Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Riding Gryphon Mount ??

Raquin

Öne çıkan mesajlar

Assagdaki topice yazicaktim ama baglanti olmazdi .Simdi Patch 1.9 ile Ahn'Qirajda loot edilen itemlar test realmdeki deneyimlere gore liste edilmisti . Aralarinda "Riding Gryphon Reins" vardi . Benim bildigim Gryphon ucar . Itemin aciklamasinda Requires level 60 - Use: Summons and dismisses rideable Grpyhon . This is a very fast mount . diyordu . yani benim bildigim Burning Crusade'de geliyordu ucan mountlar . Peki AhnQirajda Riding Gryphon Reins varsa level 60da ucamk mumkun nasil olucak ? olmasi imkansiz cunku tum world mapi tekrar 3D design etmeleri gerekir ve bu imkansiz . o zaman ayaklari yerden kesilmis ama hinterlandsdeki gibi yerden yukselmeyen Gryphonlara mi binicez ?? Sacma geliyor ama dusununce bir aciklamasi da yok ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !
Sosyal ağlarda paylaş

Insanlar bundan zevk mi alicak :D ? 2 dkligina instance icinde ucucak sonra ucan mountm var diye dolasicak . Blizzardin Bruning Crusade oncesi pre-test realm test flan mi yani ? Cok fantezi olur son bossa ucarak gidiosn sineklerin arasindan :D[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !
Sosyal ağlarda paylaş

2. bi teori yarattim :) . (Nedense beni dusunduruyor...) Guildler bosslari hergun 1 tane yavas yavas kestigi icin . yok ins reset atar , sonra bastan kesmeyelim diye belli bi bossdan sonra ucarak diger bossa skip yapiyoruz olabilr mi ... hadi onu gectim item yani "Riding Gryphon Reins" - Rare Item olarak geciyor ..??[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu gryphon mount gelse nolur acaba? ben mage olarak pek ihtiyacını duymuyorum hatta dünya ufak gibi gelmeye başladı. zaten bglere de şehirden girilio. if den çıkmadan gm olunuo :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raquin, 23 Aralık 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
Insanlar bundan zevk mi alicak :D ? 2 dkligina instance icinde ucucak sonra ucan mountm var diye dolasicak .
bak arkadaşım öle demişsinde AQ deadminesa yada Ragefire chasm a benzemiyo biraz

AQ dun morogh elywnn forest gibi bi bölge
legend of stalvan görewini yaparken acıyan ayaklarını hatırla
adamları o mountu o bölgede hızlı ilerle diye yapmışlar
birbildikleri var ki yapıyolar[signature][hline]Jadean ,Druid of Solis Rise 60
Gyras ,the Sexy Gnome Mage 60
Ankia ,the Shadowmelter 21
-------------------------
Eu Magtherion
For Alliance

[Bu mesaj Jadean tarafından 23 Aralık 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

WoWa gelecek en iyi patch o olur valla . Toplu tasima araclar cok kisitli oyunda sadece 2 tane gemi ile olacak is degil bence . Tabi diger MMOlara gore cok daha iddiali duruyor ama dev bi mounta 3 kisi binmek de guzel olurdu . Guildune Stormwind Cab Company acardi millet :D Slogan : "Sen arkana yaslan ben goturiim seni " :D[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !
Sosyal ağlarda paylaş

AQ cok ama cok büyük olacak, hatta karsilastirmali bir haritasi vardi baska bir instance ile, cidden büyük yani.

Bunlar da hem orada kullanabilecegin (tabi düsürecek kadar sansliysan) hem de Outlands (geldiginde) de binebilecegin binekler olur iste.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

sadece AQ içinde kullanılabilen bineklerin tooltipinde yazıyor zaten, o bahsettiğin mount gerçekten uçan mount. galiba blizzard expansion içeriğindeki itemları yavaş yavaş databaseler ile vermeye başlıyor ki, expansion geldiğindeki patchin boyutu o kadar da büyük olmasın.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani o zaman level 60 da patch gelmeden mountu alicaz patch gelince direk ucmaya baslicaz . daha mantikli cunku diger ahnqiraj itemlarinin altinda "AhnQiraj....etc" yaziyordu . level 60da ucan rare lvl 70de ucan epic lvl 70de ucup daha hizli olan legendry mount olcak heralde[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...