Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 gece paticiğe girdim.elimde kahve... höyyt sandalyenin bacağı kırılmaz mııı.. eldeki kahve lök monitöre.. [spo1=hasss][/spo] hass gitti paticik yandi dedim... neyseki giriş yapmamışım içerdekilere bişi olmadı... [spo2=ucz atlattilar][/spo] neyse bi yazdığım Akvaryum Tutorial topicine gireyim yazan var mı dedim... oha oda ne? ne zamandir girmiyodum balıklar basmış. [spo3=tuto nolms!!1][/spo] hemen kaçtım... konu dışında sticky bi topic var sigara bırakma kampanyası..ulen dedim fırsat bu fırsat söndür şu sigarayı... deldik topici iyimi... [spo4=bastm sgrayi][/spo] sonra gittim bi topici patlattım.topic sahibi kızdı gece gece. [spo5=myhmcn kizdi][/spo] bunlarin üstüne bide açlık bastırmaz mi... hazır monitör ısınmışken 2 yumurta kırdım. oh mis.. [spo6=2 yumurta yetmedi][/spo] tok karna girdim paticik.com bölümüne.ulen cocuum madem acc'u acık bırakmış çıkış yap demi terbysz cafe cocuu.patlattım domatesi yüzüne, ordanda ayrıldım hemen... [spo7=gitti domates][/spo] o sinirle yanlışlıkla eğitim bölümüne tıklamışım.girdiğim gibi çıktım. [spo8=srry][/spo] espri var diye 2005 espri topicine girdim.kusuverdim oraya :/ [spo9=kstm lan][/spo] biraz dinlendim.sonra buluşma bölümüne girdim bakalım antalya da bi hareketlilik var mı diye... yok nerdee... bursalılar bile paintball düzenliyo... [spo10=antalya bulusalim mi?][/spo] en son çıkmadan garbage'a girdim veee... [spo11=YARIL YARIL][/spo] gönül rahatlığıyla yatabilirim... iyi geceler.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ahahah gece gece bunlamı ugrastın fistan =) Ama güzel olmus..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ehu inek guzelmiş[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
taz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bunla uğraşçana direk atıverseydin kendini yatağa :D ben öyle yapıom şimdi mesela hadi bye eheh.[signature][hline] ...
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eheheh güzel olmuş vallahi[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
kickass Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ineyi sevdim benim olabilir mi?[signature][hline]Unlimited Reseller
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 olm ben sana uyu demedim mi :P linkin sonuna komutları ekle olsun bitsin :P hangi siteydi bu ya unuttum şindik.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 harbi zıbar yani.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 uykun gelmiş galba senin =)[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 pek yaratıcı.[signature][hline]The Blood is Love.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 açılmıyo bende resimler?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bre zindik, resimler acilmiyo[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eheheh güzel olmş fistan[signature][hline]Apeiron
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bende acılıyor fıstık gibi resimler.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +rep fistan güzel olmuş emege saygı :P[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 güzel güzel[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya bunun flashlı bi sistemi var siteyi seçiyosun böyle efekler yapıyo da bulamadım şimdi[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çok canın sıkılmış fistan :) sabah sabah güldük eğlendik sağolasın[signature][hline]darkening
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Fistan.... git yat bidahaki sefere :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Benı bunlarla ugrastırıcak ınsan daha anasının karnından dogmadı sanırım fistan güzel olmuşta keşte sadece monıtore baksaydın ne gerek vardı :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende niye fistanın msninden cevap gelmiyor diyordum bunlar ugrasmıs lol[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 degilsin be fistan ama güzel olmuş[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Öne çıkan mesajlar