Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası'ndaki Solcu havası


Sensible

Öne çıkan mesajlar

burhan dedi şesu ya
-solcu mu oldun gibisinden[signature][hline]
Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık...
Casa Bonita xD
VashTheStampede'in imzasından alıntıdır;
"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aa avrupa yakası bi kere. zaten adından belli. şöle türkiye haritasını ele alırsak. avrupa yakası istanbulun orjin dediğimiz boğaz noktasının sol tarafında kalıo. kahrolsunlar, hatta NASYONAL SOSYALİSTLER. gülse birsel de neonaziymiş.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hıcbır konuya degınemezler mı yanı bu kadar mı gerı kafalı ulkeyız.Bunun nesı yanlıs.O zaman sesu her dogulu kımlıgını one cıkardıgında kurtlerle alakalı bır konu ortaya atılıyor.Boyle duz mantık yok kusura bakmayın[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Utterable, 22 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
Bence öyle birşey pek yok saçmalamayalım

+1097[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abartmışsınız iice bnce solcu davası fln geçtiği yok ayrıca, geçsin sol da sağ da, hayatın içinden şeyler bunlar...hatta bnce bunları konu bile yapmayın ölle bi ayrım kalmadı; kalmamalı ztn.

nazım hikmet..necip fazıl kısakürek..mesela.biri sol biri sağ ama yanyanalar bi çok yerde..at gözlüğüyle bakmayalım. [signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..

[Bu mesaj MaUWw tarafından 24 Aralık 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...