eternal_journey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tüm bi yıl boyunca halletmiş bitirmiş olduğunuz konular yada işler nelerdir örneğin ben 2 kız arkadaşımdan ayrıldım kötü bi yıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 klavyeyi yedim bitirdim kaptım olayı tamamdır dedim.[signature][hline]Love is the Dance of Eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende 3 kız arkadaşımdan ayrıldım iyi bi yıldı. şampiyon benim.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben kendi kendimi yiyip bitirdim sanirim =). garip bir yildi . [signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim [Bu mesaj vaniLLe tarafından 24 Aralık 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eternal_journey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kız ark. ayrılmak zor oluo ama zamanla insan alışıo yaa şu an mutluyum yeni bir seneye girioruz diye :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Penguen dergisinini 13 asayısını kaçırdım çoık kötü bi yıldı ......:([signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kime göre yeni sene neye göre yeni sene arkadaşım. kendini kandırma...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Fistan, 24 Aralık 2005 15:56 tarihinde demiş ki: kime göre yeni sene neye göre yeni sene arkadaşım. kendini kandırma... LAf kime?[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Elimdekilerle yetinebilme hissini bitirdim. Her şeyin daha fazlasını daha iyisini daha manyağını daha aşmışını istiyorum en güzeli bende olmalı hep.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 oss beni bitirdi zaten benim bitiricek bişeyim kalmadı[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayy [Bu mesaj Fistan tarafından 24 Aralık 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: tellos, 24 Aralık 2005 15:59 tarihinde demiş ki: oss beni bitirdi zaten benim bitiricek bişeyim kalmadı +1[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: tellos, 24 Aralık 2005 15:59 tarihinde demiş ki: oss beni bitirdi zaten benim bitiricek bişeyim kalmadı Benimde öyle...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben 6 günde terkedilerek rekor kırdım! said: tellos, 24 Aralık 2005 15:59 tarihinde demiş ki: oss beni bitirdi zaten benim bitiricek bişeyim kalmadı bendende+1 valla[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc [Bu mesaj GwindonSurion tarafından 24 Aralık 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ne kadar cok öss mağduru varmış bea![signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 baya bi 2.5 luk kola bitirdim.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 düşündüm de. bitirdiğim hiç bir şey yok.[signature][hline]Ultima Online RunUO Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yemeğini bitir bari...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lol[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eternal_journey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Fistan, 24 Aralık 2005 16:24 tarihinde demiş ki: yemeğini bitir bari... :):):):):):):):):):)lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Doom 3'ü bitirecektim bitemedi..Keza Half-Life'da öyle..2005 bitmeden Thomas'ın calculus kitabını bitirsem iyi olacak öbür türlü kaLıcam mat'dan..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yılın Son çeyreğinde aldığım bir kızın ahıyla bir bok yapamayarak yılı bitirdim oohhhh efeyede borcumuda ödemedim ohhhhh[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aa ben de öss yi bitirdim :D şahan ve avrupa yakası tekrarları beni gülmekten bitirdi. wow kafadan kopardı. toefl anamı ağlattı hala cebelleşiyorum. inşallah 2006nın 7. günü ümüğünü sıkıcam onun da :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bi çok kitap bitirdim ben bu sene[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende bikaç şey bitirdim ama daha önemlisi bölüm beni bitirdi,hayattan soğuttu.[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar