pulkas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sizcede çocukluumuzun o eşsiz hoyrat zamanlarında tvlerimizin baş köşesine koyup başlayacaı zamanı iple çektiimiz bu çizgifilim bir frp klasii olabilirmi???[signature][hline]A light came From behind the veils of realm. if you ever see it, follow me... ...Till death...Hurry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Eheh aslında son bölümlerde içerik Gargamel'den cinlere ordan kayıp adalara kadar genişledi. Biraz uğraşılsa olurda kim katılmak ister? Ben kimseyi ikna edemezdim:) Ben şirin baba olacam!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Evcilikten öteye gitmez o frp.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben şirine olurum ehhehehehheeheeh ama bence de çok güzel olabilirdi denemek lazım aslında :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 güçlü şirin: gargamelin kafasına yumruk şirinliyorum dm: tamam şimdi zar atalım senin hasarın 2d5 onun ac'si 10 hmm ...[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you [Bu mesaj mulgear6 tarafından 06 Aralık 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ekşi sozluk alternatif şirine şirin baba replikleri tavsiye olunur valla link ekliemicem kusura bakmayın arayın bulun her yere ışınla gidilmez su yakmıo bu not:şirine die arayın yeter[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 şahsen ben gidip şirinler beklemezdim, transformers vardı thundercats vardı he-man vardı benjamin vardı tusubasa vardı (bunu sırf saçmalığını izlemek için izlerdim ama) ha kasarsan her şeyin rpsini yaparsın da yaaaaaaaaaaani ne uğraşacan[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Gözlüklü(böyle miydi o elemanın ismi nese)sleep based olurdu..Yada stun....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 şirin baba şirin köyün lideri ve druidi olur herhalde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tamamiyle fantastik bir kurguya sahip. az biraz kasıp çok eğlenceli questler hazırlanabilir aslında :) farklılık lazım biraz zaten, ne bu ya bıkmadınız mı fr, dl muhabbetlerinden :) [kahrolsun tsr][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Divertissement, 05 Aralık 2005 15:22 tarihinde demiş ki: Evcilikten öteye gitmez o frp. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu arada şirinlerin oyun halinde olduğunu duydum bi yerden ama korktum araştırmaya. birileri düşünmüş kısaca[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: mulgear6, 06 Aralık 2005 20:39 tarihinde demiş ki: güçlü şirin: gargamelin kafasına yumruk şirinliyorum dm: tamam şimdi zar atalım senin hasarın 2d5 onun ac'si 10 hmm ... üheüheüehüeü çok ii ya hatta 1d20 lik de atsın belki crit vurur belli mi olur :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar