jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 biriyle dalga mı geçiyosun yani solonor[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 çook var ama waz geçemeyeceklerim MetallicA pentagram B.ÖZLEMİ radicaLNoise[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ne niye dalga geciyim abi yemin ederim dedigim gercek turkce bazi karakterleri yazamiyorum (örnek: (1sparta, _anl1urfa) böyle ç1k1yo iste. Pardon beyler. :) Nasi cozceimi bilen varmi? Sade burda oluyo icq da fln problemim yok. (bilen varsa öm atsin konu dagiliyo. )[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 blind guardian children of bodom eski metallica eski in flames malmsteen destruction solitude in spite fear factory trent reznor kiss danzig uzaaaar gider[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 nasi unutmusum anlamadim, rhcp de var. vazgecemem. =)[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Alfabetik gideyim unuttugum olmasin; Anathema Amorphis Draconian Death Dimmu Borgir Dream Theater Empyrium Haggard Helloween In Flames Kamelot Katatonia Liquid tension experiment My dying bride Opeth Pentagram Rhapsody Stratovarius[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 aborey, death'i unutmuşum, hayatımın en büyük hatası :utaniem:[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 the gathering, theatre of tragedy apex twin ( albüm bulursam çok sevinicem uçucam ) arada sırada nu metal ne bulursam ( kafam ağrıdında aspirin oluyo dinlendirici resmen kesmiyo slipknot ta uyuyom falan ) çok bozmuşsam türkçe rap ne bulursam genelde artık underground hardcore grindcore punk falan dinliyom rashit not made in china radical noise pickpocket kill frenzy kirli çoraplar ve sayamicağım bir sürü yabancı underground grup nese keep going --->[hline]SatanJager[RE] RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :) http://diablokiller.cjb.net/ ICQ# : 38811823 http://diablokiller.cjb.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Infernal_Reborn, 12 August 2003 21:53 tarihinde demiş ki: trent reznor Gözümden kaçmadı. ;)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Valla ben köklere dönmeye çalışan bir gencim... mesela Nirvana Pink floyd Led zeppelin Deep purple bir de Metallica, ama antalya'da hiç birini bulamıyorum Böhüüüü :( bütün yorumlara tavsiyelere açığım(yani bana şarkı güzel şarkı ismi söyleyin internetten ulaşayım) :) Bir de numetal güzel olursa dinliyorum ( Nasılsa anarşik bünye var :D) Yani s.o.ad. Him demeden geçemem(him tarza uymadı ama) Neyse bir de Blind Guardian tabiki...(heavy metal şarkı ismiii isteriiim!!!!)[hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Satanjager Theatre of tragedy düşündüğüm şey mi acaba? (iki vokal var biri soprano diğeri manyak bir brutal vokal ve almanca latince ingilizce manyak lirikleri olan grup değil mi?) Oysa ona da bayılıyorum(o kadar yıl ingilizce öğrendik bir cümlelerini anladıysam arap olayım :D)[hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 afx2 grup deildi sanirim...[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 oha yani millet dukkanda satilan CD listesi gibi listlere vermis. ben; Dream Theater, Opeth, Metallica, Shadows Fall, Pink Floyd.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 abi cidden cd dükkanlarında verilen cd listesi gibi olmuş.. maşallah. Bildiğim grupların hepsini yazsam bu kadar uzun olmaz... MFÖ'yü unutmuşsunuz yazmassam ayıp olur. Apollo 440 Blind Guardian Fatboy Slim Metallica Rammstein ve Sonic Mayhem demek istiyorum. Uzun zamandır tanıdığım ve müziklerini sevdiğim gruplar.. Bir de linkin park var tabii, diğer albümlerini pek sevmesem de Hybrid Theory'ye bayıldım.[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Cof,behemoth,dimmu borgir,limbonic art,Immortal,dark throne,dark funeral. birde gueno apes'in-open you eyes şarkısı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: DarQeR, 12 August 2003 13:15 tarihinde demiş ki: said: Belphegor, 12 August 2003 09:33 tarihinde demiş ki: Korn,Metallica ve C.O.F[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: [/b]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi. Hem Cof hemde korn dinleerek arkadasımız CoF in ne durumlara dustuunu gostermistir.Yazık... Neler Dinlediimide yaziim bare: 1349 Abigor Absu Adorned Brood Agalloch Ancient Ceremony Annihilator Arcana Asgaroth Bal-Sagoth Behemoth Carpathian Forest Catamenia Darkthrone Darzamat Dissection Einherjer Emperor Empyrium Falkenbach Immortal Satyricon Graveland Gorgoroth Siebenburgen Lord Belial Judas Iscariot Mortiis Nargaroth Nazgul Old Man's Child Witchery ee insanlar böle dunyadaki tüm grupları yazarsa bize yazacak ne kaldı :P[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bunlar sadece dinlediim gruplarin bi kısmı. hepsini yazmaa zaman bulamadım.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ozzy Metallica Therion Ramstein Disturbed Him Blind Guardian ill Nino Korn ve biraz alakasız olabilir ama aşırı derecede PLASTİKMAN fanıyım[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightWishbob Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 olm o bıse mı ben cs serverlarında nıghtwısh dıye gezınıyıom[hline]To be or not To be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: horacegoesskiing, 12 August 2003 23:39 tarihinde demiş ki: said: Infernal_Reborn, 12 August 2003 21:53 tarihinde demiş ki: trent reznor Gözümden kaçmadı. ;)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. senin tavsiyenden sonra sevmeye başladım saol süpermiş[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Elros, 12 August 2003 23:59 tarihinde demiş ki: Satanjager Theatre of tragedy düşündüğüm şey mi acaba? (iki vokal var biri soprano diğeri manyak bir brutal vokal ve almanca latince ingilizce manyak lirikleri olan grup değil mi?) Oysa ona da bayılıyorum(o kadar yıl ingilizce öğrendik bir cümlelerini anladıysam arap olayım :D)[hline]Elros Lúinwë Nevermind Evet abi o dediğin Alman grup hatta kadın sarı uzunsaçlı gatikimsi bir hatun benim arkadaş ona benzer RockTheNations gibi bir organizasyon rezaletinde bile yedi laf sokakta metalcilerden de yer eueh takmaz ama gayet güzel cici hatundur :P o kadar değil kızın reklamını yaptık görse döver beni valla :P[hline]SatanJager[RE] RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :) http://diablokiller.cjb.net/ ICQ# : 38811823 http://diablokiller.cjb.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Eyvallah sen o laf olayına bir şey mi diyosun? Bizim arkadaş punk'tır siyah fln giyinir. Sokakta gözü çıkmış bir kedi gördük. Üzüldük "Ay canım " diye üzüldük elimize aldık sonra bir kadın bizi gördü. O gün siyah giyinmişti bir de biz paso bileklik diken ıvır zıvır takarız kadın "Ayy satanist mi?" dedi bu kadar hanzoluk yuh yanii!! :hrr:[hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 walla baştan Slipknot ın ailecek hastasıyız sonracaım In Flames Anathema severiz Korn severdik şimdi daha az sewioruz ama arada dinleriz Guns N' Roses a yeni sardık hasta olduk Azma DAyı sağolsun.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bende kronolojik gideyim bari:) Başta bir arkadaşın l.o.t.r. şarkısını dinletmesiyle blind guaridan(ve metal) dinlemeye başladım. Daha sonra frp-tr de tavsiye üzerine indirdiğim "Raistlin and Rose" şarkısına hayran olup Lake of Tears (ve doom-metal) dinlemeye başladım. Sonrasında paticikFM de çok fazla adı çıkınca nedir bu diyerek Anathema'nın bir şarkısını indirdim ve o da öyle başladı. Ardından Demons Wizards,Sentenced,Dream Theater(pek sevmem),Opeth(sadece Damnation), Nightwish gibi metal grupları geldi. Ayrıyetten Evanascence, Backmore's Night,Creed,crannberries,Dido(harika) Melanie c,Enya,pet shop boys,İzel sevdiğim kişi ve gruplardır.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 çokça dinlediklerim: blind guardian nightwish demons&wizards iced earth pentagram lake of tears slayer ritchie blackmore, ozzy osbourne, r.j. dio ve türevleri opeth daha az dinlediğim ama yine de gayet sevdiğim: metallica rotting christ almora eöh neyse iyice uzatmiyim. bunlar aşşaa yukarı[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar