godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Battlefield1942'nin yenisi sanırım yenisi diorum çünkü ekpaketmi bilmiyorum zaten sorumda bu ekpaketmi ve ne zaman çıkacak(yada çıktımı baktım bikaç yere yok) Not:Battlefield isimli foruma yazmamın nedeni orası çok boş ve hiç kimsenin takmıycağını düşündüğüm için.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| [Bu mesaj godzilla112 tarafından 18 August 2003 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 demosu çıktı hatta oynadım da (40 kişi oynadık uzun hikaye) Oyun gerçekten secret weapons üzerine kurlu acaip acaip silahlar var almanların jet uçağı var. Bir çok araç anfibik (karada ve denizde gidebiliyorlar) Motorsliklet ve jipin ikinci kolytuklarında makinalı tüfek var. (kornaları da var orası ayrı komedi) kısacası bana göre biraz fantastik olmş bence road to rome ile oyun iyice makul bir düzeye geldi (tek eksiği paratrooper taşıyan uçak hala)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Battlefield konulu bir oyun olduğu için Başına Battlefield: 1942 - Secret weapon yazsaydın bari. Çünkü Secret weapon diye başka bir oyun var zaten.. Ayrıca derdin daha çok kişiye seslenmekse garbage ve konu dışı da var :)[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 İyide zaten belirttim battlefield forumlarına girersen anlarsın.. Da şimdi bu oyunum ekpaketimi yaw[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 başlıklta belirtseydin diyorum daha iyi olurdu.. secret weapon oyunu diye girdim ben mesela..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 şu tek kişilik sırta takılan jet motoruyla uçma fln varmış diye duydum gerçekten varmı öyle abucuk bişi?varsa çok komik olur[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 komik diil gayet gusel bişi tabi ole istedigin kadar ucamiosun bitio sora bekliosun dolsun die bu arada secret weapon ekpaket diil ayrı bişi o[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ekpaket olmadiini örendigim iyi oldu ayr1ca bi fuzeyi kontrol edebiliyosunuz yani ucak gibi daha hizli bi ucaga fln carptirabiliyosunuz.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 uçaklar jet motorlu tamam kullanmak kolaylaşmışmı?[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 abi daha demosu çıktı tum ucaklari goremedik yani 2 uçak var demoda onlarda çok hızlı.tam surumde hayalet ucagi falanda olcak[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 nerde oynadınız?istanbulda varmı demosu olna bi cafe avrupa yakasında adeks??[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 netten indirdim netten oynadım :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Diablo nerden indirdiğini öğrenebilirmiyim?[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Sorry ya buldum oke linkinide verem Batlefield1942 Secret Weapon[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar