wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Su an evde 5 kisiyiz, bilgisayarlari kurduk, birazdan bir filesharingzilla dan sonra oyunzilla yapacagiz. onumuzde butun gece var. onerileriniz? (OutTrader/sanerixx/wanderer/XlendaR/-chokoparty-)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 oyun önerisi mi?[hline]8-) Launvatar da Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 oyun onerisi. ama tabii baska aktivite onerisine de acigiz hehe[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 NwN, BG2, soldat, JK2 bi kişi daha olsa regenade, war3 ama en iisi NwN ile BG2 yapıın[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 strateji oynamayın da ne olursa oynayın sonucu genellıkle kavgayla bıtıyor tavsıyem rune ve quake 3 tur her makınada calısırlar eglenırsınız doyasıya yada quake 3 oynamayın bılen bırı cıkar aranızdan sadece o eglenır ehe sız hl oynayın en ıyısı :)[hline]senko, 17 August 2003 00:02 tarihinde demiş ki: ne demiş atalarımız söz sukutsa bişi altındı ama ne suket miydi ? [Bu mesaj ascraeus tarafından 17 August 2003 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 settlers oynaıyn.. sabaha kadar sürer.. bitmez.. yarısına gelemzsiniz. :D[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 rise of nations,kahakadan yada küfürlerden mahfoluyosunn. -olm nah alırsın o şehri geliyo donanma -aldım bile main battle tank olm ehu -ehhh ikerim bööle işi al lan,capitalimi aldın bunuda al -duuur! -yapma deymez! nuke launched armeggedoon:0 game ower!![b][hline][b]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Bilgisayarları kapatın. Müziği açın. Kılıçları bileyin. Zırhları parlatın. Büyüleri ezberleyin. Zarları hazırlayın.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 şu an evinde 3 kişilik bi lan party veren biri olarak söylüorum: quake 3 baldur's gate 2 ve tob icewind dale 2 uo cs warcraft rise of nations[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 makineler kaldırıyorsa ut2003 kaldırmıyorsa unreal tournament'i ilk sıralara koyun, quake 3 ne ola ki ut varken..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ut2003 varken q3 olmaz tabii de ut için aynı şeyi söyleyemem söyleyen kendini kandırıodur (bkz: bi üstteki mesaj atmış uçak)[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 heh q3 ile ut arasında 1 ay bile yok çıkış zamanı olarak ve ilk çıktığı zamanda bile q3'ü dövüyordu ut, (o zaman bugünün ateşli q3'cüleri de bunu söylüyordu, çok sayıda örnek mevcuttur) q3'ü de seven biri olarak söylerim bunu, ve bu oyunları 2-3 saat oynayıp da edinmedim bu görüşü arcane beyamca.. :) hani q3'e de bakarsınız ama ut'den iyice sıkılmadan q3'e bulaşmanın alemi yok. ama ut 1 ayda sıkarsa q3 bir haftada sıkıyor..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 keşke 2-3 saat oynayıp edinseymişsin, çok oynayıp böyle görüş edinmen senin açından hiç iyi değil ahaha.[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 heroes deirm.. şöyle bi 4 kişi turn bekle turn bekle herhalde 10 saat sürer..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 şu anda evdeyiz 3 ark pcleri kurduk odama landan da bağladik ... resmen 2 gündür sadece 3.5 saat uyudum(k) ve pc başindan hiç kalkmadik ... soğuk duş alip kendimize gelioz uykumuz gelince .. oynadiğimiz oyun mu ??? KARAYOLCULUK , multiplayer AutoCAD üzerinden oynaniyor.. herkeze tavsiye ederim :([hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Walla biz iki kişiyiz 3 kişininin zewki yoq 3 kişide sl olmass olcak şöle 5-6 kişi 1 hafta kalakmassın başından:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 abicim bana giciklar ya bi tane strateji oynamadik yani gittik NEED FOR SPEED oynadik ben orda catladim starcraft die! ehehe sonra bozuldum cunku nfs cok eglenceliydi!!gaza geldim araba kullanasim geldi ama hala heroes fln oynasaydik diyorum olsun eglendik cs fln geyikti saolun internet olmadigindan yardim alamadik :D[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar