Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Secret Weapon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Battlefield1942'nin yenisi sanırım yenisi diorum çünkü ekpaketmi bilmiyorum zaten sorumda bu ekpaketmi ve ne zaman çıkacak(yada çıktımı baktım bikaç yere yok)

Not:Battlefield isimli foruma yazmamın nedeni orası çok boş ve hiç kimsenin takmıycağını düşündüğüm için.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me.
Happy is the one who says i'ma Turk!
|||i=icq||| === |||m=mail|||

[Bu mesaj godzilla112 tarafından 18 August 2003 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
demosu çıktı hatta oynadım da (40 kişi oynadık uzun hikaye)
Oyun gerçekten secret weapons üzerine kurlu acaip acaip silahlar var almanların jet uçağı var. Bir çok araç anfibik (karada ve denizde gidebiliyorlar) Motorsliklet ve jipin ikinci kolytuklarında makinalı tüfek var. (kornaları da var orası ayrı komedi)
kısacası bana göre biraz fantastik olmş bence road to rome ile oyun iyice makul bir düzeye geldi (tek eksiği paratrooper taşıyan uçak hala)[hline]NO PAIN NO GAIN

Mesaj tarihi:
Battlefield konulu bir oyun olduğu için Başına Battlefield: 1942 - Secret weapon yazsaydın bari.
Çünkü Secret weapon diye başka bir oyun var zaten..

Ayrıca derdin daha çok kişiye seslenmekse garbage ve konu dışı da var :)[hline]By Gamers For Gamers
Mesaj tarihi:
şu tek kişilik sırta takılan jet motoruyla uçma fln varmış diye duydum gerçekten varmı öyle abucuk bişi?varsa çok komik olur[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Mesaj tarihi:
komik diil gayet gusel bişi tabi ole istedigin kadar ucamiosun
bitio sora bekliosun dolsun die
bu arada secret weapon ekpaket diil ayrı bişi o[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor the Wizard

Mesaj tarihi:
uçaklar jet motorlu tamam kullanmak kolaylaşmışmı?[hline]less talk,more glock!
Mesaj tarihi:
abi daha demosu çıktı tum ucaklari goremedik yani
2 uçak var demoda onlarda çok hızlı.tam surumde hayalet ucagi falanda olcak[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor the Wizard

Mesaj tarihi:
nerde oynadınız?istanbulda varmı demosu olna bi cafe avrupa yakasında adeks??[hline]less talk,more glock!
  • Yeni Oluştur...