Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 gece paticiğe girdim.elimde kahve... höyyt sandalyenin bacağı kırılmaz mııı.. eldeki kahve lök monitöre.. [spo1=hasss][/spo] hass gitti paticik yandi dedim... neyseki giriş yapmamışım içerdekilere bişi olmadı... [spo2=ucz atlattilar][/spo] neyse bi yazdığım Akvaryum Tutorial topicine gireyim yazan var mı dedim... oha oda ne? ne zamandir girmiyodum balıklar basmış. [spo3=tuto nolms!!1][/spo] hemen kaçtım... konu dışında sticky bi topic var sigara bırakma kampanyası..ulen dedim fırsat bu fırsat söndür şu sigarayı... deldik topici iyimi... [spo4=bastm sgrayi][/spo] sonra gittim bi topici patlattım.topic sahibi kızdı gece gece. [spo5=myhmcn kizdi][/spo] bunlarin üstüne bide açlık bastırmaz mi... hazır monitör ısınmışken 2 yumurta kırdım. oh mis.. [spo6=2 yumurta yetmedi][/spo] tok karna girdim paticik.com bölümüne.ulen cocuum madem acc'u acık bırakmış çıkış yap demi terbysz cafe cocuu.patlattım domatesi yüzüne, ordanda ayrıldım hemen... [spo7=gitti domates][/spo] o sinirle yanlışlıkla eğitim bölümüne tıklamışım.girdiğim gibi çıktım. [spo8=srry][/spo] espri var diye 2005 espri topicine girdim.kusuverdim oraya :/ [spo9=kstm lan][/spo] biraz dinlendim.sonra buluşma bölümüne girdim bakalım antalya da bi hareketlilik var mı diye... yok nerdee... bursalılar bile paintball düzenliyo... [spo10=antalya bulusalim mi?][/spo] en son çıkmadan garbage'a girdim veee... [spo11=YARIL YARIL][/spo] gönül rahatlığıyla yatabilirim... iyi geceler.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ahahah gece gece bunlamı ugrastın fistan =) Ama güzel olmus..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ehu inek guzelmiş[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bunla uğraşçana direk atıverseydin kendini yatağa :D ben öyle yapıom şimdi mesela hadi bye eheh.[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eheheh güzel olmuş vallahi[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ineyi sevdim benim olabilir mi?[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 olm ben sana uyu demedim mi :P linkin sonuna komutları ekle olsun bitsin :P hangi siteydi bu ya unuttum şindik.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 harbi zıbar yani.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 uykun gelmiş galba senin =)[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 pek yaratıcı.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 açılmıyo bende resimler?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 senin uyuma vaktin gelmiş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bre zindik, resimler acilmiyo[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eheheh güzel olmş fistan[signature][hline]Apeiron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bende acılıyor fıstık gibi resimler.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +rep fistan güzel olmuş emege saygı :P[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Açılmıyor üle resimler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 güzel güzel[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya bunun flashlı bi sistemi var siteyi seçiyosun böyle efekler yapıyo da bulamadım şimdi[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çok canın sıkılmış fistan :) sabah sabah güldük eğlendik sağolasın[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Fistan.... git yat bidahaki sefere :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Benı bunlarla ugrastırıcak ınsan daha anasının karnından dogmadı sanırım fistan güzel olmuşta keşte sadece monıtore baksaydın ne gerek vardı :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende niye fistanın msninden cevap gelmiyor diyordum bunlar ugrasmıs lol[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 iyi misin sen?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 degilsin be fistan ama güzel olmuş[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar