre o zaman yat kalk allah'a dua et canini alsin diye.

hll o sözden bu anlamı çıkardın bravo.

hic bir anlam cikarmadim. ortaya atilmis bir lafti sadece hepsinden bagimsiz olarak.
evet ,yatip uyumaliyim ben sanirim . kafam iyi .
ciddiye almayin , polemik yaratmak icin yazmadim .gereksiz birseydi sadece .
zopik, bilimsel degil vanilseldi sanirim.
[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redogski, 24 Aralık 2005 03:16 tarihinde demiş ki:
antimod ya dalga geçmiyosa ya gerçekse?

Gerçekse zaten buraya yazmazdı. İntihar edecek adam yazmaz zaten, Antim'in sözleri de çok doğru burada. Hadi yazdı, o zaman da senin buradan "hayat güzel" muhabbetin o adamı kararından zaten caydırmaz yapacak bir şey yok. Ha, konuşup insanı ikna edemez misin? Evet edersin ama bunu hiç tanımadığı biri olarak bir internet forumundan yapamazsın. Hani tanıyıp güvendiği biri falan olursun, üstüne yüzyüze konuşur adam gibi samimi muhabbet kurarsın falan anca öyle olur.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip konularda genelde "ne yapması gerektiği"nden çok "ne kadar doğru söylediği" konuşuluyor.

Bu da biraz çatıya çıkmış adamı, aşağıdan izleyenlerin "ATLA ULAN ATLAAAASANAAAAA" diye tezahürat yapmasına benziyor.

Ölmeyi istemek kadar mantıksız bişe daha yok şu dünyada. Abicim bu hayatta mazoşistlik yapıcaksın biraz. Acı çeke çeke yaşayacaksın ki tadını alasın, böyle davranırsan ileride çok güçlü bir birey olursun. Di mi ama?[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ennis, 24 Aralık 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
1 aylık kovalamacadan sonra herşeyim bitti ben bittim yaşamak istemiyorum ama onsuzda yapamıyorum
1. gün 20 adet ismini bile bilmediğim bi ilac içtim ve yattım bazı şeyler umarak ama sabah ayaktaydım ne başım ağrıyordu ne midem anlam veremedim..

2. gün yaklaşık 25 tane ilac hepsinin ismi değişikti ama sabah yine ayaktayım hiçbirşeyim yok acaba bunlar bana bir mesajmı diye düşünüyorum son günlerde başıma çok acaip şeyler gelmeye başladı durduk yere acaip şekiller beliriyo karşımda .. rüyalarımda hep o var ..
abi kontrollü deney yapmissin iste.
Demekki farkli tür haplar icince olmuyo.
25 tane XXXXXXXX icersen allah avatar indirse burda tutamaz yani seni

Yasama, doganin insana sundugu en büyük lütfa saygisi olmayan adam da intihar edebilir yani.

edit : ne olur ne olmaz editledim ilacin ismini, adam ölür mölür basima kalir sonra[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Aralık 2005 03:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 24 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:
Bu da biraz çatıya çıkmış adamı, aşağıdan izleyenlerin "ATLA ULAN ATLAAAASANAAAAA" diye tezahürat yapmasına benziyor.

E çatıya atlamak için çıkan adam zaten atlar direk aşağı. Aşağıda kalabalık toplanmasını milletin tezauratını ya da iknasını falan beklemez, orada durmaz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

sadece kötü zamanlar geciriyorsun , cok bunalmissin . tabii ki ölümü düsünürsün böyle karamsar zamanlarinda . niye cünkü en basit yol gibi gözükür insana . kacis yolu.
oysa savasmayi denesen ne de güzel edersin ki edeceksin de . ileride herseyin düzelecegini kendin de göreceksin. hersey zamanla .
anladigim kadari ile ask acisi cekiyorsun. kendini bir sekilde mesgul etmeye calis hep . psikologa da gidebilirsin kendin ve baskalari sana yardim edemiyorsa..[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 24 Aralık 2005 03:33 tarihinde demiş ki:

E çatıya atlamak için çıkan adam zaten atlar direk aşağı. Aşağıda kalabalık toplanmasını milletin tezauratını ya da iknasını falan beklemez, orada durmaz.

Ha diyosun ki "Murtazacıım, sen yannış görmüşün."
Eh böyle dediğine göre Televizyonlarda gördüğümüz intihar teşebbüsü vakaları birer senaryodan ibaret. Hepsi çatıya çıkıyor ve ne tesadüf bi şekilde aşağı iniyor... İzleyen kimse yok? kameralar yok?

Söylediğinin komik tarafı; sende, birisinin gerçekten atlayıp atlamayacağını önceden kestirme yeteneği varmış gibi bişe ortaya çıktı... :S

TV lerde, gazetelerde gördüğümüz şeyler bunlar "HALK, ÇATIYA ÇIKAN GENCE, ATLA ATLA ATLA diye tempo tuttu."[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 24 Aralık 2005 03:44 tarihinde demiş ki:
hahaha, Penthesilea da tempo tutan grubun amigoluğunu yapıyodu. Ben gördüm!!! ;P
Atlasin valla zerre umrumda olmaz : )

O noktaya gelip kendini aleme rezil eden adamin kendine saygisi yoktur yani, ayni sekilde intihari düsünen adam icin de gecerli bu, hayata saygisi yoktur.

Dünya birsey kaybetmez yani o ölünce. Ama ölmeden önce dünyayi kaybettigi dank eder umarim kafasina[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 24 Aralık 2005 03:39 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 24 Aralık 2005 03:33 tarihinde demiş ki:

E çatıya atlamak için çıkan adam zaten atlar direk aşağı. Aşağıda kalabalık toplanmasını milletin tezauratını ya da iknasını falan beklemez, orada durmaz.

Ha diyosun ki "Murtazacıım, sen yannış görmüşün."
Eh böyle dediğine göre Televizyonlarda gördüğümüz intihar teşebbüsü vakaları birer senaryodan ibaret. Hepsi çatıya çıkıyor ve ne tesadüf bi şekilde aşağı iniyor... İzleyen kimse yok? kameralar yok?

Söylediğinin komik tarafı; sende, birisinin gerçekten atlayıp atlamayacağını önceden kestirme yeteneği varmış gibi bişe ortaya çıktı... :S

TV lerde, gazetelerde gördüğümüz şeyler bunlar "HALK, ÇATIYA ÇIKAN GENCE, ATLA ATLA ATLA diye tempo tuttu."

Evet senaryodan ibaret, adam ilgi çekmek için çıkıyor çatıya.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...