Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acc alışverişi büyük 1 problem

Pearl

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben şimdi arkadaştan acc satın alıcağım fakat contact info da e mail deişmediği için belirli riskleri war mesela adam size kelek yapıp mailine göndertir şifreyi ve verdiğiniz para boşa gider bunu deiştirmenin 1 yolu yokmu satılan acc ler felan nası yapılıyo 1 öğrenebilirmiyim?[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem....

Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 22 Aralık 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
yanında mail adresinde satın al olsun bıtsın pauah
bak hiç böle düşünmemiştim mukemmel bi fikir, gerçi benim acc. emailim sabanciuniv.edu ile bitio o yuzden biraz zor :p[signature][hline]res pls
Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne
Satılık WOW EU açılmamış paket
satılık domain: guild.gen.tr
msn: [email protected]
Thias [Venture Co.], Undead Priest
Osman [Chromaggus], Undead Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamamda şimdi aldık adamdan kutuyu da seriali de. hadi dielim adam serialini bi yere not etti. blizze mesaj çekti (nasıl oluo şuan bilmiyorum da bi pati kardeş tutorialini yapmıştı arayan bulur, linkini var bookmarksda) dedi ki benim acc çalıındı geri almak istiyorum, blizz de adama yeni şifre verdi adam girdi charı sildi veya silmedi ama şifre deişti. sonra ben de serial ile başvurdum felan. böle mi devam etcek nedir?[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

soz ettigin olasi durum dogru . ama onun sifreyi yeniletmesi icin blizze authentication disnda tum contact bilgileri aynen vermesi lazim secret question dahil . accountu alinca o bilgiler senin bilgilerin olarak degisicegi icin blizz adressi yanls gorucek ve sifre vermicek . blizzden sifre almak icn auth.code isim , adress , secret ques.+answer ve bunun gibi bilgileri vermen gerekli . eger e-mail senin e-mailn , auth.code sende ve contact bilgileri senin bilgilerinse kutuyu satan adam not alsada kodu bilgileri giremedgi icin sifre alamaz . eger alsaydi herkes cok rahat dolandirlrdi . tabi satan kisi ve alan kisi arasndaki guven bagi da cok onemli .
Sosyal ağlarda paylaş

hmm o zaman yani accountu alırken aldığımız an hemen acc'ın şifresini, sorusunu, mailini binimum deişkenlerini deiştircez. e o zaman da şu oluo: hani dioruz ya acc çalınınca serialdan halledioz die. e çalan adam gider deiştirir bütün sorusuydu şifresiydi cartıydı curtuydu o zaman 2 kişiyi yan yana alıp ikisine de soruolar hangisi daha doğru cevap verirse ve hangisinde serial varsa onun mu oluo nedir. sakat yau. aman diyim beyler dikkat :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 23 Aralık 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
ya tamamda şimdi aldık adamdan kutuyu da seriali de. hadi dielim adam serialini bi yere not etti. blizze mesaj çekti (nasıl oluo şuan bilmiyorum da bi pati kardeş tutorialini yapmıştı arayan bulur, linkini var bookmarksda) dedi ki benim acc çalıındı geri almak istiyorum, blizz de adama yeni şifre verdi adam girdi charı sildi veya silmedi ama şifre deişti. sonra ben de serial ile başvurdum felan. böle mi devam etcek nedir?

belki icinden cikan CD'ler çikolata, CD-key Fake, acc da WorldOfTurk acc'ı çıkacak. O zaman napcaz ?

Edit: dilbilgisi ftw.

[Bu mesaj mardox tarafından 23 Aralık 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...