nova town partysine ks yapmak çok kolaydır.ha sen benden ayrı partiden giriyosan trade atarım buna isteyen istedigini desin towna gelindigi zaman birsürü küfür yiyen ben degilim sizsiniz..ha nickinide tahmin edeyim lord_earendur///takuyittin///untouchables_tr//yada _katil_kurt bu adamların dışında ben daha ks ci görmedim..hmm hepsi türk? tesadüf.
ben saatlerce arıyorum tank/healer buluyorum exp kaybedip level düşüyorum sen gelip ks atıp np alıyosun ha bu normal yani?[signature][hline]Ares
Mage
62 Level
190k+ nps
kthnxdie
LorDofHmN, 21 Aralık 2005 11:31 tarihinde demiş ki:
Lol yani sen cz debulundugun sürece hep 1vs 1 yaptın öylemi insanlara çamur atmadan kendine bak önce..Çocuk ..
haha güleyim bari buna cz de 1vs1 diye bi kavram her zmn olmaz bu bir.2.si ben hayatımda nova town partisine ks yapmak gibi bi aptallık yapmadım emeğe yazık en başta cümleleri okumayı öğren bence..yazdıgım nickler arasında snn nickte çıktı sanırım Loser...[signature][hline]Ares
Mage
62 Level
190k+ nps
kthnxdie
Tamam şimdi anladım. Ben Healaer olduğum için fazla bilmiyorum sizin taktiklerinizi. Bu yüzden sordun neden yapıyorsun diye.[signature][hline]Server: Diez
Nick: Holydexteriyus
LvL: 60==>61
Polithe1st, 21 Aralık 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
said:
LorDofHmN, 21 Aralık 2005 11:31 tarihinde demiş ki:
Lol yani sen cz debulundugun sürece hep 1vs 1 yaptın öylemi insanlara çamur atmadan kendine bak önce..Çocuk ..
haha güleyim bari buna cz de 1vs1 diye bi kavram her zmn olmaz bu bir.2.si ben hayatımda nova town partisine ks yapmak gibi bi aptallık yapmadım emeğe yazık en başta cümleleri okumayı öğren bence..yazdıgım nickler arasında snn nickte çıktı sanırım Loser...
Ben sin oynuyorum senin nova townuna ks yapmam birazcık imkansız gibi.. İkincisi bana cümle okumayı öğretmeye çalışan insan önce türkçeden anlasa ben senin parti diye yalvardığın günleri bilirim.Neyse sorun değil bunlar burda 2 adamı yanına alıp 100k+ np yapıp atar yapmak sana özgü bişey oyundaki baş pisliklerdende birisin ..
Öne çıkan mesajlar
LorDofHmN
Sosyal ağlarda paylaş
Virgin_Mary
cherkes sonuna kadar arkandayım
kufur etmesinden ziyade kufur etme sebebine bakalım arkadaslar
Sosyal ağlarda paylaş
Polithe1st
cz de yatıp kalkıp ks başkadır NOVA TOWN gibi kurulması zor bir partiye ks yapmak başkadır[signature][hline]Ares
Mage
62 Level
190k+ nps
kthnxdie
Sosyal ağlarda paylaş
Polithe1st
ben saatlerce arıyorum tank/healer buluyorum exp kaybedip level düşüyorum sen gelip ks atıp np alıyosun ha bu normal yani?[signature][hline]Ares
Mage
62 Level
190k+ nps
kthnxdie
Sosyal ağlarda paylaş
LorDofHmN
Sosyal ağlarda paylaş
Polithe1st
haha güleyim bari buna cz de 1vs1 diye bi kavram her zmn olmaz bu bir.2.si ben hayatımda nova town partisine ks yapmak gibi bi aptallık yapmadım emeğe yazık en başta cümleleri okumayı öğren bence..yazdıgım nickler arasında snn nickte çıktı sanırım Loser...[signature][hline]Ares
Mage
62 Level
190k+ nps
kthnxdie
Sosyal ağlarda paylaş
Dexteriyus
Nick: Holydexteriyus
LvL: 60==>61
Sosyal ağlarda paylaş
LorDofHmN
Ben sin oynuyorum senin nova townuna ks yapmam birazcık imkansız gibi.. İkincisi bana cümle okumayı öğretmeye çalışan insan önce türkçeden anlasa ben senin parti diye yalvardığın günleri bilirim.Neyse sorun değil bunlar burda 2 adamı yanına alıp 100k+ np yapıp atar yapmak sana özgü bişey oyundaki baş pisliklerdende birisin ..
Sosyal ağlarda paylaş