Raquin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Assagdaki topice yazicaktim ama baglanti olmazdi .Simdi Patch 1.9 ile Ahn'Qirajda loot edilen itemlar test realmdeki deneyimlere gore liste edilmisti . Aralarinda "Riding Gryphon Reins" vardi . Benim bildigim Gryphon ucar . Itemin aciklamasinda Requires level 60 - Use: Summons and dismisses rideable Grpyhon . This is a very fast mount . diyordu . yani benim bildigim Burning Crusade'de geliyordu ucan mountlar . Peki AhnQirajda Riding Gryphon Reins varsa level 60da ucamk mumkun nasil olucak ? olmasi imkansiz cunku tum world mapi tekrar 3D design etmeleri gerekir ve bu imkansiz . o zaman ayaklari yerden kesilmis ama hinterlandsdeki gibi yerden yukselmeyen Gryphonlara mi binicez ?? Sacma geliyor ama dusununce bir aciklamasi da yok ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sadece AQ da binilebilceğini duymustum şimdi olucaksa buyuk ihtimal dediğin gibi olur ayakları birazcık yerden kesilmiş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Insanlar bundan zevk mi alicak :D ? 2 dkligina instance icinde ucucak sonra ucan mountm var diye dolasicak . Blizzardin Bruning Crusade oncesi pre-test realm test flan mi yani ? Cok fantezi olur son bossa ucarak gidiosn sineklerin arasindan :D[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 2. bi teori yarattim :) . (Nedense beni dusunduruyor...) Guildler bosslari hergun 1 tane yavas yavas kestigi icin . yok ins reset atar , sonra bastan kesmeyelim diye belli bi bossdan sonra ucarak diger bossa skip yapiyoruz olabilr mi ... hadi onu gectim item yani "Riding Gryphon Reins" - Rare Item olarak geciyor ..??[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Skip olayı guzel olurdu :p ama arkana 3-5 arkadaşı oturtman sartıyla :) 10 mount bu guild de olayı çözerdi :) Bu arada mountlar benim bildiğim legendary ss lerde gordugum kadarı ile öle, bi guildin skip olayı için 1 yıl kasması gerekir yani sonuc olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Su oyuna Taxi sistemide eklesinler Alim cazgır NE hatunu arkama söle sarsın kollarını belime dünya turu attirim ona :p[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya şu gryphon mount gelse nolur acaba? ben mage olarak pek ihtiyacını duymuyorum hatta dünya ufak gibi gelmeye başladı. zaten bglere de şehirden girilio. if den çıkmadan gm olunuo :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Raquin, 23 Aralık 2005 19:23 tarihinde demiş ki: Insanlar bundan zevk mi alicak :D ? 2 dkligina instance icinde ucucak sonra ucan mountm var diye dolasicak . bak arkadaşım öle demişsinde AQ deadminesa yada Ragefire chasm a benzemiyo biraz AQ dun morogh elywnn forest gibi bi bölge legend of stalvan görewini yaparken acıyan ayaklarını hatırla adamları o mountu o bölgede hızlı ilerle diye yapmışlar birbildikleri var ki yapıyolar[signature][hline]Jadean ,Druid of Solis Rise 60 Gyras ,the Sexy Gnome Mage 60 Ankia ,the Shadowmelter 21 ------------------------- Eu Magtherion For Alliance [Bu mesaj Jadean tarafından 23 Aralık 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raquin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 WoWa gelecek en iyi patch o olur valla . Toplu tasima araclar cok kisitli oyunda sadece 2 tane gemi ile olacak is degil bence . Tabi diger MMOlara gore cok daha iddiali duruyor ama dev bi mounta 3 kisi binmek de guzel olurdu . Guildune Stormwind Cab Company acardi millet :D Slogan : "Sen arkana yaslan ben goturiim seni " :D[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 AQ cok ama cok büyük olacak, hatta karsilastirmali bir haritasi vardi baska bir instance ile, cidden büyük yani. Bunlar da hem orada kullanabilecegin (tabi düsürecek kadar sansliysan) hem de Outlands (geldiginde) de binebilecegin binekler olur iste.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sadece AQ içinde kullanılabilen bineklerin tooltipinde yazıyor zaten, o bahsettiğin mount gerçekten uçan mount. galiba blizzard expansion içeriğindeki itemları yavaş yavaş databaseler ile vermeye başlıyor ki, expansion geldiğindeki patchin boyutu o kadar da büyük olmasın.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raquin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yani o zaman level 60 da patch gelmeden mountu alicaz patch gelince direk ucmaya baslicaz . daha mantikli cunku diger ahnqiraj itemlarinin altinda "AhnQiraj....etc" yaziyordu . level 60da ucan rare lvl 70de ucan epic lvl 70de ucup daha hizli olan legendry mount olcak heralde[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knoxville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 valla bıktım yürümekten ama patch gelse de ben L40'a kadar yürüyecem =)[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Battalgazi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ulan zar zor epic aldik bide bu cikti basimiza.Bide bunun icinmi kastiracaz[signature][hline]Battalgazi Lvl 60 Warrior BL Magicmush Lvl ** Hunter Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 WoWa gelecek en iyi patch o olur valla . Toplu tasima araclar cok kisitli oyunda sadece 2 tane gemi ile olacak is degil bence . Tabi diger MMOlara gore cok daha iddiali duruyor ama dev bi mounta 3 kisi binmek de guzel olurdu . Guildune Stormwind Cab Company acardi millet :D Slogan : "Sen arkana yaslan ben goturiim seni " :D[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 AQ cok ama cok büyük olacak, hatta karsilastirmali bir haritasi vardi baska bir instance ile, cidden büyük yani. Bunlar da hem orada kullanabilecegin (tabi düsürecek kadar sansliysan) hem de Outlands (geldiginde) de binebilecegin binekler olur iste.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sadece AQ içinde kullanılabilen bineklerin tooltipinde yazıyor zaten, o bahsettiğin mount gerçekten uçan mount. galiba blizzard expansion içeriğindeki itemları yavaş yavaş databaseler ile vermeye başlıyor ki, expansion geldiğindeki patchin boyutu o kadar da büyük olmasın.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yani o zaman level 60 da patch gelmeden mountu alicaz patch gelince direk ucmaya baslicaz . daha mantikli cunku diger ahnqiraj itemlarinin altinda "AhnQiraj....etc" yaziyordu . level 60da ucan rare lvl 70de ucan epic lvl 70de ucup daha hizli olan legendry mount olcak heralde[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 valla bıktım yürümekten ama patch gelse de ben L40'a kadar yürüyecem =)[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ulan zar zor epic aldik bide bu cikti basimiza.Bide bunun icinmi kastiracaz[signature][hline]Battalgazi Lvl 60 Warrior BL Magicmush Lvl ** Hunter Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar