narin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Şu program başlayınca sinir tepeme fışkırıyo.Diyorumki ; "Allahım şu ülkeim gençleri asosyalliğin nası bir seviyesindedirlerki kendilerine televizyon üzerinden kız bulucaklarına inandırmışlar".. Türk insanın bu kadar asosyal olması , böle kız yada erkek bulmak için televizyonlara saldırması beni çileden çıkartıo..[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ya şunu biri konu dışına yollasın yanlış yere açmışım :([hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bune lan erkekmi arıyo mankenmi zekimi ahuauhauh 1.80 1.85 olsun muhuhaua arada sırada benimle cılgınlıklar yapmasını isterim SOKAKTA CIGLIK ATMAK ahahuau[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ehhe kızın yaşı 19 yaşı bana uygun olsun işte ne biliyim 26-27 falan yuh dedim hehehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ahah bu ne lam böle skyturk'te level'in tekrarı başlayacak az sonra onu izleyin bu iğrenç şey ne?![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 iğrenç bir olay arada görüyorum kanalalrı değişirken[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yazık o programa katılanların topuna[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ehe bende bi katılacam oraya aradığımözelliklerede aptal sarışın görünümde entel olacak bakalım öylebiri varmıymış :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 war[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 igrenc otesi bir sey ya. arada gülmek icin açın, 1-2 tane kızı çıkarıyorlar oraya, abazaların sırtından para kazanıyor insafsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 oraya çıkan kızlar taş gibi. erkekler de manken gibi (yani genellikle). Bizi kekliyorlar herhalde. Onlara göre çirkinim felan filan ama hayatta böyle birşeye ihtiyaç duymadım. Ayrıca "19 yaşındayım, yaşıt birini arıyorum 25-27 felan" gibi salak şeyler de diyorlar. Garip oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ehe diyecem orada "Belçika Hanedanlığıyla aile bağıolan 1.17 boyunda dolgun vücutlu akıllı sempatik şımarık olmayan güzelkız aranmaktadır" die :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 "Küçük köpekleri çok severim! Yolda görsem eğilir okşarım onları. Çok şirindirler onlar.. tabi tabi öyledirler...." Bir insan kendini daha iyi nasıl ifade edebilir ki[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 neden? ben çok severek izliyorum hatta hiç kaçırmam[hline][ quote ] .[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki: infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki: gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sende katılsana oraya ağrıza ne güzel olur işte[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paticik arası arkadaş TV yapalım eheh.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 lan benide cekmisler yolda yururken koymuslar[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 O programı izlerken kopuyorum nasıl bir insan bu kadar piyasa olmak için uğraşabilir yaa? Adam çıkmış "ben genelde bağdat caddesindeyim. Yok bağdat caddesi manyak" abuk sabuk insanlar sinirim bozuluyor kim bu kadar düşebilir yahu. Şeytan diyor çık siz salaksınız de diyor[hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 abazalıktan başka bşi diil ya millet ya doyumsuzluundan cıkıo yada arkadas edinme ozurlu tipler oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Mirage, 10 August 2003 10:01 tarihinde demiş ki: Paticik arası arkadaş TV yapalım eheh.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] lol[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Abi 80'lerde telsizle "ARKADAŞ ARIYORUM, TAMAM" vardı. 90'larda bilgisayar, net çıktı "ASL PLSS" modası çıktı. Yıl 2000 hoş geldin Arkadaş TV![hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 auhuaahuuh telsizler la ahahha. kara şahin arkadas arıyo[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 tamam denmez.. BREYK BREYK[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Evde kaldım TV[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 hey gidi hey. bi arap kadri vardı telsiz efsanesi...[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar