Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ya böle tshirtlere istedigimiz yazıyı fln basabilcek bir yer varmı ? Avrupa yakası olursa iyi olur.[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 up boyle bir yer arıyorum ben de acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 istiklal caddesi-2 hoşnudiye mahallesi 70-a ya git.gir içeri.abi ben tshorte baskı yaptırmak istiyorum beni fistan gonderdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ahuahuauah bizim arkadaslarla bi geyik vardir, bilmediğin bir yere gitmekle alakali. "bi gidiyomuşsun dolaptan 10 tane body yapmis dev gibi gay ordusu çıkıyo" ahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 zuhhuha(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kadiköyde opera pasajinin en üst kati var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bir tanede ankara için söyleyin bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 opera pasajının üst katında olay nedir? ne kadara yapıyolar kalite nası falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ankara icin soylememisiniz halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yüzsüzlük yapıp çanakkale için istekte bulunsam mı diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 antalya ıcın soyleyen olursa cok guzel olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 antalyada fistanın evi var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ankarada karum 2.katta biyer vardı, 3 sene önce arkadaş ordan bikaç bişey bastırmıştı ama çok kalitesiz olmuştu. kalitesizlik şurda adam bi yazı basıcak yazı tmm güzel ama yazının etrafında parlaklık kalıyo kare şeklinde, kötü gözüküo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bende arıyorum bilgisi olan warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Apache ankarada büyük ozalit ve print center ların alayı yapıyor. isim vermek gerekirse kızılay gür ozalit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 biraz gec olmus sanki cevap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 güç olmasında :D istanbul için bir yer yokmu. bunu bastircam renk tutar süper olur gibi gelio [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Ankara için "ülküalan pasajı"nda var. fotoğraf olarak bastırmak istiyorsan 10 liraya yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bence de ülkü'ye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Besiktas`ta goruyorm ben ama kaliteli midir bilemem,gidin gorun anlasin..Assagidaki adeks var ya,onun onune gelin assagi denize dogru yuruyun ,hemen ayni yol uzerinden ztn adeksle 20 m assagida kaliyor,dukkan dikkatinizi ceker zaten baskili t=shirtler var caminda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 aldığım duyumlara göre sadece beyaz tshirt e basıyorlarmış ülke alanda. Bi de kompleks şeyleri basabiliyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 camlarinda bi suru renk t-shirt vardi benim gordugumun sadece beyaz degildi sanirim...Yakinsa eviniz,yolunuz duserse bi ugrarsiniz,yeri basit zaten bulursunuz heralde dedigim yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 karumdakinde kadife baskı yapabildiklerini duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hayır lopeth her renk yapabiliyorlar. Direk fotoğraf gibi bastırmayıp grafik olarak bastırmak istersen en az 10 adet bastırman gerekiyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Cemil Copy Center :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar