Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Beyler ben şimdi arkadaştan acc satın alıcağım fakat contact info da e mail deişmediği için belirli riskleri war mesela adam size kelek yapıp mailine göndertir şifreyi ve verdiğiniz para boşa gider bunu deiştirmenin 1 yolu yokmu satılan acc ler felan nası yapılıyo 1 öğrenebilirmiyim?[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Her türlü sorunu göze almak zorundasın.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 abi mail deiştirilmiyomu? o zmn kimse satın almaz ki[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cdleri ve kutuyuda alman lazim yoksa tamamen guvene dayali bir alisveris .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bu Blizzard'ın acc. satışını biraz da olsa önlemek için aldığı bir önlemmiş :) Mail'i ancak Blizzard'a telefon açarak ya da posta göndererek değiştirebiliyorsun.O da uygun bulurlarsa.Yani "ben arkadaştan acc. aldıydım maili değişin bi zahmet" geyiğini yemezler sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 o sonradan eklendi artık acount almak çok mantıklı degil.[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 abi ben alıcam acc yi kesin ama ya mail deişmesse tırsarım msj attım blizz e bakalım hayırlısı...[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Blizz'e mesaj atmak? :P Blizz acc alım-satımına tamamen karşı.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yanında mail adresinde satın al olsun bıtsın pauah[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: raistlinthewiz, 22 Aralık 2005 23:49 tarihinde demiş ki: yanında mail adresinde satın al olsun bıtsın pauah bak hiç böle düşünmemiştim mukemmel bi fikir, gerçi benim acc. emailim sabanciuniv.edu ile bitio o yuzden biraz zor :p[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Osman [Chromaggus], Undead Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Onuda sordum ama adam diyoki 5-6 senelik mail onu veremem kusura bakma diyo[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Adamdan almışken mailınıda al =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Guvenmiyorsan alma. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kutuyu almak yeterli authentication code ve diger bilgileri [email protected] a gonderirsin .[Tabi daha onceden Account Managementdan diger adress bilgileri flan degistriorsn] orda benim current mail kullanilamaz halde degistirmek istiyorum dersin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya tamamda şimdi aldık adamdan kutuyu da seriali de. hadi dielim adam serialini bi yere not etti. blizze mesaj çekti (nasıl oluo şuan bilmiyorum da bi pati kardeş tutorialini yapmıştı arayan bulur, linkini var bookmarksda) dedi ki benim acc çalıındı geri almak istiyorum, blizz de adama yeni şifre verdi adam girdi charı sildi veya silmedi ama şifre deişti. sonra ben de serial ile başvurdum felan. böle mi devam etcek nedir?[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yaptığın şey yasak. dolayısıyla tamamen güvenli bir yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 soz ettigin olasi durum dogru . ama onun sifreyi yeniletmesi icin blizze authentication disnda tum contact bilgileri aynen vermesi lazim secret question dahil . accountu alinca o bilgiler senin bilgilerin olarak degisicegi icin blizz adressi yanls gorucek ve sifre vermicek . blizzden sifre almak icn auth.code isim , adress , secret ques.+answer ve bunun gibi bilgileri vermen gerekli . eger e-mail senin e-mailn , auth.code sende ve contact bilgileri senin bilgilerinse kutuyu satan adam not alsada kodu bilgileri giremedgi icin sifre alamaz . eger alsaydi herkes cok rahat dolandirlrdi . tabi satan kisi ve alan kisi arasndaki guven bagi da cok onemli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Benımde mail hacklendı nasıl degısıcem bılen warmı maılsız kullanıyorum acc'yi birgun bısı gelmesın basıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hmm o zaman yani accountu alırken aldığımız an hemen acc'ın şifresini, sorusunu, mailini binimum deişkenlerini deiştircez. e o zaman da şu oluo: hani dioruz ya acc çalınınca serialdan halledioz die. e çalan adam gider deiştirir bütün sorusuydu şifresiydi cartıydı curtuydu o zaman 2 kişiyi yan yana alıp ikisine de soruolar hangisi daha doğru cevap verirse ve hangisinde serial varsa onun mu oluo nedir. sakat yau. aman diyim beyler dikkat :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ya blizze mail attım adam dediki deişiklik yapmak istiyosanız bu bilgileri yazıp bize yollayın dedi kabul ettiler yani[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hehe aklıma ösym geldi :D benim giriş kimliği gelmemişti ankaradan aldırmıştık. utanmasa blizz de elden verin dicek :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husgiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tamamen guven ustune kurulu , blizz email attığınızda ilk girilen kredi kartı bilgilerini ve gizli sorunu soruyor email değişimi için diğer contact bilgileride ek olarak istiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: muzcu, 23 Aralık 2005 10:47 tarihinde demiş ki: ya tamamda şimdi aldık adamdan kutuyu da seriali de. hadi dielim adam serialini bi yere not etti. blizze mesaj çekti (nasıl oluo şuan bilmiyorum da bi pati kardeş tutorialini yapmıştı arayan bulur, linkini var bookmarksda) dedi ki benim acc çalıındı geri almak istiyorum, blizz de adama yeni şifre verdi adam girdi charı sildi veya silmedi ama şifre deişti. sonra ben de serial ile başvurdum felan. böle mi devam etcek nedir? belki icinden cikan CD'ler çikolata, CD-key Fake, acc da WorldOfTurk acc'ı çıkacak. O zaman napcaz ? Edit: dilbilgisi ftw. [Bu mesaj mardox tarafından 23 Aralık 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ehuehuehuehuehue[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar